PolupansionBazenRestoranBarBesplatan parkingSefKablovska TV

HOTEL THEOXENIA, Atos- Uranopolis

Kategorija: 5*

Opis hotela

Hotel Theoxenia je jedan od hotela koji gosti iz Srbije izuzetno vole i rado se ovde vraćaju. Nalazi se oko 2 km od grada Ouranopilis i oko 50 m od plaže. Obzirom da se nalazi preko puta plaže, sa njom je spojen manjim tunelom (podzemnim prolazom za pešake) koji se nalazi ispod glavnog puta. Hotel se nalazi u lepom okruženju, naspram ostrvceta Ammouliani i nudi zagarantovano visok kvalitet usluge.

Smeštaj: Hotel poseduje više različitih tipova soba. Sve sobe poseduju kupatilo sa tuš kadom ili kadom, balkon ili terasu, klima uređaj, SAT TV, telefon, sef, mini frižider.

Dvokrevetne sobe imaju površinu oko 25m², imaju francuski ležaj ili dva standardna i sofu tako da mogu da smeste 2-4 osobe.

No view sobe (ili eco sobe)su sobe koje su isto opremljene kao standardne sobe, mogu biti nešto manje kvadrature od standardnih i locirane su tako da sa terase gosti gledaju na pregradni zid susedne terase ili na ulaz u susednu sobu. Takođe mogu da smeste 2-4 osobe.

Loft je apartman koji je poput maissoneta, na dva nivoa, ukupne površine oko 70m². Na gornjem nivou (galeriji) su dva kreveta ili francuski ležaj, dok je na donjem nivou kupatilo i soba u kojoj je sofa i francuski ležaj (ili dva standardna). Hotel ima ukupno 8 ovakvih loft apartmana koji se nalaze u posebnoj zgradi, imaju pogled na bazen ili more i namenjeni su smeštaju 2-5 osoba.

Maissoneti su apartmani na dva nivoa ukupne površine oko 75m². U gornjem delu se nalaze dve spavaće sobe i kupatilo, dok je u donjem delu soba sa sofom, manjom kuhinjom i još jednim kupatilom. Ovi apartmani imaju pogled na bazen ili more i namenjeni su smeštaju 2-6 osoba.

Sadržaj hotela:Recepcija, 2 restorana, bar, 4 bazena, bazen za decu, bar pored bazena i na plaži, internet kutak, TV sala, mini club, igralište za decu, bilijar, stoni tenis, video igre, teren za tenis i košarku, sportovi na vodi, odbojka na plaži, oranizovana animacija, mini market, parking.

Usluga: Polupansion (doručak i večera su na bazi švedskog stola-samoposluživanje).

 

Uranopolis

Uranopolis, Nebeski Grad. Poznat po nebesko plavoj vodi i očaravajućim plažama, Uranopolis je približan raju koji možemo dobiti.Ime je dobio po gradu Ouranopoulisu, drevnom gradu koji je osnovao Aleksarhos, Kasandrasov brat, na mestu gde je bio drevni grad Sani.Bogat je arheološkim nalazištima. Mesto je poznato po kuli iz vizantijskog perioda kod koje se nalazi luka iz koje isplovljavaju brodovi ka Svetoj Gori.
Malo seoce je blagosloveno blagom klimom, čistim plavim morem i nepreglednim zlatnim plažama. Pogled na panoramu Uranopolisa i Singitikos – zaliv Svete Gore i obrise vrhova planine Atos u ranoj jutarnjoj izmaglici, ispuniće Vas spokojstvom. Promenada sa kafeima i restoranima prelepo je mesto da lagano provedete ostatak dana gledajući čarobni svet oko Vas.

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova