HOTEL ERSAN RESORT & SPA,Bodrum-Ičmeler

All InclusiveNa plažiBazenSportski sadržajiRestoranBarKlimaInternet cafeAqua parkSpa

HOTEL ERSAN RESORT & SPA,Bodrum-Ičmeler

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/bodrum-letovanje-2018 ZA CELOKUPNU PONUDU HOTELA U BODRUMU!

Opis hotela:

Lokacija:
Nalazi se na peščano-kamenitoj plaži ( i na drvenim platformama), 4 km od grada Bodrum, 45 km od aerodroma. Hotel ima 375 soba.
Hotelska ponuda:
glavni restoran, četiri a la carte restorana (turski, meksički, italijanski, riblji), četiri bara, dva otvorena bazena, bazen sa toboganima (od 10:00 do 12:30h i od 14:00 do 17:30h), unutrašnji bazen, bazen za decu, spa centar, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, đakuzi, masaža, bežični internet u lobiju, šatl servis do Bodruma uz doplatu, diskoteka, bioskop.
Ponuda za najmlađe: bazen za decu, mini klub (za decu od 4 do 12 godina – ne radi nedeljom), dečije igralište, igraonica, animacija.
Sportske aktivnosti: košarka, tenis, aerobik, stoni tenis, fitnes, aerobik, mini golf, mini fudbal, škola ronjenja, sportovi na vodi.
Usluge i aktivnosti uz doplatu: sva hrana i piće posle 24:00h, uvozna pića, sveže ceđeno voće, flaširana pića, turska kafa, espresso i cappuccino, pića u a la carte restoranu, telefon, mini bar, sobna usluga, sladoled, masaža, đakuzi, škola ronjenja, sportovi na vodi, tenis u noćnim terminima i oprema, sauna, parno kupatilo, igraonica, prodavnice. Ležaljke, peškiri i suncobrani na plaži su besplatni.
Smeštaj:
Standardne sobe: klima uređaj, LCD SAT TV, telefon, mini bar ( plaća se, na dolasku flaša vode), sef, kupatilo, fen, balkon.

Superior sobe: veličine 33 m2, uglavnom kvalitetnije opremljena, klima uređaj, LCD SAT TV, telefon, mini bar, sef, kupatilo, fen, balkon. Veća porodična soba nema pregradni zid i veličine je 26m2

Porodična soba je velicine od 30m2, sastoji se od dve prostorije.

Ishrana:
all inclusive do 24:00h – „sve uključeno“ – doručak, kasni doručak, ručak, večera, noćni obrok, snack, kafa, čaj, kolači, ajran i gozleme od 11:00-17:30, kolači i kafa od 17:30-18:00h, sneckovi od 11:00-17:30h, a la carte restoran uz rezervaciju domaća alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim terminima (samoposluživanje – izbor više jela)

Ukratko o Bodrumu

Bodrum  je popularno tursko letovalište na obali Egejskog mora i luka u provinciji Mugla.  Nalazi se na poluostrvu Bodrum, u blizini severozapadnog ulaza u zaliv Gekova, nasuprot grčkog ostrva Kos. Danas je poznati turistički i jahting centar. Grad je vrlo popularno turističko odredište zbog svoje živopisne obale i živog noćnog života. Svake godine Bodrum poseti nekoliko stotina hiljada turista. Grad je po popisu iz 2000. godine imao preko 32.000 stanovnika.

Svi objekti u ovom turističkom centru su bele boje i imaju najviše dva sprata. Obilje kulturno-istorijskih sadržaja, arheološki ostaci starih civilizacija, mnoštvo luksuznih hotela i restorana, fantastičan geografski položaj i prirodne lepote, čine Bodrum izvandrednim izborom za vaše letovanje.

Bodrum je jedno od najekskluzivnijih letovališta na turskoj rivijeri.Nalazi se na granici Egejskog i Sredozemnog mora. Najstariji je turistički centar Turske.

Bodrum je izuzetno lep mediteranski grad. Kada ga prvi put ugledate ne možete se oteti utisku da ste na nekom Grčkom ostrvu a ne u Turskoj. Ima bogatu antičku istoriju i specifičnu arhitekturu (tzv. Bodrumski stil) pa su svi objekti bele boje i imaju najviše dva sprata pa su zaista predstavnici tipične Grčke arhitekture.

 

  • CENOVNIK 1
  • CENOVNIK 2
  • PROGRAM PUTOVANJA
  • USLOVI PLAĆANJA

Cene su izražene u evrima po osobi (smeštaj+avionski prevoz)

CENE SU IZRAŽENE U EUR PO OSOBI – PREVOZ I SMEŠTAJ

CENE SU SA URAČUNATIM POPUSTOM I VAŽE DO 31.05.2018.

DINARSKI DEO ARANŽMANA – 3000 DINARA PO OSOBI, PLAĆAJU ODRASLI I DECA STARIJA OD 2 GODINE – plaćanje u agenciji;

 

Aranžman obuhvata:

– Avio prevoz na relaciji Beograd-Bodrum-Beograd

– 10 noćenja u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge

– Transfere aerodrom-hotel-aerodrom

– Usluge predstavnika

– Organizaciju putovanja u celini

– YQ taksa – doplata za poskupljenje goriva, čiji je iznos podložan promeni i isključivo zavisi od avio kompanije.

Aranžman ne obuhvata:

– Aerodromske takse:

– aerodrom Beograd – odrasli i deca od 2 do 12 god: 16,72 EUR – plaćanje u agenciji;

– aerodrom Bodrum – odrasli i deca od 2 do 12 god: 15 EUR – plaćanje u agenciji;

– DCV taksa – odrasli i deca od 2 do 12 god. (taksa direktorijata za civilno vazduhoplovstvo): 0,98 EUR – plaćanje u agenciji (deca od 0 do 2 god besplatno);

– Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (može se uplatiti u agenciji);

– Fakultativne izlete i ekskurzije;

– Individualne troškove putnika.

PROGRAM PUTOVANJA AVIO

1.dan Beograd – Bodrum

Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” – dva sata pred predviđeno poletanje aviona. Poletanje čarter leta za Tursku. Čarter let u trajanju od oko 2h na relaciji Beograd – Turska. Po sletanju transfer do izabranog hotela. Smeštaj u hotel posle 14h po lokalnom vremenu. Noćenje.

2.dan – 10.dan – Bodrum/Kusadasi/Marmaris/Didim

Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge u izabranoj destinaciji. Slobodno vreme za odmor, individualne aktivnosti ili fakultativne izlete po želji putnika u pratnji lokalnog vodiča.

11.dan – Bodrum – Beograd.

Izabrana usluga. Napuštanje hotela u jutarnjim časovima, u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika. Transfer do aerodroma. Čarter let za Beograd u trajanju od oko 2h na relaciji Turska – Beograd. Sletanje na aerodrom “Nikola Tesla”. Kraj programa.

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

F/18 OK/18

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova