PolupansionNa plažiBazenRestoranBarPreporuka za porodice sa decomShoppingKlimaBesplatan parkingKablovska TV

HOTEL SOUSOURAS,Kasandra-Hanioti

Opis hotela

Lokacija- Na poluostrvu Halkidikija, Kasandri, 95 km od solunskog aerodroma, u živopisnom mestu Hanioti, na peščanoj plaži.

Sadržaj – Restoran, bar, kafe, taverna, bazen, bazen za decu, snack bar, dečji deo za igranje, prodavnice suvenira, košarka, bašte, parking, sportovi na vodi, prostorija za zabavu.

Sobe – 54 sobe (renovirane) i 21 porodična soba (za 4 osobe): tuš/WC, A/C (uz doplatu), satelitska TV, mini frižider, direktan telefon, radio, fen, balkon.

Hanioti

Hanioti (Χανιώτη) je jedno od tri omiljena letovališta Srba na Halkidikiju i nalazi se između naselja Polihrono i Pefkohori na južnom delu istočne obale poluostrva Kasandra. Udaljeno 100 kilometara od Soluna odakle se dolazi za oko sat do sat i po vožnje, ovo naselje ima oko 1.000 stalnih stanovnika. Ovo je definitivno jedno od najlepših mesta na Halkidikiju, sa predivnom, dugom peščanom plažom i parkom punim zelenila gotovo u samom centru naselja. Ko jednom poseti ovo mesto, gotovo sigurno će ostati zaljubljenik koji će mu se redovno vraćati. Ono što celu ovu oblast na Kasandri razlikuje od drugih na Halkidikiju je bogatiji noćni život, izuzetna popunjenost kapaciteta i turisti iz Srbije na svakom koraku.

Hanioti je naselje u kome će skoro svako naći upravo ono što njemu odgovara, pa ovde možete sresti brojne parove, porodice sa malom decom, starije ljude, ali i mlade koji će ipak biti uskraćeni za noćni provod, pošto sem barova nema diskoteka i klubova. Osim toga, mnogo modernih i luksuznih hotela, apartmana, vila i soba dostupno je za savršen odmor. Tu su i brojne prodavnice suvenira i poklona, igraonice, restorani različitih svetskih kuhinja, taverne, kafići i barovi. Jedna od odlika ovog mesta je i veliki broj slikara i umetnika koji rade različite vrste portreta, ali i nakit i tetovaže. Prednost u odnosu na druga naselja je postojanje dosta zelenila, parkova i klupa. Pokraj velikog centralnog parka nalazi se i crkva Svetog Đorđa. Pročitajte još na našem na sajtu www.grckanadlanu.rs/grcka/hanioti-chanioti

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova