HOTEL WOW BODRUM RESORT, Bodrum-Gumbet

All InclusiveNa plažiBazenSportski sadržajiRestoranBarPreporuka za porodice sa decomKlimaSefAqua parkKablovska TVSpa

HOTEL WOW BODRUM RESORT, Bodrum-Gumbet

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/bodrum-letovanje-2018 ZA CELOKUPNU PONUDU HOTELA U BODRUMU!

www.wowhotels.com

Opis hotela

Lokacija:
Hotel je udaljen 35 km od aerodroma u Bodrumu, a 4 km od centra grada Bodruma. Nalazi se u zalivu Gumbet. Hotel zauzima površinu od 38 000 m2.

Plaža:
Hotel je smešten na sopstvenoj peščanoj plaži.

Hotelski sadržaj:
Fitness centar, tursko kupatilo, sauna, mini klub, internet kafe, animacije, tenis, sportovi na vodi, bežični internet, glavni restoran, mediteranski restoran, turski a la carte restoran, italijanski a la carte restoran, poslastičarnica, roštilj, spoljašnji bazen, tobogani, aerobik, časovi plesa, staza za trčanje, mini fudbal, stoni tenis, teen lounge klub 13-16 godina.

Sobe:
Hotel u svom sastavu ima 343 standardne sobe, 114 connected soba, 20 family soba, 10 soba s krevetima na sprat i 5 soba namenjenih osobama sa posebnim potrebama. Standardne sobe zauzimaju površinu od 23 m2 i namenjene su za maksimum 3 osobe. Connected sobe zauzimaju površinu od 46 m2 i namenjene su za maksimum 5 osoba. Family sobe zauzimaju površinu od 36 m2 i namenjene su za maksimum 4 osobe. Sobe s krevetima na sprat zauzimaju površinu od 23 m2 i namenjene su za maksimum 4 osobe.
Svaka soba ima mini bar, sef, balkon/terasu, fen za sušenje kose, telefon, aparat za čaj i kafu, klima uređaj, LCD SAT TV.

Usluga:
Usluga je all inclusive.

Napomena:
Hotel, kao jedan od najtraženijih u Gumbetu, pripada lancu WOW tematskih hotela koji se preporučuju porodicama sa decom.

 

Ukratko o Bodrumu

Bodrum  je popularno tursko letovalište na obali Egejskog mora i luka u provinciji Mugla.  Nalazi se na poluostrvu Bodrum, u blizini severozapadnog ulaza u zaliv Gekova, nasuprot grčkog ostrva Kos. Danas je poznati turistički i jahting centar. Grad je vrlo popularno turističko odredište zbog svoje živopisne obale i živog noćnog života. Svake godine Bodrum poseti nekoliko stotina hiljada turista. Grad je po popisu iz 2000. godine imao preko 32.000 stanovnika.

Svi objekti u ovom turističkom centru su bele boje i imaju najviše dva sprata. Obilje kulturno-istorijskih sadržaja, arheološki ostaci starih civilizacija, mnoštvo luksuznih hotela i restorana, fantastičan geografski položaj i prirodne lepote, čine Bodrum izvandrednim izborom za vaše letovanje.

Bodrum je jedno od najekskluzivnijih letovališta na turskoj rivijeri.Nalazi se na granici Egejskog i Sredozemnog mora. Najstariji je turistički centar Turske.

Bodrum je izuzetno lep mediteranski grad. Kada ga prvi put ugledate ne možete se oteti utisku da ste na nekom Grčkom ostrvu a ne u Turskoj. Ima bogatu antičku istoriju i specifičnu arhitekturu (tzv. Bodrumski stil) pa su svi objekti bele boje i imaju najviše dva sprata pa su zaista predstavnici tipične Grčke arhitekture. PROČITAJTE JOŠ…

  • CENOVNIK
  • USLOVI PLAĆANJA

Zbog učestalih akcijskih ponuda od strane turskih hotelijera i stalnih promena cena u sistemu, molimo Vas da kontaktirate agenciju kako biste dobili tačnu informaciju o raspoloživosti i ceni.

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Platnim karticama Banca Intesa, odloženo do 12 rata bez kamate

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

BB/18

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova