PolupansionPun pansionNa plažiBazenSopstvena plažaWi-FiSportski sadržajiRestoranBarPreporuka za porodice sa decomKlimaSefKablovska TV

HOTEL XENIA, Atos- Uranopolis

Opis hotela

www.xeniaouranoupolis.com

Lokacija: Hotel Xenija se nalazi oko 1km od centra mesta Ouranopolis, na plaži. Kompleks je okružen uređenim parkom, gosti hotela mogu uživati i u pogledu na Svetu Goru. Udaljen je od Soluna i aerdoroma „ Makedonia“ oko 125 km.

Plaža: Hotel je smešten na jednoj od najlepših peščanih plaža u ovoj regiji, sa pogledom na Atos i ostrvo Amulijani.

Hotelski sadržaj: Hotel je renoviran i tom prilikom su dozidane još tri zgrade u kojima su smešteni različiti sadržaji. Restoran, bar, recepcija, lobi bar, SPA centar (700 m) sa različitim tretmanima od kojih se izdvaja nega preparatima „Just Pure“, frizerski salon, čuvanje dece (na zahtev), servis za pranje veša, internet cafe, teretana, bar na plaži, časovi kuvanja, odbojka na plaži, dečije igralište, ekskurzije brodom, iznajmljivanje automobila i bicikala, bazen, dečiji bazen, teniski teren…

Sobe: Kompleks raspolaže ukupno sa 88 standardnih soba veličine oko 26 m², od kojih svaka ima: kupatilo, fen za sušenje kose, balkon ili terasu, klima uređaj, telefon, muziku, mini-bar, SAT TV, internet konekciju i sef.

Standardne sobe – namenjene su za 2-3 osobe.

16 Family soba – nalaze se u bungalovima i namenjene su za 2-4 osobe.

Kao i 8 bungalova koji su u prvoj liniji do mora.

Usluga: Usluga na bazi polupansion po principu švedski sto.

Napomena: Jedan od prvih hotela izgrađenih na Atosu, renoviran i sa 3 novoozidane zgrade. Lokacija ovog hotela i direktan pristup plaži pogodni su i za porodice s decom. Preporučuje se ljubiteljima mirnog odmora uz opuštanje u SPA centru.

Ukratko o Amoulluiani-u

Jedino ostrvo na Halkidikiju koje je naseljeno. Privlači čarima sve posetioce koji nemogu da veruju da u okviru 4.5 kvadratnih kilometara na malom ostrvu postoji naselje.

Amulijani se nalazi 120 km od Soluna, a do njega se stiže sa Tripitija, plaže koja se nalazi preko puta ostrva, odakle vožnja feribotom traje samo 10 minuta.

Ukoliko ponesete malo prtljaga, Amulijani će Vam se učiniti kao raj na zemlji gde možete biti bezbrižni i opušteni. Ovo ostrvo je idealna kombinacija sitnog zlatastog peska, mora boje akvamarina, bujne vegetaciae i gigantskih stena. Izolovane uvale su idealna mesta za one koje traže mir i odmor a na peščanim plažama možete uživati u vodenim sportovima. Najbolja varijanta je da posetite sve plaže ostvrva čak i da dođete do onih koje su najskrivenije. Svaka od njih ima magičnu moć da Vas zadrži tamo ceo dan. Većina ovih plaža su peščane i do njih možete doći ili kolima ili peške.

Nakon obilaska plaža na ostrvu Amulijani možete otići na izlet brodom do nenaseljenih ostrva koje se nalaze u blizini i to Gajduronisi (ostrvo magaraca na grčkom), Tigani (tiganj na grčkom) i Pontiki ( miš na grčkom), da uživate u kupanju u smaragdnim vodama Egeja, ručaju na pesku u improvizovanim kafanama koje su napravljene specijalno za takve prilike.

Na Amulijaniju možete probati svežu ribu i specijalitete grčke kuhinje. Restorani pružaju kvalitetnu hranu sa najvišim standardima i higijenom, kvalitetnu i brzu uslugu a sve to u prijateljskom okruženju. Posetioci mogu da uživaju pijući kafu na plaži Alikes ili Sveti Đorđe i uživajući u pogledu, a u večernjim časovima ukoliko žele da igraju i dobro se provedu mogu otići u neku od ostrvskih diskoteki, a ukoliko žele da uživaju u tihoj muzici talasa veče mogu provesti u nekom od obližnjih barova.

Vrlo često tokom dana saobraćaju feriboti od Amulijanija do Tripitija. Na ostrvu postoje apoteke, javni telefoni, prodavnice, oprema za ribolov, motocikli za iznajmljivanje kao i policijska stanica.

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova