Hotel Costa Bitezhan, Bodrum - Bitez

Hotel Costa Bitezhan, Bodrum - Bitez

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/bodrum-letovanje-2019ZA CELOKUPNU PONUDU HOTELA U BODRUMU!

Opis Hotela

Lokacija:
Na peščano-šljunkovitoj plaži, 8 km od Bodruma, 48 km od aerodroma. Hotel ima 81 sobu, arhitekturom podseća na hanove, ima prizemlje i sprat.
Hotelska ponuda:
restoran , recepcija, snek bar, otvoreni bazen, bazen za decu. U sastavu hotela je i tursko kupatilo, masaža. Usluge i aktivnosti uz doplatu: sva pića posle 23:00h, uvozna alkoholna pića, telefon, servis za pranje rublja, frizer, internet kafe, masaže, sportovi na vodi, tretmani u spa centru, frizer. Ležaljke, peškiri i suncobrani na plaži su besplatni.
Smeštaj:
klima uređaj, mini bar (plaća se), TV, telefon, sef, kupatilo, fen i balkon.
Ishrana:
all inclusive- sve uključeno-do 23:00h. U uslugu su uključeni doručak, ručak, večera (samoposluženje, izbor više jela), snekovi od 11:00-12:00h i 15:00-16:00h, kafa i čaj od 17:00-18:00h.

Ukratko o Bodrumu

Bodrum  je popularno tursko letovalište na obali Egejskog mora i luka u provinciji Mugla.  Nalazi se na poluostrvu Bodrum, u blizini severozapadnog ulaza u zaliv Gekova, nasuprot grčkog ostrva Kos. Danas je poznati turistički i jahting centar. Grad je vrlo popularno turističko odredište zbog svoje živopisne obale i živog noćnog života. Svake godine Bodrum poseti nekoliko stotina hiljada turista. Grad je po popisu iz 2000. godine imao preko 32.000 stanovnika.

Svi objekti u ovom turističkom centru su bele boje i imaju najviše dva sprata. Obilje kulturno-istorijskih sadržaja, arheološki ostaci starih civilizacija, mnoštvo luksuznih hotela i restorana, fantastičan geografski položaj i prirodne lepote, čine Bodrum izvandrednim izborom za vaše letovanje.

Bodrum je jedno od najekskluzivnijih letovališta na turskoj rivijeri.Nalazi se na granici Egejskog i Sredozemnog mora. Najstariji je turistički centar Turske.

Bodrum je izuzetno lep mediteranski grad. Kada ga prvi put ugledate ne možete se oteti utisku da ste na nekom Grčkom ostrvu a ne u Turskoj. Ima bogatu antičku istoriju i specifičnu arhitekturu (tzv. Bodrumski stil) pa su svi objekti bele boje i imaju najviše dva sprata pa su zaista predstavnici tipične Grčke arhitekture.

  • CENOVNIK
  • USLOVI PLAĆANJA
  • PROGRAM PUTOVANJA

Cene su izražene u evrima po osobi (smeštaj+avionski prevoz)

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA, AMERICAN EXPRESS

– Platnim karticama Banca Intesa, odloženo do 12 rata bez kamate

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

F/18 BB/19

AVIONSKI PREVOZ

1.dan-putovanje Beograd – Turska. Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla“ – dva sata pred predviđeno poletanje aviona. Poletanje čarter leta  za Tursku. Čarter let u trajanju oko 1:45 h. Sletanje u Tursku . Transfer do izabranog hotela. Smeštaj u hotel posle 14h po lokalnom vremenu. Noćenje.

2.dan – 10/11.dan Turska–. Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge u izabranoj destinaciji.  Slobodno vreme za odmor, individualne aktivnosti ili fakultativne izlete po želji putnika u pratnji lokalnog vodiča.

11.dan -putovanje Turska – Beograd Napuštanje hotela u jutarnjim časovima, u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika. Transfer do aerodroma u Turskoj. Čarter let za Beograd. Kraj programa.

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova