Najam apartmanaNa plažiBazen

Avaton Luxury Villas, Atos-Uranopolis

Opis hotela

Avaton Luxury Villas Resort je savremeno utočište sa stilom sa pogledom na blistave tirkizne vode poluostrva Atos, na Halkidikiju, u Grčkoj. Sastoji se od 16 vila. Većina njih ima privatne bazene sa ugrađenim ležaljkama, za lepše uživanje u mediteranskoj bašti.

Uživajte u obroku iz kreativne grčke kuhinje u našem privatnom baru samo za goste rizorta. Zalijte obrok osvežavajućim koktelom napravljenom na licu mesta baš po vašoj meri od strane našeg stručnjaka za sparivanje hrane i pića. Uživajte u putovanju kroz ukuse na uzvišenju ispred naše plaže, sa pogledom na kristalne vode. Osetite jedinstvenost naših VIP usluga koje dodaju potpuno zadovoljstvo vašem letnjem odmoru. Izaberite svog ličnog batlera ili kuvara ili uživajte i osvežavajućoj masaži i jogi. Krstarite oko Svete Gore, UNESCO spomenika, na jahti. Osetite potpuno isksutvo odmora i stvorite uspomene za ceo život.

Ukratko o Uranopolisu

Mali i šaroliki grad Uranopolis se nalazi u podnožju planine Atos, najsvetijeg mesta moderne Grčke. Uranopolis je pravi dragulj Halkidikija. U njemu se prepliću istorija čiji je simbol stara vizantijska kula na obali i čista rajska priroda produhovljena spokojnim životom monaha obližnjih manastira.

Obala Uranopolisa predstavlja savršenu kombinaciju kristalno plave vode, zlatastog mekog peska i osvežavajućeg zelenila. Grad je od centra oblasti Halkidiki, Soluna udaljen oko 120 km.

Uranopolis nije mesto masovnog turizma i letnjeg krkljanca. On je do 1922. bio deo planine Atos. Te godine je u grad došlo oko 50 grčkih izbegličkih porodica iz Male Azije. Zajednice sa Atosa su im obezbedile po jedan omanji dom, parče zemlje i po 10 ovaca.

Kasnije je pridošlo još porodica. Međutim, njihov život je bio komplikovan, jer nije bilo puteva koji bi povezali Uranopolis sa ostatkom Halkidikija. Prve turiste u Uranopolis je doveo put koji su stanovnici najzad izgradili 1947. godine.

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova