Najam apartmana

Faros Apartments, Kasandra-Posidi

Opis hotela

Faros Apartments su deo Xenios grupe hotela. Nalaze se u mestu Possidi, samo nekoliko metara od mora. Kompleks nudi prostrane i udobne studije i apartmane.

Svi apartmani imaju balkone sa prelepim pogledom na more i / ili baštu. Vrt, sa puno raznobojnih cvetova i maslina idealan je za opuštanje, ali u isto vreme je odealno mesto da sa društvom pravite roštilj.

Polupansion i all inclusive su usluge u ponudi u hotelu Dolphin Beach Hotel.

Posidi

Posidi (Ποσείδι) je slikovito turističko mesto na zapadnoj obali Kasandre, čija je plaža ujedno i plaža naselja Kalandra udaljenog nešto više od kilometar ka unutrašnjosti, sa kojim je gotovo spojeno. Nekada malo ribarsko naselje, luka i plaža Kalandre, danas je izraslo u letovalište sa hotelima i blokovima apartmana, kako u samom naselju, tako i uz dugu istoimenu peščanu plažu. Obeležja letovališta su rt, odnosno peščano poluostrvo koje stotinama metara ulazi u more, visoki svetionik, lokaliteti antičkog grada Mendi i svetilišta Posejdona. Pročitajte više o Possidi-ju i Grčkoj na našem sajtu www.grckanadlanu.rs/grcka/posidi-possidi

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova