PolupansionBazenWi-FiSportski sadržajiRestoranBarPreporuka za porodice sa decomKlimaBesplatan parkingKablovska TVSpa

HOTEL AGIONISSI RESORT, Atos- Amuljani ostrvo

OPIS HOTELA

Lokacija: Hotel se nalazi na malom ostrvu Ammouliani (sveto ostrvo), jedinom naseljenom u arhipelagu, preko puta Svete Gore i Ouranopolis-a. Hotel je od tradicionalnog gradića Ammouliani udaljen 1.5 km, a sa Ouranopolisom je povezan taxi brodićima.

Plaža: Hotel je udaljen oko 300 m od plaže.

Hotelski sadržaj: Recepcija, restoran, Agionissi bar, bar kod bazena, bar na plaži, spoljašnji bazen, mini market, SPA centar, fitness centar, dijetalni meni (na zahtev), teniski teren, stoni tenis, dečije igralište, igraonica, iznajmljivanje automobila i bicikli, pristup internetu, parking.

Sobe: Hotel ima ukupno 69 soba opremljenjih sa kupatilom, klima uređajem, mini barom, SAT TV, sefom, telefonskom linijom, radiom.

Standardne sobe su sa pogledom na more, namenjene za 2-3 osobe.

Usluga: Polupansion. Doručak i večera po principu švedskog stola.

Napomena: Ukusno dizajniran i udoban hotel pruža svim gostima potpunu relaksaciju, harmoničan odmor i priliku da upozna grčku tradiciju. Do ostrva Amoilani se stiže se trajektom, koji iz luke Tripiti isplovljava svakih sat ili dva, zavisno od sezone. Vožnja traje oko 5 minuta.

Ukratko o Amoulluiani-u

Jedino ostrvo na Halkidikiju koje je naseljeno. Privlači čarima sve posetioce koji nemogu da veruju da u okviru 4.5 kvadratnih kilometara na malom ostrvu postoji naselje.

Amulijani se nalazi 120 km od Soluna, a do njega se stiže sa Tripitija, plaže koja se nalazi preko puta ostrva, odakle vožnja feribotom traje samo 10 minuta.

Ukoliko ponesete malo prtljaga, Amulijani će Vam se učiniti kao raj na zemlji gde možete biti bezbrižni i opušteni. Ovo ostrvo je idealna kombinacija sitnog zlatastog peska, mora boje akvamarina, bujne vegetaciae i gigantskih stena. Izolovane uvale su idealna mesta za one koje traže mir i odmor a na peščanim plažama možete uživati u vodenim sportovima. Najbolja varijanta je da posetite sve plaže ostvrva čak i da dođete do onih koje su najskrivenije. Svaka od njih ima magičnu moć da Vas zadrži tamo ceo dan. Većina ovih plaža su peščane i do njih možete doći ili kolima ili peške.

Nakon obilaska plaža na ostrvu Amulijani možete otići na izlet brodom do nenaseljenih ostrva koje se nalaze u blizini i to Gajduronisi (ostrvo magaraca na grčkom), Tigani (tiganj na grčkom) i Pontiki ( miš na grčkom), da uživate u kupanju u smaragdnim vodama Egeja, ručaju na pesku u improvizovanim kafanama koje su napravljene specijalno za takve prilike.

Na Amulijaniju možete probati svežu ribu i specijalitete grčke kuhinje. Restorani pružaju kvalitetnu hranu sa najvišim standardima i higijenom, kvalitetnu i brzu uslugu a sve to u prijateljskom okruženju. Posetioci mogu da uživaju pijući kafu na plaži Alikes ili Sveti Đorđe i uživajući u pogledu, a u večernjim časovima ukoliko žele da igraju i dobro se provedu mogu otići u neku od ostrvskih diskoteki, a ukoliko žele da uživaju u tihoj muzici talasa veče mogu provesti u nekom od obližnjih barova.

Vrlo često tokom dana saobraćaju feriboti od Amulijanija do Tripitija. Na ostrvu postoje apoteke, javni telefoni, prodavnice, oprema za ribolov, motocikli za iznajmljivanje kao i policijska stanica.

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova