Njegoševa 69, 011/7700050

amostravelbeograd@gmail.com, ponedeljak - petak: 10h - 14h

Preporuka leto 2020.

Nea Vrasna

Vila Sofia Ammos

www.amostravel.rs/aranzman/vila-sofia-ammos-nea-vrasna

Vila Sofia Ammos se nalazi u neposrednoj blizini glavnog ulaza u Nea Vrasnu, na nekih  100 metara od dva velika supermarketa, na 250 metara od plaže. Ono što je izdvaja od većine drugih vila u mestu su kompletno renovirani dvokrevetni, trokrevetni i četvorokrevetni studiji koji se nalaze u prizemlju i na prvom spratu.

Vila Anemos

www.amostravel.rs/aranzman/vila-anemos-vrasna-paralija

Vila Anemos se nalazi u mirnom delu Vrasna Paralije, na oko 100 metara od plaže. Nedaleko od vile se nalaze veći supermarket Tasos i pekara, dok ćete na samoj plaži pronaći ugostiteljske objekte. Miran, ali ugodan odmor u ovom objektu, osim lokacije i dobrih domaćina, gostima upotpunjuje roštilj.

Vila Konstantinos

www.amostravel.rs/aranzman/vila-konstantinos-nea-vrasna

Vila Konstantinos, kvalitetan, kompletno renoviran objekat, nalazi se u neposrednoj blizini glavnog ulaza u Nea Vrasnu, na nekih 100 metara od dva velika supermarketa i na oko 230 metara od plaže. U prizemlju objekta nalazi se dobro snabdeven supermarket. U dvorišu vile gosti mogu da roštiljaju (ne postoji zidani roštilj već klasičan koji obezbeđuje vlasnik objekta), a na raspolaganju su i stolice i stolovi za sedenje i odmor.

Vila Relax

www.amostravel.rs/aranzman/vila-relax-nea-vrasna

Vila Relax se nalazi u mirnom delu Nea Vrasne, prema Vrasna Paraliji, na oko 160 metara od plaže. Vila poseduje lepo dvorište sa roštiljem, stolovima i stolicama koje gosti mogu koristiti. Relax ne poseduje sopstveni parking. Mir, tišina, blizina plaže i ljubazni domaćini čine da se gosti iz godine u godinu vraćaju u ovaj objekat.

Vila Neon Ammos

www.amostravel.rs/aranzman/vila-neon-ammos-nea-vrasna

Vila Neon Ammos je kvalitetan objekat na fenomenalnoj lokaciji, u prvom redu kuća na samom šetalištu Nea Vrasne, svega nekoliko koraka od plaže. Kuća sadrži trokrevetne, četvorokrevetne i petokrevetne mezonete u prizemlju.Kuća nema sopstveni parking. Ispred kuće se nalazi Neon Beach bar.

Asprovalta

Vila Stela

www.amostravel.rs/aranzman/vila-stela-asprovalta

Vila Stela, već dugo godina u ponudi na našem tržištu, nalazi se u mirnom delu Asprovalte, u sporednoj uličici između glavne ulice i lepog šetališta, na oko 150 metara od plaže. Raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima koji se nalaze na visokom prizemlju i prvom spratu sa pogledom na neprometnu bočnu uličicu. U dvorištu vile se nalazi toalet i ostava za prtljag za poslednji dan. Vila Stela ne poseduje sopstveni parking.

Vila Ilion Luxury

www.amostravel.rs/aranzman/vila-ilion-luxury-asprovalta

Vila Ilion Luxury je jedan od najkvalitetnijih objekata u ovoj regiji. Kompletno renovirana vila se nalazi u centru Asprovalte, na oko 120 metara od plaže, u drugoj ulici paralelnoj sa prelepim šetalištem na kojem se nalaze mnogobrojne taverne, kafići i prodavnice.

Vila Dina

www.amostravel.rs/aranzman/vila-dina-asprovalta

Vila Dina je jedan od kvalitetnijih objekata u ovoj regiji. Nalazi se na oko 180 metara od plaže, u glavnoj ulici, nedaleko od brojnih restorana, kafića, butika, pekare, mesare.. Vila poseduje apartmane i dupleks apartmane na prvom, drugom i trećem spratu.

Stavros

Tzekos Studios

www.amostravel.rs/aranzman/tzekos-studios-stavros

Tzekos studios, novoizgrađeni objekat koji će prve goste primiti u letnjoj sezoni 2020. Nalazi se na glavnom putu na ulasku u Stavros, u blizini najvećeg marketa u mestu, na oko 800 metara od gradske plaže.

Paralija

Vila Faeton

www.amostravel.rs/aranzman/vila-faeton-paralia

Vila Faeton, kvalitetna vila, nalazi se na oko 120 metara udaljenosti od najšireg dela plaže u novijem delu Paralije (druga ulica od plaže) i 400 metara od crkve u centru mesta. Važan detalj za ovaj objekat je upravo plaža koja je po mišljenju mnogih baš u ovom delu najlepša, šira nego u centru, organizovana, sa lepim beach barovima i ostalim sadržajima.

Apart Hotel Marina

www.amostravel.rs/aranzman/apart-hotel-marina-paralia

Apart Hotel Marina nalazi se u Paraliji, na oko 60 metara od plaže, u neposrednoj blizini škole. Izgrađen je na idealnom mestu zato što je nedaleko od plaže i u blizini se nalaze taverne,restorani i super market. Objekat ima 3 sprata, i ukupno 15 duplex-apartmana. Provedite vaš letnji odmor u jednoj lepoj, prijatnoj, gostoprimljivoj i toploj sredini.

Olympic Beach

Vila Rula

www.amostravel.rs/aranzman/vila-rula-olympic-beach

Vila Rula, kvalitetan objekat sa dobrim domaćinima, nalazi se u drugoj ulici od mora, na 80 metara udaljenosti od plaže, u centru mesta Olympic Beach. U prizemlju se nalazi mini market. Blizina svih sadržaja i značajnih objekata je čini dobrim izborom za odmor.

Leptokarija

Vila Matula 1

www.amostravel.rs/aranzman/vila-matula-1-leptokarija

Vila Matula 1 se nalazi u mirnijem, centralnom delu Leptokarije, na oko 100 metara od plaže, odmah pored hotela Dafni Plus. Uska ulica je deli od još jedne kuće u našem zakupu, kuće Matula 2, u kojoj gosti koji dolaze autobuskim prevozom poslednjeg dana svog boravka mogu da ostave prtljag. Blizina marketa, restorana, kafića, girosa, prodavnica i svih sadržaja, a opet mirno okruženje, kao i sam kvalitet objekta, čine ovu vilu popularnom na našem tržištu godinama unazad.

Vila Matula 2

www.amostravel.rs/aranzman/vila-matula-2-leptokarija

Vila Matula 2 se nalazi u mirnijem, centralnom delu Leptokarije, na oko 100 metara od plaže, u neposrednoj blizini hotela Dafni Plus. Uska ulica je deli od još jedne kuće u našem zakupu, kuće Matula 1. Blizina marketa, restorana, kafića, girosa, prodavnica i svih sadržaja, a opet mirno okruženje, kao i sam kvalitet objekta, čine ovu vilu popularnom na našem tržištu godinama unazad.

Platamon

Vila Rania

www.amostravel.rs/aranzman/vila-rania-platamon

Vila Rania se nalazi na idealnoj lokaciji, na početku glavne ulice u Platamonu, odmah pored poznatog hotela Kronos, na oko 80 metara od prve šljunkovite plaže. U blizini vile se nalazi veliki supermarket, kao i većina potrebnih sadržaja i objekata poput pekara, mesara, prodavnica, kafića i taverni.

Nei Pori

Vila Mirela

www.amostravel.rs/aranzman/vila-mirela-nei-pori

Vila Mirela se nalazi u centralnom delu Nei Porija, na oko 100 metara udaljenosti od dugačke, široke, peščane plaže po kojoj je celo letovalište poznato. U blizini se nalaze brojne taverne, kafići, restorani, pekara i brojni drugi sadržaji potrebni za kvalitetan odmor.

Vila Tolis

www.amostravel.rs/aranzman/vila-tolis-nei-pori

Vila Tolis se nalazi u mirnom delu Nei Porija, na oko 200 metara od plaže. Za sezonu 2020. kompletno su renovirana kupatila, kuhinje i stavljeni novi prozori. Vila ne poseduje sopstveni parking, a u neposrednoj blizini su riblji restorani, taverne, kafići, poslastičarnice, marketi i svi sadržaji potrebni za kompletan odmor.

Vila Adonis

www.amostravel.rs/aranzman/vila-adonis-nei-pori

Vila Adonis se nalazi u starom delu Nei Porija, na oko 60 metara udaljenosti od plaže. Raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima, kao i četvorokrevetnim i petokrevetnim apartmanima. Do prošle godine poznat kao hotel sa uslugom smeštaja i ishrane, ovaj objekat je za sezonu 2017. renoviran, sa novim kuhinjama, dok su same sobe veće kvadrature.

Sivota

Vila Bella Vista

www.amostravel.rs/aranzman/vila-bella-vista-sivota

Vila Bella Vista se nalazi na izuzetno atraktivnoj lokaciji, oko 400 metara od centra Sivote, marine, najbližeg marketa, taverni i kafića (5-6 minuta hoda), na uzvišenju sa kog se pruža prelep pogled na more, plažu Karvuno i na ostrva Krf i Paksos. Do vile se od centra dolazi putem koji jednim delom ide uzbrdo. Najbliža plaža je Karvuno, udaljena oko 300 metara, koja se smatra možda i najboljom u mestu.

Vila Stella

www.amostravel.rs/aranzman/vila-stella-sivota

Vila Stella se nalazi u mirnom okruženju, a opet skoro pa u centru Sivote (oko 150 metara). U blizini vile su crkva, supermarketi, pekara, mesare, kao i prodavnice suvenira, kafići i taverne. Do šetališta u marini sa još više taverni i kafića kao i objekata za prodaju girosa, sladoleda i suvenira ima oko 500 metara. Najbliža plaža, Galikos Molos udaljena je od kuće oko 850 metara.

Parga

Vila Elsa

www.amostravel.rs/aranzman/vila-elsa-parga

Vila Elsa je kvalitetan objekat koji se po prvi put radi na našem tržištu. Nalazi se iznad centra Parge (300 metara), 100 metara uzbrdo iznad magistrale, u mirnom delu mesta. Od gradske plaže Krioneri vila je udaljena oko 800 metara, dok do poznate plaže Valtos ima oko 950 metara. Vila Elsa nema sopstveni parking. Mirno okruženje, a opet blizina centra mesta sa mnoštvom ribljih restorana, taverni, kafića, poslastičarnica, marketa i svih potrebnih sadržaja, garancija su dobrog i kvalitetnog odmora.

Vila Theros

www.amostravel.rs/aranzman/vila-theros-parga

Vila Theros je po našem mišljenju jedna od najlepših i najmodernijih vila u Pargi. Nalazi se na uzvišenju iznad centra grada i udaljena je od centra (crkve) oko 500 metara, dok je od popularnog sidra (luke i šetališta) udaljena oko 600 metara.

Vila Tramonto

www.amostravel.rs/aranzman/vila-tramonto-parga

Vila Tramonto je kvalitetan objekat koji se nalazi nepunih 100 metara uzbrdo iznad magistrale, u mirnom delu mesta. Svi gosti mogu da koriste bazen vile Bakoli koja je odmah pored (bazen je moguće koristiti najkasnije do 19h). Od gradske plaže Krioneri vila je udaljena oko 800 metara, dok do poznate plaže Valtos ima oko 950 metara.

Milos Studios

www.amostravel.rs/aranzman/milos-studios-parga

Milos studios se nalazi u strogom centru Parge, odmah iznad crkve i osnovne škole. Vila je udaljena od šetališta u luci (popularnog sidra) oko 250 metara, dok je gradska plaža Krioneri udaljena oko 450 metara, a popularna Valtos plaža je udaljena oko 650 metara. Izvrsna pozicija pružiće Vam nezaboravne trenutke u jednom od najlepših letovališta u Grčkoj.

Vila Nafsika

www.amostravel.rs/aranzman/vila-nafsika-parga

Vila Nafsika, kvalitetan, renoviran objekat, nalazi se u mirnom, ravnom delu Parge, ušuškana u maslinjaku što je čini jednom od omiljenih među ljubiteljima Parge kojima ne prija konfiguracija terena samog mesta (poznato je kao brdovito). Od plaže Piso Krioneri je udaljena oko 550 metara, a od plaže Krioneri oko 650 metara.

Vila Hrisula

www.amostravel.rs/aranzman/vila-hrisula-parga

Vila Hrisula, objekat standardnog grčkog kvaliteta, nalazi se u mirnom, ravnom delu Parge što je čini jednom od omiljenih među ljubiteljima Parge kojima ne prija konfiguracija terena samog mesta (poznato je kao brdovito). Od plaže Piso Krioneri je udaljena oko 500 metara, a od plaže Krioneri oko 600 metara.

Vila Tousis

www.amostravel.rs/aranzman/vila-tousis-parga

Vila Tousis se nalazi na odličnoj lokaciji, veoma blizu centra Parge, na oko 150 metara od početka centra mesta i na oko 450 metara od marine i šetališta. Najbliža plaža je Krioneri i ona se nalazi na oko 550 metara od vile, dok je Valtos plaža na oko 700 metara od vile.

Lefkada

Vila Altina

www.amostravel.rs/aranzman/vila-altina-lefkada-vasiliki/

Vila Altina se nalazi na odličnoj lokaciji, u mestu Vasiliki, svega 30-ak metara (prelazi se put) od poznate plaže Ponti, jedine peščane na celom ostrvu. Najbliža pekara i market se nalaze na svega 100 metara od kuće, dok se u neposrednoj blizini nalazi nekoliko taverni. Centar mesta je na oko kilometar i tu ćete naći mnoštvo tavernica, restorana i ostalih turističkih sadržaja.

Polihrono

Nemo studios

www.amostravel.rs/aranzman/nemo-studios-polihrono

NEMO Studios je kompleks od tri zgrade, koji se nalazi na samoj plaži u mestu Polihrono. Nedaleko od kompleksa počinje prelepo šetalište, koje se pruža duž čitave obale Polihrona. Izvrsna lokacija Vam pruža mogućnost mirnog odmora. Nedaleko od kompleksa NEMO nalaze se market, pekara, suvenirnica, veliki broj restorana, kafića i butika.

Vila Adam 2

www.amostravel.rs/aranzman/vila-adam-2-polihrono

Vila Adam 2 se nalazi u mirnom delu Polihrona, na oko 200 metara od plaže i oko 250 metara od centra. U blizini vile se nalazi supermarket.Vila poseduje trokrevetne apartmane i trokrevetne apartmane sa pomoćnim ležajem koji se nalaze u prizemlju, na prvom i drugom spratu. Objekat ne poseduje sopstveni parking.

Hanioti

Hotel Simotel Ermis

www.amostravel.rs/aranzman/hotel-simotel-ermis-hanioti

Hotel SimOtel Ermis se nalazi u najlepšem delu turističkog mesta Hanioti, u strogom centru grada. Kako se nalazi u centru grada, na prepoznatljivom trgu, oko koga se nalazi šetalište, mnoštvo lepih restorana, kafića, suvenirnica, butika, zadovoljiće potrebe i najprobirljivijim putnicima. U blizini hotela SimOtel Ermis se nalazi i samoposluga, pekara, mesara, kao i sve što je potrebno gostima na letovanju.

ApartHotel Nikiforos 1

www.amostravel.rs/aranzman/aparthotel-nikiforos-1-hanioti

Vila Nikiforos 1 se nalazi u mirnom, centralnom delu Haniotija, na oko 130 metara od plaže i oko 100 metara od centralnog trga u mestu. Vila poseduje dvokrevetne studije na prvom spratu. U okviru objekta se nalazi mala recepcija sa lobijem, bazen za odrasle, bazen za decu i bar pored bazena. Ležaljke za goste vile su besplatne, uz napomenu da gosti ne mogu iznostiti hranu i piće iz sobe na bazen.

Aparthotel Nikiforos 2

www.amostravel.rs/aranzman/aparthotel-nikiforos-2-hanioti

Vila Nikiforos 2 se nalazi u mirnom, centralnom delu Haniotija, na oko 130 metara od plaže i oko 100 metara od centralnog trga u mestu. Vila poseduje četvorokrevetne apartmane i mezonete u prizemlju i na prvom spratu.U okviru objekta se nalazi mala recepcija sa lobijem, bazen za odrasle, bazen za decu i bar pored bazena. Ležaljke za goste vile su besplatne, uz napomenu da gosti ne mogu iznostiti hranu i piće iz sobe na bazen.

Psakudija

Aparthotel Pandora

www.amostravel.rs/aranzman/apart-hotel-pandora-psakudija

Aparthotel Pandora nalazi se na odličnoj lokaciji u Psakudiji, na laganoj uzvišici 90 metara od plaže, pa većina studija i apartmana ima prelep pogled na more. Objekat posluje u sklopu hotela Melisa, pa su za naše goste obezbeđeni besplatni hotelski sadržaji: bazen u kompleksu hotela (450 metara od smeštaja), besplatne ležaljke i suncobran u beach baru hotela uz naručeno piće (350 metara od smeštaja). Na raspolaganju su trokrevetni i četvorokrevetni studiji, kao i trokrevetni, četvorokrevetni i petokrevetni apartmani.

Neos Marmaras

Vila Blue Sea

www.amostravel.rs/aranzman/vila-blue-sea-neos-marmaras

Vila Blue Sea se nalazi na uzvišenju iznad crkve u Neos Marmarasu, udaljena 150 metara od centra mesta i 600 metara od gradske plaže. Ovo je verovatno objekat sa najlepšim pogledom u Neos Marmarasu. Većina studija ima prelep pogled na mesto i zaliv Toroneos. Vila se sastoji se iz dva objekta u kojma su raspoređeni dvokrevetni, trokrevetni i četvorokrevetni studiji.

Vila Korali

www.amostravel.rs/aranzman/vila-korali-neos-marmaras

Vila Korali je kombinacija kvalitetnog smeštaja, predivnog pogleda i lokacije koja će zadovoljiti i najzahtevnije goste. Vila se nalazi u blizini centra mesta, sa romantičnim pogledom na more, luku i obližnje restorane. Na 200 metara od vile je mala šljunkovita plaža koju koriste gosti obližnjih vila. Paradiso plaža je udaljena 750 metara, a gradska plaža 900 metara.

Siviri

Vila Alexandros

www.amostravel.rs/aranzman/vila-alexandros-siviri

Vila Alexandros se nalazi u mirnom delu Sivirija na 500 metara od peščane plaže, šetališta i marketa Masoutis. Vila je okružena zelenilom, a u prostranom dvorištu se nalazi deo za sedenje i ozidani roštilj, koji gosti mogu slobodno koristiti. Do plaže se stiže laganom i prijatnom šetnjom od oko 6 minuta.

Nea Skioni

Vila Lemoni

www.amostravel.rs/aranzman/vila-lemoni-studio-nea-skioni

Vila Lemoni se nalazi u mirnom delu Nea Skionija na 100m od plaže i centra mesta. Vila nema sopstveni parking. Vila nudi smeštaj u prostranim trokrevetnim studijima. Vila ima WiFi pristup internetu.

Vila Skioni Resort

www.amostravel.rs/aranzman/vila-skioni-resort-nea-skioni

Skioni Resort se nalazi u mirnom delu Nea Skionija na oko 40 metara od plaže i nepunih 100 metara od centra mesta. U dvorištu vile postoji ozidani roštilj i deo za sedenje. Vila nema sopstveni parking.

Vila Bellos

www.amostravel.rs/aranzman/vila-bellos-nea-skioni

Vila Bellos se nalazi na samoj obali mora, od prve uređene plaže je udaljena oko 100 metara, a od centra mesta oko 200 metara. U lepo uređenom dvorištu vile se nalazi roštilj, garniture za sedenje, ležaljke i suncobrani za goste.

Skala Furka

Vila Aristidis

www.amostravel.rs/aranzman/vila-aristidis-kasandra-skala-furka

Vila Aristides se nalazi na 220 metara od plaže i 450 metara od centra mesta.lepo uređenom mediteranskom vrtu se nalazi i veliki bazen sa ležaljkama. Korišćenje bazena i ležaljki je besplatno za goste vile. Pored bazena se nalazi veliki ozidani roštilj koji je na raspolaganju svim gostima kao i natkriveni prostor za sedenje. Najbliži market i mesara se nalaze na svega 100 metara. Vila Aristides poseduje i besplatni privatni parking.

Vila Marios

www.amostravel.rs/aranzman/vila-marios-skala-furka

Vila Marios se nalazi na 250 metara od plaže i nekih 500 metara od centra mesta. Plaža na koju se izlazi pravo od vile je svega par metara udaljena od plaže hotela Olympion Sunset 5* koji ima najbolju plažu u mestu. Vila se nalazi u lepom mediteranskom dvorištu sa puno palmi i maslinovog drveta.

Tasos

Vila Nostos

www.amostravel.rs/aranzman/vila-nostos-tasos-limenarija

Vila Nostos se nalazi na samom ulazu u turističko mesto Limenarija. Potpuno renovirana vila svojim gostima pružiće pravo zadovoljstvo da u miru i prirodi uživaju u lepotama kako mesta Limenarija tako i celom ostrvu Tasos. U blizini vile se nalazi veliki supermarket. Od najbliže plaže vila Nostos je udaljena 250 metara, dok je do centra mesta vila udaljena oko 900 metara.

188.93.127.146/fmi/webd   – LINK ZA SUBAGENTE

Ostale zanimljivosti

Atos Hoteli ~Letovanje 2018

Leto 2018 ~Kompletna ponuda hotela na Atosu

Grčka ostrva Letovanje 2020

Tasos, Lefkada, Krf, Kefalonija, Skiatos, Rodos, Krit, Karpatos, Santorini, Evia, Skopelos

Avio karte

Avio karte za ceo svet

Rodos letovanje 2018

Leto 2018 ~Hoteli i apartmani~ Grad Rodos, Kalitea, Faliraki, Ixia, Lindos, Jalisos

Skopelos letovanje 2018

Leto 2018 ~Hoteli i apartmani~ Grad Skopelos, Panormos, Stafilos

yutagrcka letovanjeInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova