HOTEL GOLDEN AGE, Bodrum-Yalikavak

All InclusiveNa plažiBazenWi-FiSportski sadržajiRestoranBarPreporuka za porodice sa decomKlimaKablovska TV

HOTEL GOLDEN AGE, Bodrum-Yalikavak

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/bodrum-letovanje-2019 ZA CELOKUPNU PONUDU HOTELA U BODRUMU!

Opis hotela

Položaj: nalazi se u mestu Tilkicik, u blizini plaže, na 20km od centra Bodruma i oko 40km od aerodroma Bodrum. Najbliže naselje je mesto Yalikavak na udaljenosti oko 2km od hotela. Plaža je delom peščana, delom sa platoom, suncobrani, ležaljke i prostirke su besplatno pored bazena i na plaži, peškiri su dostupni uz doplatu.

Sadržaj: recepcija, lobi, 2 otvorena bazena (sa delom za decu, u jednom je todogan), zatvoreni bazen, restorani, barovi, kafe, 2 a al carte restorana (u jednom od njih jedanput tokom boravka besplatno uz rezervaciju), disko, bežični internet (besplatan u svim javnim prostorima hotela), spa deo.

U ceni boravka je kanu, pedalino, stoni tenis, bilijar, fudbal, mini-golf, šah, fitness, animacija.

Uz doplatu: Spa deo (masaže, piling i wellness programi), disko bar, vodeni sportovi (osim kanua i pedalina, svi ostali su uz doplatu), perionica, proizvodi u prodavnicama, korišćenje faksa i telefona, lekarske usluge, frizer, room service, čuvanje dece.

Sobe: Anex sobe se nalaze u novoj dodatnoj zgradi (anex) i veličine su oko 24m², poseduju kupatilo (Tuš WC i fen za sušenje kose), mini-bar (uz doplatu), klima uredjaj, sef (uz dopaltu), SAT TV uredjaj, balkon.

Standardne sobe se nalaze u glavnoj zgradi i veličine su oko 35m², poseduju kupatilo (Tuš WC i fen za sušenje kose), mini-bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), klima uredjaj, SAT TV uredjaj, balkon.

Ishrana: All inclusive (doručak, ručak i večera su “švedski sto” – samoposluženje, izbor obroka).

Obroci u restoranima i barovima:

Doručak u glavnom restoranu od 07:30 – 10:00, Švedski sto – samoposluženje, izbor više obroka,
Ručak u glavnom restoranu od 12:30 – 14:00, Švedski sto – samoposluženje, izbor više obroka,
Večera u glavnom restoranu od 19:30 – 21:30, Švedski sto – samoposluženje, izbor više obroka,
U baru “Bandara” od 11:00 – 17:00 užina (slano i slatko posluženje),
U baru “Bandara” od 16:30 – 17:30 čaj i slatko posluženje,

A la carte restorani su riblji “Fish” i turski (Turkish), jednom tokom boravka besplatno uz predhodnu rezervaciju (jela koju su u okviru all inclusive ponude), sva pića podležu doplati.

Posluženja u barovima:

U baru u lobiju od 10:00 – 24:00 lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, hladni i topli napitci u okviru all inclusive liste,
U baru pored bazena od 10:00 – 24:00 lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, hladni i topli napitci u okviru all inclusive liste,
U baru “Bandara” 10:00 – 18:00 lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, hladni i topli napitci u okviru all inclusive liste,
U kafe baru “Snack” od 10:00 – 18:00 lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, hladni i topli napitci u okviru all inclusive liste.

Uz doplatu:

Uvozna pića i sveže cedjeni sokovi, disko bar od 00:00 – 02:00 (ulaz uz doplatu)

Ukratko o Bodrumu

Bodrum  je popularno tursko letovalište na obali Egejskog mora i luka u provinciji Mugla.  Nalazi se na poluostrvu Bodrum, u blizini severozapadnog ulaza u zaliv Gekova, nasuprot grčkog ostrva Kos. Danas je poznati turistički i jahting centar. Grad je vrlo popularno turističko odredište zbog svoje živopisne obale i živog noćnog života. Svake godine Bodrum poseti nekoliko stotina hiljada turista. Grad je po popisu iz 2000. godine imao preko 32.000 stanovnika.

Svi objekti u ovom turističkom centru su bele boje i imaju najviše dva sprata. Obilje kulturno-istorijskih sadržaja, arheološki ostaci starih civilizacija, mnoštvo luksuznih hotela i restorana, fantastičan geografski položaj i prirodne lepote, čine Bodrum izvandrednim izborom za vaše letovanje.

Bodrum je jedno od najekskluzivnijih letovališta na turskoj rivijeri.Nalazi se na granici Egejskog i Sredozemnog mora. Najstariji je turistički centar Turske.

Bodrum je izuzetno lep mediteranski grad. Kada ga prvi put ugledate ne možete se oteti utisku da ste na nekom Grčkom ostrvu a ne u Turskoj. Ima bogatu antičku istoriju i specifičnu arhitekturu (tzv. Bodrumski stil) pa su svi objekti bele boje i imaju najviše dva sprata pa su zaista predstavnici tipične Grčke arhitekture.

  • CENOVNIK
  • USLOVI PLAĆANJA

CENE SU IZRAŽENE U EUR PO OSOBI – PREVOZ I SMEŠTAJ

DINARSKI DEO ARANŽMANA – 1990 DINARA, PLAĆAJU ODRASLI I DECA STARIJA OD 2 GODINE – plaćanje u agenciji

NAPOMENA:

-2 dece GRATIS u hotelu – Deca do 13 godina plaćaju samo avionsku kartu

Aranžman obuhvata:

-Avio prevoz na relaciji Beograd-Bodrum-Beograd, Beograd – Dalaman – Beograd ili Beograd-Antalija-Beograd

-10/11 noćenja u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge

-Transfere aerodrom-hotel-aerodrom

-Usluge predstavnika

-Organizaciju putovanja u celini

Aranžman ne obuhvata:

-Aerodromske takse 37,40 € (aerodrom Beograd –21,42 €, aerodrom Bodrum, Dalaman ili Antalija – 15 €, DCV taksa – taksa direktorijata za civilno vazduhoplovstvo 0,98 € , deca od 0 do 2 god: besplatno)

-doplata za YQ taksu 10 € (taksa za poskupljenje goriva. Njena visina zavisiće od devijacije cene goriva i biće objavljivanja 2 puta mesečno)

-Međunarodno putno zdravstveno osiguranje

-Fakultativne izlete i ekskurzije;

-Individualne troškove putnika.

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Platnim karticama Banca Intesa, odloženo do 12 rata bez kamate

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

OK/19 BB/18

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova