Beograd, Makenzijeva 44, 011/7700050, 060/3033623, 060/3033624

amostravelbeograd@gmail.com; Ponedeljak - petak: 09h - 20h, subota: 09h-15h

Preporuka leto 2024.

LINK ZA PREGLED KAPACITETA – KOLEGE SUBAGENTI

PREGLED KAPACITETA

Nea Vrasna

Vila Sofia Ammos

(pet friendly)

www.amostravel.rs/aranzman/vila-sofia-ammos-nea-vrasna

Vila Sofia Ammos, kvalitetan objekat (pet friendly) u kome su prizemlje i prvi sprat kompletno renovirani 2019. godine, dok je pred sezonu 2023. renoviran i drugi sprat. Nalazi se u neposrednoj blizini glavnog ulaza u Nea Vrasnu, na nekih 100 metara od dva velika supermarketa i na oko 250 metara od plaže. Već dugo godina je u našoj ponudi i putnici koji se iznova vraćaju su najbolja preporuka za vaš boravak ovde. Osim dva već pomenuta velika marketa, na svega 20 metara od kuće postoji još jedan manji, ali dobro snabdeven. Sjajni domaćin i prijatelj Sakis sa kojim sarađujemo duži niz godina će svakako vaš boravak u ovom objektu učiniti još prijatnijim.

Vila Konstantinos

www.amostravel.rs/aranzman/vila-konstantinos-nea-vrasna

Vila Konstantinos, kvalitetan, pre par godina kompletno renoviran objekat, nalazi se u neposrednoj blizini glavnog ulaza u Nea Vrasnu, na nekih 100 metara od dva velika supermarketa i na oko 230 metara od plaže. U prizemlju objekta se nalazi manji, ali dobro snabdeven market. Već dugo godina je u našoj ponudi i putnici koji se iznova vraćaju su najbolja preporuka za vaš boravak ovde. U dvorištu vile gosti mogu da roštiljaju (ne postoji zidani roštilj već klasičan koji obezbeđuje vlasnik objekta ako neko želi), a na raspolaganju su i stolice i stolovi za sedenje i odmor. Divni domaćini i prijatelji sa kojima sarađujemo duži niz godina će svakako vaš boravak u ovom objektu učiniti još prijatnijim.

Vila Golden Beach

www.amostravel.rs/aranzman/vila-golden-beach-nea-vrasna

Vila Golden Beach, jedan od najkvalitetnijih objekata u Nea Vrasni, nalazi se na svega 70 metara od šetališta i široke peščane plaže po kojoj je letovalište poznato. Osim blizine plaže i kvaliteta, prednost ovoj vili dajemo i zbog činjenice da se nalazi relativno blizu centra Nea Vrasne, ali i nedaleko od šetališta koje spaja ovo i susedno letovalište Asprovalta sa brojnim turističkim sadržajima. Osim recepcije objekat raspolaže prostorijom za prtljag, sa tušem i toaletom koje gosti mogu koristiti poslednjeg dana nakon napuštanja soba. Kvalitet objekta i blizina plaže će, uz sjajne domaćine, vaš boravak u Nea Vrasni učiniti nezaboravnim.

Vila Thealos Inn

www.amostravel.rs/aranzman/vila-thealos-inn-nea-vrasna

Vila Thealos Inn, kvalitetan objekat sa izuzetnom lokacijom. Nalazi se na oko 100 metara od šetališta i plaže, u centru letovališta. Već godinama je na našem tržištu i popularna je među ljubiteljima Nea Vrasne, prvenstveno zbog kvaliteta samog objekta, blizine plaže i centra mesta te dostupnosti svih turističkih sadržaja. Kuća na oko 100 metara od šetališta i plaže, u centru letovališta, kao i odličan domaćin, garancija su dobrog i kvalitetnog odmora.

Vila Paris

www.amostravel.rs/aranzman/vila-paris-nea-vrasna

Vila Paris, godinama unazad jedan od najtraženijih objekata u Nea Vrasni. Pre svega, nalazi se na samo 70 metara od šetališta i široke peščane plaže po kojoj je letovalište poznato. Tu je i lepo uređeno dvorište sa drvenim garniturama za sedenje i roštiljem. Osim blizine plaže, dvorišta i kvaliteta samog objekta, prednost ovoj vili dajemo i zbog činjenice da se nalazi u mirnom delu Nea Vrasne, a opet blizu centra. Još življe letovalište, Asprovalta, nalazi se na svega 500 meatra tako da su našim gostima dostupni svi turistički sadržaji. Na sve ovo čekaju vas i sjajni domaćini koji govore srpski jezik. Putnici koji se iz godine u godinu vraćaju ovde su najbolja reklama za Vilu Paris.

Stavros

Vila Alexandros Palace

www.amostravel.rs/aranzman/vila-alexandros-palace-stavros

Vila Alexandros palace se nalazi u novom delu Stavrosa, na oko 300 metara udaljenosti od plaže. Ono što je izdvaja od većine vila u Stavrosu je lep bazen sa ležaljkama i suncobranima koji će svakako upotpuniti vaš boravak u ovom popularnom letovalištu. U ponudi ovog objekta su dvokrevetni i trokrevetni studiji smešteni u prizemlju i na prvom spratu. Studiji koji su okrenuti ka bazenu se nalaze u prizemlju i cenovno su izdvojeni.

Vila Elanios Zeus

www.amostravel.rs/aranzman/vila-elanios-zeus-stavros

Vila Elanios Zeus je, slobodno možemo reći, jedan od najlepših objekata u Stavrosu. Nalazi se na izvanrednoj lokaciji, skoro u centru letovališta (udaljen oko 200 metara), a opet dovoljno izdvojen da se ne oseća buka i letnja gužva. Od dobro uređene gradske plaže je udaljen oko 380 metara, a od plaže “Platani” oko 580 metara. U neposrednoj blizini se nalaze brojne taverne, kafići, poslastičarnice i ostali turistički sadržaji kojima Stavros obiluje. Najbliža prodavnica je na oko 150 metara. Elanios Zeus je odličan izbor za parove, ali i za starije i porodice željne komfora, mira i tišine.

Apartmani Katerina Ammos

(pet friendly)

www.amostravel.rs/aranzman/apartmani-katerina-ammos-stavros

Apartmani Katerina Ammos, (pet friendly), kvalitetne smeštajne jedinice renovirane 2022. godine. Nalazi se u samom centru Stavrosa, svega 30 metara od ulice koja se nastavlja na pešačku zonu i na oko 250 metara od gradske peščane plaže po kojoj je letovalište poznato. Prednost ovog objekta (osim kvaliteta) je blizina svih potrebnih turističkih sadržaja poput igrališta, sportskih terena, taverni, kafića, pekara, mesara, marketa. Takođe, preporuka je za putnike koji imaju kućne ljubimce jer je ovo jedan od retkih objekata u Stavrosu koji je pet friendly. Sjajna i veoma pričljiva vlasnica, gospođa Katerina će vaš boravak u ovom objektu učiniti još prijatnijim.

Apartmani Maria Ammos

www.amostravel.rs/aranzman/apartmani-maria-ammos-stavros

Apartmani Maria Ammos, veoma lepe i kvalitetne smeštajne jedinice kompletno renovirane 2022. godine. Nalazi se u centru Stavrosa, na svega 100 metara od kružnog toka i zatvorene pešačke ulice, 200 metara od najbliže plaže i oko 300 metara od plaže Platani po kojoj je letovalište nadaleko poznato. Prednost ovog objekta je blizina svih potrebnih turističkih sadržaja poput taverni, kafića, pekara, mesara, marketa i već pomenute plaže koju odlikuje prirodni hlad platana.

Smeštajne jedinice se nalaze u prizemlju. Objekat u svom sastavu ima dvokrevetne studije, dvokrevetne studije sa pomoćnim ležajem i duplex apartmane. Studiji i terase u njima su nešto manje kvadrature. Duplex apartman ima klima uređaj u obe spavaće sobe kao i izlaz na sopstveni dvorišni prostor (betoniran, nije travnat) sa stolom i garniturom za sedenje.

Svi smeštajni kapaciteti poseduju osnovno opremljenu kuhinju (osnovno posuđe, frižider, rešo, osnovni pribor za jelo), komarnike, kupatilo, terasu ili terasni prostor/trem sa garniturom za sedenje, TV i klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta (5 evra dnevno – cena je podložna promeni). U objektu je na raspolaganju i besplatan Wi Fi internet čija se brzina protoka ne može garantovati. Smeštajne jedinice nemaju peškire (isti su korišćeni samo za potrebe fotografisanja), a promena posteljine se vrši na polovini boravka. Gosti sami održavaju higijenu u smeštaju. Objekat ne poseduje sopstveni parking. Raspolaže prostorom za prtljag koji gosti mogu koristiti poslednjeg dana nakon napuštanja soba.

Vila Sotos

(pet friendly)

www.amostravel.rs/aranzman/vila-sotos-stavros

Vila Sotos (pet friendly) se nalazi na svega 100 metara od kružnog toka i zatvorene pešačke ulice, 200 metara od najbliže plaže i oko 250 metara od plaže Platani po kojoj je letovalište nadaleko poznato. Prednost ovog objekta je blizina svih potrebnih turističkih sadržaja poput taverni, kafića, pekara, mesara, marketa i već pomenute plaže koju odlikuje prirodni hlad platana. Takođe, preporuka je za putnike koji imaju kućne ljubimce jer je ovo jedan od retkih objekata u Stavrosu koji je pet friendly.

Vila Anastasia

www.amostravel.rs/aranzman/vila-anastasia-stavros

Vila Anastasia, kvalitetan objekat sa lepim dvorištem, jedan od najbolje pozicioniranih u Stavrosu. Nalazi se na svega 80 metara od gradske plaže i oko 200 metara od centra mesta i prvih marketa, mesara, pekara, taverni i ostalih turističkih sadržaja.

Objekat u svom sastavu ima dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne studije koji se nalaze u prizemlju i na prvom spratu (cenovno su izdvojeni sprat i prizemlje iako su kvalitet i opremljenost smeštajnih jedinica potpuno isti). Pojedini studiji imaju delimični pogled na more (kažemo delimični samo zbog udaljenosti od mora iako je dobar) i oni su cenovno odvojeni.

Vila Strimonikos

www.amostravel.rs/aranzman/vila-strimonikos-stavros

Vila Strimonikos, jedna od najbolje pozicioniranih kuća u Stavrosu. Poseduje sopstveni parking, ali za ograničen broj vozila. Nalazi se u prvom redu do mora, na svega 50 metara od gradske plaže i oko 250 metara od centra mesta i prvih marketa, mesara, pekara, taverni i ostalih turističkih sadržaja.

Objekat u svom sastavu ima dvokrevetne, trokrevetne i 1/3+1 studije koji se nalaze na prvom spratu i svi imaju bočni pogled na more osim studija broj 101 koji je cenovno izdvojen i koji je najbliži moru te ima najbolji pogled, a sa kraja terase čak, možemo slobodno reći i direktni pogled na more.

Vila Vula

www.amostravel.rs/aranzman/apartmani-vula-stavros

Vula, prelepa vila, jedna od najotmenijih u letovalištu, nalazi se u novom delu Stavrosa, nedaleko od nove crkve i na oko 200 metara od dugačke, peščane, gradske plaže. Na svega minut – dva hoda od vile su prvi restorani, mini – marketi, pekare, lekarska ordinacija i svi potrebni turistički sadržaji, dok se pešačka zona sa velikim brojem kafića, restorana, barova i prodavnica nalazi na par stotina metara. Na samoj plaži, takođe, postoji mnoštvo kafića i barova gde se preko dana mogu iznajmiti ležaljke i suncobrani.

Asprovalta

Vila Ioannis House

www.amostravel.rs/aranzman/vila-ioannis-house-asprovalta

Vila Ioannis House, skromnija, ali jedna od najbolje pozicioniranih kuća u Asprovalti. Nalazi se u prvom redu do mora, tačno prekoputa velikog javnog parkinga, na svega 50 metara od plaže i nepunih 100 metara od prelepog šetališta sa tavernama, kafićima i ostalim turističkim sadržajima. U neposrednoj blizini je i sam centar letovališta sa brojnim marketima, mesarama, pekarama… Deo plaže ispred vile ima ležaljke, suncobrane i beach barove.

Ova simpatična vila ima dvorište sa zelenilom i posebno je pogodna za porodice sa decom zbog čega je naša iskrena preporuka godinama unazad.

Vila Takis

www.amostravel.rs/aranzman/vila-takis-asprovalta

Vila Takis (sa privatnim parkingom) se nalazi u blizini centra Asprovalte, u mirnom delu, 30 metara iza glavne turističke ulice sa puno raznovrsnih prodavnica, restorana, taverni, kafića, pekara, suvenirnica, girosa i ostalih turističkih sadržaja. Od plaže i uređenog šetališta je udaljena oko 230 metara. Već godinama je na našem tržištu i zbog lepog dvorišta sa puno zelenila, letnjikovca, roštilja i privatnog parkinga, popularna je među ljubiteljima ovog letovališta, prvenstveno među porodicama i putnicima koji žele mir, a da su opet u blizini svih sadržaja.

Vila Stela

www.amostravel.rs/aranzman/vila-stela-asprovalta

Vila Stela, već dugo godina u ponudi na našem tržištu, nalazi se u mirnom delu Asprovalte, u sporednoj uličici između glavne ulice i lepog šetališta, na oko 150 metara od plaže. U blizini je i glavna ulica koja prolazi kroz mesto sa mnoštvom sadržaja, kafića, apotekom, pekarom, mesarom…

Raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima koji se nalaze na visokom prizemlju i prvom spratu sa pogledom na neprometnu bočnu uličicu (cenovno su izdvojeni sprat i visoko prizemlje iako su kvalitet i opremljenost smeštajnih jedinica potpuno isti).

Apartmani Ioannis

www.amostravel.rs/aranzman/apartmani-ioannis-asprovalta

Apartmani Ioannis imaju fantastičnu poziciju. Nalaze se u bočnoj ulici, na svega 20 metara od prelepog šetališta sa tavernama, kafićima i ostalim turističkim sadržajima i na 50 metara od plaže. U neposrednoj blizini je i sam centar letovališta sa brojnim marketima, mesarama, pekarama… Najbliži deo plaže ima ležaljke, suncobrane i beach barove.

Raspolaže četvorokrevetnim i 1/4+1 apartmanima koji se nalaze na prvom spratu i okrenuti su ka unutrašnjem dvorištu.

Vila Dimitris Ammos

www.amostravel.rs/aranzman/vila-dimitris-ammos-asprovalta

Vila Dimitris Ammos, objekat sa izuzetnom lokacijom. Nalazi se na svega 50 metara od šetališta i plaže, u centru letovališta.

Raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, kao i trokrevetnim apartmanima. Sve smeštajne jedinice se nalaze u prizemlju i okrenute su ili ka ulici ili ka manjem dvorištu pozadi.

Svi smeštajni kapaciteti poseduju osnovno opremljenu kuhinju (osnovno posuđe, frižider, rešo, osnovni pribor za jelo), kupatilo, terasu ili terasni prostor/trem sa garniturom za sedenje

Paralija

Vila Ivet

www.amostravel.rs/aranzman/vila-ivet-paralia

Vila Ivet, novijeg datuma, veoma kvalitetan objekat, nalazi se na svega 80 metara od plaže, oko 150 metara od crkve, u samom centru Paralije i u blizini prodavnica, taverni, kafića, suvenirnica i ostalih turističkih sadržaja po kojima je ovo letovalište pozbato. Kuća je već dugi niz godina u našoj ponudi i putnici koji se iznova vraćaju su najbolja preporuka za vaš boravak ovde. Takođe, pored objekta je park sa sadržajima za decu.

 Vila Kiriaki

www.amostravel.rs/aranzman/vila-kiriaki-paralia

Vila Kiriaki, kompletno renovirana pre nekoliko godina, nalazi se na 120 metara od plaže, u samom centru Paralije i u blizini prodavnica, taverni, kafića, suvenirnica i ostalih turističkih sadržaja. Kuća je već dugi niz godina u našoj ponudi i putnici koji se iznova vraćaju su najbolja preporuka za vaš boravak ovde. Takođe, pored objekta je park sa igralištem za decu.

Vila Teo New

www.amostravel.rs/aranzman/vila-teo-new-paralia

Vila Teo New, delimično renovirana 2023. i 2024. godine, nalazi se na fantastičnoj lokaciji, oko 40 metara od plaže (prelazi se ulica) i oko 150 metara od centra Paralije i svih prodavnica, taverni, kafića, suvenirnica i ostalih turističkih sadržaja. Najbliži market je udaljen nepunih 50 metara. Zbog blizine plaže posebno je privlačna porodicama sa malom decom.

Vila raspolaže renoviranim dvokrevetnim i trokrevetnim studijima koji se nalaze na drugom i trećem spratu. Okrenuti su ka moru (bočni pogled na more, cenovno su odvojeni) ili ka ulici.

Vila Atlantis Inn

www.amostravel.rs/aranzman/vila-atlantis-inn-paralia

Vila Atlantis Inn je kvalitetan objekat koji se nalazi na izuzetnoj lokaciji, oko 100 metara od plaže i oko 150 metara od crkve, u centru Paralije i u blizini svih prodavnica, taverni, kafića, suvenirnica i ostalih turističkih sadržaja. Tačno prekoputa objekta je park za decu što ga zajedno sa blizinom plaže čini posebno privlačnim porodicama sa malom decom.

Vila raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima koji se nalaze na drugom spratu i većina gleda na ulicu.

Vila Iris

www.amostravel.rs/aranzman/vila-iris-paralia

Vila Iris se nalazi na fantastičnoj lokaciji, oko 40 metara od plaže (prelazi se ulica), u samom centru letovališta, pored škole i brojnih prodavnica, taverni, kafića, suvenirnica i ostalih turističkih sadržaja. Zbog blizine plaže posebno je privlačna porodicama sa malom decom, ali i svim gostima koji vole da budu u centru zbivanja i kojima je blizina plaže od presudnog značaja prilikom odabira smeštaja.

Vila Makedonia Beach

www.amostravel.rs/aranzman/vila-makedonia-beach-paralija

Vila Makedonia Beach (nova kupatila i kuhinje) se nalazi na najatraktivnijoj lokaciji u Paraliji, svega oko 20 metara od plaže (prelazi se ulica) i oko 100 metara od crkve (deo studija ima i pogled ka crkvi), u samom centru letovališta, pored brojnih marketa (jedan je u prizemlju vile), prodavnica, taverni, restorana, kafića, kioska, suvenirnica i ostalih turističkih sadržaja. Zbog blizine plaže posebno je privlačna porodicama sa malom decom, ali i svim gostima koji vole da budu u centru zbivanja i kojima je blizina plaže od presudnog značaja prilikom odabira smeštaja.

Vila El Verano

www.amostravel.rs/aranzman/vila-el-verano-paralia

Vila El Verano se nalazi na odličnoj lokaciji, oko 130 metara od plaže (prelazi se ulica), u centru letovališta, u neposrednoj blizini škole i brojnih prodavnica, taverni, kafića, suvenirnica i ostalih turističkih sadržaja. Zbog svoje pozicije posebno je privlačna porodicama sa malom decom, ali i svim gostima koji vole da budu u centru zbivanja, a da ipak nisu na samom šetalištu gde su gužva i buka najveći.

Studiji na trećem spratu su renovirani, sa novim krevetima, kupatilima i kuhinjama.

Vila Fluris

www.amostravel.rs/aranzman/vila-fluris-paralija

Vila Fluris se nalazi na odličnoj lokaciji, oko 150 metara od plaže (prelazi se ulica), u centru letovališta, u neposrednoj blizini škole i brojnih prodavnica, taverni, kafića, suvenirnica i ostalih turističkih sadržaja. Zbog svoje pozicije, ova simpatična vila je posebno privlačna porodicama sa malom decom, ali i svim gostima koji vole da budu u centru zbivanja, a da ipak nisu na samom šetalištu gde su gužva i buka najveći.

Vila raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima koji se nalaze u prizemlje i na prvom spratu (cenovno su izdvojeni sprat i prizemlje iako su kvalitet i opremljenost smeštajnih jedinica potpuno isti).

Olympic Beach

 Vila Rula

www.amostravel.rs/aranzman/vila-rula-olympic-beach

Vila Rula je kvalitetan objekat sa dobrim domaćinima. Nalazi se u drugoj ulici od mora, na oko 80 metara udaljenosti od plaže, u centru mesta Olympic Beach. U prizemlju se nalazi mini market. Blizina svih turističkih sadržaja i ugostiteljskih objekata je čini dobrim izborom za odmor, kako za parove tako i za porodice.

Raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, kao i četvorokrevetnim i petokrevetnim apartmanima koji se nalaze na prvom i drugom spratu.

Vila Kristi

www.amostravel.rs/aranzman/vila-kristi-olympic-beach

Vila Kristi, kvalitetan objekat sa dobrim domaćinima. Nalazi se na oko 150 metara udaljenosti od plaže, u centralnom, ali mirnijem delu Olympic Beach-a. Blizina svih turističkih sadržaja i ugostiteljskih objekata, a opet mir koji je okružuje, čine je dobrim izborom za odmor, naročito za porodice.

Raspolaže lepim dvokrevetnim i trokrevetnim studijima koji se nalaze na prvom i drugom spratu. Svi su okrenuti ka ulici i svi imaju veoma prostrane i lepe terase.

Vila Meraki

www.amostravel.rs/aranzman/vila-meraki-olympic-beach

Vila Meraki se nalazi u trećoj ulici od mora, na oko 120 metara udaljenosti od plaže, u centru mesta Olympic Beach. Lepo održavana vila sa komotnim smeštajnim jedinicama, lepim kupatilima i novijim kuhinjama.

Raspolaže komotnim dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima, četvorokrevetnim apartmanima i četvorokrevetnim dupleksima koji se nalaze u prizemlju, na drugom i na trećem spratu. Svaka smeštajna jedinica ima kupatilo, opremljenu kuhinju (osnovno posuđe, frižider, rešo, osnovni pribor za jelo), TV, terasu ili terasni prostor/trem sa garniturom za sedenje i klima uređaj.

 Vila Smile Studios

www.amostravel.rs/aranzman/vila-smile-studios-olympic-beach

Vila Smile Studios, simpatičan objekat sa dobrim domaćinima. Nalazi se u drugoj ulici od mora, na oko 120 metara udaljenosti od plaže. Blizina svih turističkih sadržaja i ugostiteljskih objekata je čini dobrim izborom za odmor, kako za parove tako i za porodice.

Raspolaže komfornim dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima koji se nalaze na prvom i drugom spratu. Svaka smeštajna jedinica ima kupatilo, opremljenu kuhinju (osnovno posuđe, frižider, rešo, osnovni pribor za jelo), TV, terasu sa garniturom za sedenje i klima uređaj.

U objektu je na raspolaganju i besplatan Wi Fi internet čija se brzina protoka ne može garantovati.

Nei Pori

Vila Tolis

www.amostravel.rs/aranzman/vila-tolis-nei-pori

Vila Tolis se nalazi u mirnom delu Nei Porija, na oko 200 metara od plaže. Za sezonu 2020. kompletno su renovirana kupatila, kuhinje i stavljeni novi prozori. Najbliži market je na svega 70 metara od vile, a nedaleko su i ostali turistički sadržaji kojima obiluje ovo veoma popularno letovalište, jedno od najtraženijih za godišnji odmor u Grčkoj prvenstveno zbog fantastične plaže.

Vila Mirela

www.amostravel.rs/aranzman/vila-mirela-nei-pori

Vila Mirela se nalazi u centralnom delu Nei Porija, na oko 100 metara udaljenosti od plaže. U ponudi ovog objekta su četvorokrevetni, petokrevetni i šestokrevetni dupleks apartmani koji se nalaze na prvom, drugom i trećem spratu. U dvorištu vile postoji toalet za poslednji dan boravka kao i deo sa garniturama za sedenje. Smeštajne jedinice nemaju peškire, promena posteljine je na polovini boravka, a gosti sami održavaju higijenu. U objektu postoji mogućnost korišćenja WiFi interneta.  Kuća nema sopstveni parking.

Leptokarija

Vila Matula 1

www.amostravel.rs/aranzman/vila-matula-1-leptokarija

Vila Matula 1 se nalazi u mirnijem, centralnom delu Leptokarije, na oko 90 metara od plaže, odmah pored hotela Dafni Plus čiji bazen naši gosti mogu da koriste uz konzumaciju pića. Blizina marketa, restorana, kafića, girosa, prodavnica i svih sadržaja, a opet mirno okruženje, kao i sam kvalitet objekta, čine ovu vilu popularnom na našem tržištu godinama unazad.

Vila Zisis

www.amostravel.rs/aranzman/vila-zisis-leptokarija

Vila Zisis se nalazi na odličnoj lokaciji, u mirnijem, centralnom delu Leptokarije, na oko 70 metara od plaže i oko 100 od centra, ispod hotela Dafni Plus i naše vile Matula 1. Dobri domaćini kao i blizina marketa, restorana, kafića, girosa, prodavnica i svih sadržaja, a opet mirno okruženje, čine ovu vilu popularnom na našem tržištu godinama unazad.

Vila raspolaže lepim i prostranim dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima koji se nalaze na prvom i drugom spratu, sa pogledom na dvorište ili mirnu ulicu.

Vila Olympus House

www.amostravel.rs/aranzman/vila-olympus-house-leptokarija

Vila Olympus House, skromnija kuća, ali na odličnoj lokaciji. Nalazi se na svega 60 metara od plaže, u centralnom delu Leptokarije, na glavnoj ulici. Blizina marketa, restorana, kafića, girosa, prodavnica i svih sadržaja čine ovu vilu popularnom na našem tržištu godinama unazad.

Vila raspolaže studijima sa prostranim terasama i to dvokrevetnim, dvokrevetnim sa pomoćnim ležajem, trokrevetnim i trokrevetnim sa pomoćnim ležajem koji se nalaze na drugom spratu. Pojedini studiji imaju delimični pogled na more i oni su cenovno izdvojeni.

Vila Katerina Garden

www.amostravel.rs/aranzman/vila-katerina-garden-leptokarija

Vila Katerina Garden se nalazi na odličnoj lokaciji, u mirnijem, centralnom delu Leptokarije, na oko 70 metara od plaže i oko 100 od centra, prekoputa hotela Dafni Plus. Ono što je izdvaja od drugih vila je veliko dvorište sa letnjikovcem (NE POSTOJI ROŠTILJ U DVORIŠTU, SLIKA ISTOG JE IZ PERIODA KADA JE POSTOJAO) kao i komforni studiji sa dve terase u kojima je kuhinja odvojena vratima od prostorije u kojoj su ležajevi. Takođe, blizina marketa, restorana, kafića, girosa, prodavnica i svih sadržaja, a opet mirno okruženje, čine ovu vilu popularnom na našem tržištu godinama unazad.

Vila raspolaže komfornim dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima koji se nalaze u prizemlju, svaki ima dve terase (jedna gleda na dvorište, a druga na mirnu ulicu) i kuhinju koja je vratima odvojena od prostorije u kojoj su ležajevi.

Vila Sula

www.amostravel.rs/aranzman/vila-sula-leptokarija

Vila Sula, kvalitetan objekat sa privatnim parkingom (oganičenog kapaciteta). Nalazi se u mirnijem, centralnom delu Leptokarije, na oko 150 metara od plaže i na oko 100 metara od centra, iza hotela Dafni Plus i naše vile Matula 1. Svakako, ono što je izdvaja od većine vila u ovom letovalištu je privatni parking za ograničeni broj vozila (4 ili 5 automobila na ukupno 6 smeštajnih jedinica. Ne postoji mogućnost rezervacije mesta). Takođe, dobri domaćini kao i blizina marketa, restorana, kafića, girosa, prodavnica i svih sadržaja, a opet mirno okruženje, čine ovu vilu popularnom na našem tržištu godinama unazad.

Platamon

Vila Dora

www.amostravel.rs/aranzman/vila-dora-platamon

Vila Dora se nalazi na odličnoj lokaciji, u mirnijem, centralnom delu Platamona, na oko 100 metara od mora i luke i na oko 200 metara od plaže i crkve. Dobri domaćini kao i blizina marketa (prvi je na 20 metara od kuće), restorana, kafića, girosa, prodavnica i svih sadržaja, a opet mirno okruženje, čine ovu vilu popularnom na našem tržištu godinama unazad.

Vila raspolaže prostranim i komfornim dvokrevetnim apartmanima, petokrevetnim dupleks apartmanima i šestokrevetnim tripleks apartmanima koji se nalaze u prizemlju.

Nea Skioni

Vila Bellos

(pet friendly)

www.amostravel.rs/aranzman/vila-bellos-nea-skioni

Vila Bellos (pet fiendly) se nalazi na samoj obali mora. Naši gosti mogu bukvalno da se spuste iz dvorišta i kupaju se u moru (silazi se stepenicama) odmah ispred vile, ali je prva “prava” plaža udaljena oko 150 metara. Glavna, široka plaža u samom centru letovališta je na nekih 500 metara. Već na 300 metara od objekta imate prve pekare, markete, prodavnice… Ono što ovu vilu između ostalog izdvaja od većine drugih na Kasandri je činjenica da je dozvoljen boravak kućnih ljubimaca.

Kroz lepo sređeno i prostrano dvorište, popločana staza vodi do mora i letnjikovca gde se nalaze roštilj, ograničeni broj garnitura za sedenje, ležaljki i suncobrana koje gosti mogu koristiti.

Skala Furka

Estia Studios

www.amostravel.rs/aranzman/estia-studios-skala-furka

Estia Studios, porodični kompleks apartmanskog tipa sa bazenom (u funkciji od smene 11.06.-21.06. pa do kraja sezone), privatnim parkingom (prekoputa), predivnim dvorištem sa roštiljem, velikim travnatim površinama i palmama, nalazi se na oko 100 metara od centra letovališta i na oko 250 metara od uređene gradske plaže. Prodavnice, taverne, restorani, kafići, marketi, pekare, poslastičarnice i ostali turistički sadržaji, kako dnevni tako i večernji su na svega minut – dva hoda. Sve ovo čini Estia Studios odličnim izborom za one koji traže dobar smeštaj nadomak centra i plaže, a opet u veoma mirnom okruženju.

Parga

Vila Tri Platana

www.amostravel.rs/aranzman/vila-tri-platana-parga

Vila Tri Platana, objekat po mnogo čemu jedinstven i redak u celoj Pargi. Svako ko ovde želi da letuje prvo traži smeštaj na plaži Valtos. Pa evo ga, tik iznad plaže, na nekih 100 metara (oko 50 stepenika pa stazicom). Ako ste na moru, tražite i pogled na more. E ova vila ima jedan od najlepših pogleda, ne samo na more nego i na celu plažu Valtos koja je najlepša, najfotografisanija i najpopularnija u celoj regiji. Kombinacija je peska i sitnog šljunka, uređena, sa brojnim sadržajima i ugostiteljskim objektima te bojom Jonskog mora od koje zastaje dah.

Vila Vavas

www.amostravel.rs/aranzman/vila-vavas-parga

Vila Vavas, jedan od najpoznatijih i najtraženijih objekata u Pargi godinama unazad. Nalazi se u strogom centru mesta, iznad škole i na svega minut hoda od poznate pekare “Green bakery”. Za poznavaoce Parge, idealna lokacija, prvenstveno jer je u samom centru i blizu rive, a zatim zbog blizine najlepše plaže Valtos (oko 250 metara).

Od mora i rive je udaljena oko 150, a od plaže Krioneri oko 500 metara. Već na stotinjak metara od kuće se nalaze prvi mini-marketi, pekare, suvenirnice, giros, kafići, a kako se spuštate prema rivi nailazite na brojne riblje restorane, taverne, kafiće, poslastičarnice i ostale turističke sadržaje kojih je najviše na samoj rivi.

Cozy Apartments (Hani)

www.amostravel.rs/aranzman/cozy-apartments-parga

Cozy Apartments (ex Hani), veoma kvalitetan objekat sa prostranim studijima, nalazi se u centralnom delu Parge, na kraju ulice koja vodi uzbrdo od škole i poznate pekare “Green bakery”. Popularna je godinama unazad među ljubiteljima ovog letovališta pre svega zbog dobre lokacije i relativne blizine najlepše plaže Valtos (oko 500 metara). Ono što je takođe izdvaja od mnogih vila u centralnom delu Parge je i pogled na more koji imaju pojedini studiji.

Od rive je udaljena oko 500, a od plaže Krioneri oko 700 metara. Već na 150 metara metara od kuće se nalaze prvi mini-marketi, pekare, suvenirnice, giros, a kako se spuštate prema rivi nailazite na brojne riblje restorane, taverne, kafiće, poslastičarnice i ostale turističke sadržaje kojih je najviše na samoj rivi.

Vila Jiovanni

www.amostravel.rs/aranzman/vila-jiovanni-parga

Vila Jiovanni, kvalitetan objekat koji se nalazi u strogom centru Parge, iznad škole i iza poznate pekare “Green bakery”. Za poznavaoce Parge, idealna lokacija, prvenstveno zbog blizine najlepše plaže Valtos (oko 400 metara).

Od mora i rive je udaljena oko 350, a od plaže Krioneri oko 550 metara. Već na pedesetak metara od kuće se nalaze prvi mini-marketi, pekare, suvenirnice, giros, a kako se spuštate prema rivi nailazite na brojne riblje restorane, taverne, kafiće, poslastičarnice i ostale turističke sadržaje kojih je najviše na samoj rivi.

Vila raspolaže veoma kvalitetnim i lepim dvokrevetnim studijima koji se nalaze na prizemlju i to sa zadnje strane kuće što je prednost zbog mira i odsustva buke.

Svi smeštajni kapaciteti poseduju osnovno opremljenu kuhinju (osnovno posuđe, frižider, rešo, osnovni pribor za jelo), kupatilo, terasu sa garniturom za sedenje, TV, sef i klima uređaj.

 Vila Nafsika

www.amostravel.rs/aranzman/vila-nafsika-parga

Vila Nafsika, kvalitetan, pre par godina renoviran objekat, nalazi se u mirnom, ravnom delu Parge, ušuškana u maslinjaku što je čini jednom od omiljenih među ljubiteljima Parge kojima ne prija konfiguracija terena samog mesta (poznato je kao brdovito). Ono što je takođe izdvaja od većine vila u Pargi je i privatni parking koji je udaljen nepunih 100 metara.

Od plaže Piso Krioneri vila je udaljena oko 550 metara, a od plaže Krioneri oko 650 metara. Ističemo još jednom da je put do plaže ravan za razliku od većine kuća kod kojih se do i od plaže ide uzbrdo nizbrdo.

Vila Olive Tree

www.amostravel.rs/aranzman/vila-olive-tree-parga

Prelepi kompleks Olive Tree se nalazi u ravnom delu Parge, u mirnom zelenom okruženju. Ono što ga izdvaja od većine drugih u ovom letovalištu je veliki bazen sa ležaljkama i suncobranima, veliki parking, bar pored bazena i vrt sa mediteranskim rastinjem. Takođe, nalazi se u ravnom delu Parge što je idealno za one kojima ne prija konfiguracija terena samog mesta (poznato je kao brdovito). Po našem mišljenju, jedan od najboljih i najlepših smeštaja u Pargi za porodice s malom decom. Sadžaji kompleksa pružaju sve uslove za miran i bezbrižan odmor.

Vila Maris

www.amostravel.rs/aranzman/vila-maris-parga

Vila Maris, veoma kvalitetan objekat sa bazenom, po mnogo čemu jedinstven i redak u celoj Pargi. Svako ko ovde želi da letuje prvo traži smeštaj na plaži Valtos. Pa evo ga, na nekih 450 metara udaljenosti (put od plaže do vile je ravan, osim blagog uspona poslednjih 40-50 metara). Ako ste na moru, tražite i pogled na more. E ova vila ima i to, tačnije neke od smeštajnih jedinica (cenovno izdvojene). Osim gorepomenutih prednosti, ne smemo zaboraviti ni privatni parking što je u Pargi retkost. Plaža Valtos je po mišljenju mnogih najlepša, a svakako je najfotografisanija i najpopularnija u celoj regiji. Kombinacija je peska i sitnog šljunka, uređena, sa brojnim sadržajima i ugostiteljskim objektima te bojom Jonskog mora od koje zastaje dah.

Vila Theo

www.amostravel.rs/aranzman/vila-theo-parga

Vila Theo se nalazi u ravnom delu Parge, kod fudbalskog igrališta, sa donje strane magistrale, u širem centru letovališta. Već godinama je na našem tržištu i popularna je među ljubiteljima Parge kojima ne prija konfiguracija terena samog mesta (poznato je kao brdovito).

Od plaže Piso Krioneri je udaljena 350, a od plaže Krioneri 450 metara. Ističemo još jednom da je put do plaže ravan za razliku od većine kuća kod kojih se do i od plaže ide uzbrdo nizbrdo.

Vila Vasia

(pet friendly)

www.amostravel.rs/aranzman/vila-vasia-parga

Vila Vasia se nalazi u centru Parge, iznad škole i poznate pekare “Green bakery”. Već godinama je na našem tržištu i popularna je među ljubiteljima ovog letovališta pre svega zbog dobre lokacije i blizine najlepše plaže Valtos (oko 400 metara). Ono što je takođe izdvaja od ostalih vila u Pargi je i mogućnost boravka sa manjim kućnim ljubimcima.

Od rive je udaljena oko 450, a od plaže Krioneri oko 650 metara. Već na stotinjak metara od kuće se nalaze prvi mini-marketi, pekare, suvenirnice, giros, a kako se spuštate prema rivi nailazite na brojne riblje restorane, taverne, kafiće, poslastičarnice i ostale turističke sadržaje kojih je najviše na samoj rivi.

Zacharias Studios

www.amostravel.rs/aranzman/zacharias-studios-parga

Zacharias studios, simpatična vila koja se nalazi nedaleko od naših vila Nafsika i Olive Tree, u mirnom, ravnom delu Parge, okružena prelepom prirodom. Ono što je izdvaja od većine kuća u Pargi je lepo dvorište sa privatnim parkingom, već pomenuto mirno okruženje i prelepa priroda kao i činjenica da se nalazi u ravnom delu Parge što je idealno za one kojima ne prija konfiguracija terena samog mesta (poznato je kao brdovito).

Od plaže Piso Krioneri udaljena je oko 750 metara, a od plaže Krioneri oko 850 metara. Ističemo još jednom da je put do plaže ravan za razliku od većine kuća kod kojih se do i od plaže ide uzbrdo nizbrdo.

Vila Garden House

www.amostravel.rs/aranzman/vila-garden-house-parga

Simpatična vila Garden House se nalazi na ulasku u Pargu, u relativno ravnom delu (ako poredimo sa centrom mesta). Ono što je izdvaja od većine kuća u Pargi je prelepo dvorište sa privatnim parkingom (ljubitelji Parge odlično znaju koliko je teško pronaći parking, naročito u sezoni).

Od plaže Piso Krioneri udaljena je oko 800 metara, a od plaže Krioneri oko 900 metara. Ističemo još jednom da je put do plaže uglavnom ravan za razliku od većine kuća kod kojih se do i od plaže ide uzbrdo nizbrdo.

Vila Ira

www.amostravel.rs/aranzman/vila-ira-parga

Vila Ira, kvalitetan objekat sa prostranim studijima, nalazi se u centralnom delu Parge, na kraju ulice koja vodi uzbrdo od škole i poznate pekare “Green bakery”. Popularna je među ljubiteljima ovog letovališta pre svega zbog dobre lokacije i relativne blizine najlepše plaže Valtos (oko 500 metara). Ono što je takođe izdvaja od skoro svih vila u centralnom delu Parge je i privatni parking za ograničeni broj vozila.

Od rive je udaljena oko 500, a od plaže Krioneri oko 700 metara. Već na 150 metara metara od kuće se nalaze prvi mini-marketi, pekare, suvenirnice, giros, a kako se spuštate prema rivi nailazite na brojne riblje restorane, taverne, kafiće, poslastičarnice i ostale turističke sadržaje kojih je najviše na samoj rivi.

Lefkada – Vasiliki

 Vila Altina

(pet friendly)

www.amostravel.rs/aranzman/vila-altina-lefkada-vasiliki

Vila Altina se nalazi na odličnoj lokaciji, u mestu Vasiliki, svega 50-ak metara (prelazi se put) od poznate plaže Ponti, jedine peščane na celom ostrvu. Najbliža pekara i market su na dvadesetak metara od kuće, dok se na samoj plaži nalazi nekoliko taverni. Centar mesta je na oko kilometar i tu ćete naći mnoštvo tavernica, restorana, poslastičarnica, kafića, pekara, apoteku i ostale turističke sadržaje. Osim kvaliteta same vile i blizine plaže, ono što je izdvaja od mnogih drugih na ostrvu je i privatni parking.

Vila Liotrivi

www.amostravel.rs/aranzman/vila-liotrivi-lefkada-vasiliki

Vila Liotrivi se nalazi na odličnoj lokaciji, u centru Vasilikija, na oko 50 metara od luke i šetališta te oko 300 metara od gradske plaže. Ono što ovu kuću izdvaja od ostalih je pre svega fantastičan pogled na more iz svih studija jer se sam objekat nalazi na veoma blagom uzvišenju kao i privatni parking koji je ispred same kuće. Svi potrebni turistički sadržaji poput mini-marketa, pekara, kafića i taverni su na svega minut-dva hoda od vile.

Katerina Studios

www.amostravel.rs/aranzman/katerina-studios-lefkada-vasiliki

Vila Katerina studios se nalazi na odličnoj lokaciji, na svega par metara od malene, šljunkovite plaže (prelazi se ulica) i na oko 200 metara od luke i centra Vasilikija gde ćete pronaći sve potrebne turističke sadržaje poput mini-marketa, pekara, kafića, taverni, poslastičarnica, apoteka… U blizini već pomenute plaže koja je bukvalno prekoputa same vile se nalazi još jedna manja, dok je gradska udaljena oko 500 metara. Ono što ovu kuću izdvaja od ostalih je pre svega malena plaža koja je maltene “pored kreveta”, pogled na more iz svih studija i apartmana (direktni ili delimični) kao i mogućnost korišćenja bazena i pool bara (uz konzumaciju pića) hotela “Apollo” koji je odmah pored vile.

Panorama Apartments

www.amostravel.rs/aranzman/vila-panorama-apartments-lefkada-vasiliki

Vila Panorama Apartments se nalazi u Vasilikiju, u naselju Pondi. Idealan je izbor za sve putnike koji traže kvalitetan smeštaj u mirnom okruženju, sa privatnim parkingom, lepim dvorištem sa zelenilom i cvećem te stolovima i stolicama za sedenje i roštiljem.

Kuća se nalazi na uzvišenju i ono što je osim kvaliteta izdvaja od ostalih je pre svega odličan pogled na more i ceo zaliv kao i samo letovalište.

Lefkada – Nidri

Vila Capital Lux

www.amostravel.rs/aranzman/vila-capital-lux-lefkada-nidri

Vila Capital Lux, prelepa i po mnogo čemu jedinstvena na Lefkadi. Nedavno izgrađena, sa bazenom, pool barom, privatnim parkingom i igralištem za decu. Nalazi se na odličnoj lokaciji, na samom ulasku u Nidri, najpopularnije letovalište na ostrvu i na svega 150 metara (prelazi se put) od lepe gradske plaže na kojoj se nalazi nekoliko taverni i kafića, a ima i prirodnog hlada. Na minut – dva od vile su najbliži market i pekara, dok je centar mesta na oko 500 metara i tu ćete naći mnoštvo tavernica, restorana, poslastičarnica, kafića, pekara, apoteku i ostale turističke sadržaje. Tu je i prelepo šetalište pored mora kao i marina.

Lefkada – Ligia

Flisvos Seaside Apartments

www.amostravel.rs/aranzman/flisvos-seaside-apartments-lefkada-ligia

Flisvos Seaside Apartments, po mnogo čemu jedinstven kompleks na Lefkadi. S pravom smo ga nazvali “Mali raj” i to iz nekoliko razloga. Pre svega zbog privatne plaže u prirodnoj hladovini, sa ograničenim brojem ležaljki i suncobrana. Zatim zbog prelepo uređenog dvorišta sa tušem, zajedničkim roštiljem, uslužnom kuhinjom i setovima za sedenje i ručavanje (ograničen broj). Na kraju, uživanje vam upotpunjuju bazen, pool bar u kome se mogu kupiti piće i neki lagani “snack”, dečije igralište i privatni parking. Bićemo skromni i nećemo reći da je najlepše, ali je svakako jedno od najlepših mesta za vaš odmor na Lefkadi.

LINK ZA PREGLED KAPACITETA – KOLEGE SUBAGENTI

PREGLED KAPACITETA

Ostale zanimljivosti

Halkidiki ~Letovanje 2018

Leto 2018 ~Kompletna ponuda hotela i apartmana na poluostrvu Halkidiki

Pratite trenutne letove u Evropi

Pratite sve letove aviona u realnom vremenu

Lefkada letovanje 2018

Leto 2018 ~Hoteli i apartmani~ Nikiti, Vasiliki, Nikiana, Ligia, Lefkas, Agios Nikitas

yutagrcka letovanjeInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Makenzijeva 44, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
MAPA
amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova