Noćenje s doručkomPolupansionBazenWi-FiRestoranBarKlimaKablovska TVKuhinja

Eagles Villas, Atos-Uranopolis

Opis hotela

LOKACIJA: Hotel se nalazi 4 km od mesta Uranopolis, na uzvišenju, sa predivnim pogledom na more, samo 100 m plaže. Smešten je preko puta hotela Eagles Palace, tako da gosti mogu koristiti usluge ovog hotela, SPA centar, restorane, barove, plažu…

SADRŽAJ: Recepcija, lobi, prostorija za prtljag, parking, room servis, usluge pranja i peglanja, iznajmljivanje automobila i bicikala, prodavnice, wifi, internet ugao, restoran, a la carte restoran, barovi, peškiri za plažu, ležaljke i suncobrani na plaži, dečje igralište, mini klub 4-12 god., teretana, teniski teren, sportovi na vodi, časovi ronjenja, SPA centar, masaže, sauna, đakuzi, hamam, salon lepote, frizer…

USLUGA: Na bazi noćenja sa doručkom, uz mogućnost doplate usluge polupansion.

SOBE: Svih 40 vila se nalazi na uzvišenju, okruženom zelenilom, sa predivnim pogledom na more. Sve vile imaju privatni bazen, opremljenu kuhinju, kupatilo, klimu, SAT TV, telefon.

Junior vila sa bazenom

Oko 65 m2. Imaju veliki francuski ležaj u delu za spavanje i sofu u delu za sedenje, opremljenu kuhinju i kupatilo sa izdvojenim toaletom. Predviđene za 2-4 osobe.

Junior vila sa bazenom i privatnim vrtom

Oko 65 m2. Imaju veliki francuski ležaj u delu za spavanje i sofu u delu za sedenje, opremljenu kuhinju i kupatilo sa izdvojenim toaletom. Predviđene za 2-4 osobe.

Ocean vila sa jednom spavaćom sobom i bazenom

Oko 90 m2. Imaju odvojenu spavaću sobu sa velikim francuskim ležajem i dnevnu sobu sa velikim sofama, opremljenu kuhinju, 2 kupatila i privatni bazen sa ležaljkama i suncobranima. Predviđene za 2-5 osoba.

Ocean vila sa jednom spavaćom sobom i bazenom i privatnim vrtom

Oko 90 m2. Imaju odvojenu spavaću sobu sa velikim francuskim ležajem i dnevnu sobu sa velikim sofama, opremljenu kuhinju, 2 kupatila, privatni bazen sa ležaljkama i suncobranima i privatni vrt. Predviđene za 2-5 osoba.

Residental vila sa dve spavaće sobe i bazenom

Oko 140 m2, sa predivnim pogledom na more i plažu. Dvospratne vile, sa dve prostrane zasebne spavaće sobe. Dnevna soba je izdvojena i pruža predivan pogled na bazen i zaliv. Imaju dva velika kupatila, jedno manje, dodatni toalet i spoljni tuš, kao i potpuno opremljenu kuhinju. Predviđene za 2-6 osoba.

Residental vila sa dve spavaće sobe i bazenom i privatnim vrtom

Oko 140 m2, sa predivnim pogledom na more i plažu. Dvospratne vile, sa dve prostrane zasebne spavaće sobe. Dnevna soba je izdvojena i pruža predivan pogled na bazen i zaliv. Imaju dva velika kupatila, jedno manje, dodatni toalet i spoljni tuš, potpuno opremljenu kuhinju i privatni vrt. Predviđene za 2-6 osoba.

Ukratko o Uranopolisu

Mali i šaroliki grad Uranopolis se nalazi u podnožju planine Atos, najsvetijeg mesta moderne Grčke. Uranopolis je pravi dragulj Halkidikija. U njemu se prepliću istorija čiji je simbol stara vizantijska kula na obali i čista rajska priroda produhovljena spokojnim životom monaha obližnjih manastira.

Obala Uranopolisa predstavlja savršenu kombinaciju kristalno plave vode, zlatastog mekog peska i osvežavajućeg zelenila. Grad je od centra oblasti Halkidiki, Soluna udaljen oko 120 km.

Uranopolis nije mesto masovnog turizma i letnjeg krkljanca. On je do 1922. bio deo planine Atos. Te godine je u grad došlo oko 50 grčkih izbegličkih porodica iz Male Azije. Zajednice sa Atosa su im obezbedile po jedan omanji dom, parče zemlje i po 10 ovaca.

Kasnije je pridošlo još porodica. Međutim, njihov život je bio komplikovan, jer nije bilo puteva koji bi povezali Uranopolis sa ostatkom Halkidikija. Prve turiste u Uranopolis je doveo put koji su stanovnici najzad izgradili 1947. godine.

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova