Najam apartmanaBazenSopstvena plažaWi-FiRestoranBarKlimaKablovska TVKuhinja

Kappa Resort, Kasandra-Paljuri

Opis hotela

Kappa Resort se nalazi na plaži u selu Paljuri na Halkidikiju. Elegantno uređene vile nude apsolutnu privatnost i relaksaciju. Kappa Vile su luksuzne vile sa pogledom na more i privatnim bazenima i baštom sa terasom za sunčanje. Privatna plaža je udaljena 200 metara, uključuje besplatne ležaljke i suncobrane.

Svaka vila sastoji se od dnevnog boravka sa satelitskom TV, kao i opremljenuom kuhinjom sa pogledom na Toroneos, vrt i bazen. Postoji uređena terasa i platforma za sunčanje.

Paljuri

Paljuri (Παλιούρι) je selo udaljeno 112 kilometara jugoistočno od Soluna, smešteno gotovo na samom jugu poluostrva Kasandra. Selo je poznato po proizvodnji meda i maslinovog ulja, pa ga često nazivaju „selo pčelara“. Sa druge strane, turisti će na pomen ovog sela prvo pomisliti na prelepu plažu Hruso (Ksenija), udaljenu dva kilometra od Paljurija. Selo ima oko 800 stalnih stanovnika.

Paljuri se nalazi na uzvišenju, na nadmorskoj visini od 120 metara, udaljeno 3 km od mora. Posetioci će sigurno zavoleti jedinstvene prirodne lepote, puteve i staze kroz borove šume, odnosno uske popločane sokake koji mestu daju izraženu tradicionalnu notu. Pročitajte još na našem sajtu www.grckanadlanu.com…

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova