Noćenje s doručkomWi-FiRestoranKlimaKablovska TVKuhinjaSpa

Panorama Spa Hotel, Atos-Uranopolis

Opis hotela:

Panorama Spa se nalazi u mestu Ouranoupolis, tačno na granici Svete Gore. Hotel se nalazi na ulazu u Ouranoupolis na trećem prstu regije Halkidiki. Panorama Spa nudi potpuno opremljene sobe sa kuhinjom, TV-om, klimom, fenom za kosu i bade-mantilima, balkon sa pogledom na more i ostrvca Drenia i Ammouliani.

Gostima će se naći na raspolaganju sala za doručak, parking, besplatan internet, SPA (Hamam, Sauna, djakuzi), kao i oprema za teretanu. Panorama Spa nudi zatvoreni bazen, djakuzi i saunu. Hotel nudi brzu chek-in i check-out uslugu, usluge masaže i besplatnu uslugu prevoza.

Ukratko o Uranopolisu

Mali i šaroliki grad Uranopolis se nalazi u podnožju planine Atos, najsvetijeg mesta moderne Grčke. Uranopolis je pravi dragulj Halkidikija. U njemu se prepliću istorija čiji je simbol stara vizantijska kula na obali i čista rajska priroda produhovljena spokojnim životom monaha obližnjih manastira.

Obala Uranopolisa predstavlja savršenu kombinaciju kristalno plave vode, zlatastog mekog peska i osvežavajućeg zelenila. Grad je od centra oblasti Halkidiki, Soluna udaljen oko 120 km.

Uranopolis nije mesto masovnog turizma i letnjeg krkljanca. On je do 1922. bio deo planine Atos. Te godine je u grad došlo oko 50 grčkih izbegličkih porodica iz Male Azije. Zajednice sa Atosa su im obezbedile po jedan omanji dom, parče zemlje i po 10 ovaca.

Kasnije je pridošlo još porodica. Međutim, njihov život je bio komplikovan, jer nije bilo puteva koji bi povezali Uranopolis sa ostatkom Halkidikija. Prve turiste u Uranopolis je doveo put koji su stanovnici najzad izgradili 1947. godine.

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova