Putovanje - Prag - Sretenje 2019. - Dan državnosti - 4 noćenja, avionom

Putovanje - Prag - Sretenje 2019. - Dan državnosti - 4 noćenja, avionom

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/prag-dan-drzavnosti-sretenje-2019 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA U PRAGU ZA DAN DRŽAVNOSTI (SRETENJE)!

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/putovanja-evropski-gradovi-sretenje-dan-drzavnosti-2019 ZA CELOKUPNU PONUDU PROLEĆNIH ARANŽMANA U EVROPSKIM METROPOLAMA!

Prag – magični grad, zlatni grad, grad stotinu tornjeva… Grad najveće istorijske vrednosti sa dugom tradicijom… Nastao je i razvijao se na raskrsnici puteva u srcu Evrope. Prag je glavni privredni, ekonomski i kulturni centar Češke Republike. Istorijski centar grada je pod zaštitom UNESCO-a. U svojim delima Prag su opisali mnogi umetnici iz različitih epoha kao što su Bedžih Smetana, Antonjin Dvoržak i Franc Kafka, a njegovim ulicama su se šetali i Mocart, Ajnštajn i Nikola Tesla. Vreme je da se njegovim ulicama prošetate i Vi!

  • CENOVNIK I PROGRAM PUTOVANJA
  • NAPOMENE

TERMIN: 13.02.-17.02.

Minimum 25 prijavljenih putnika je potrebno da bi se ostvarilo izvodjenje fakultativnih izleta.

CENA ARANŽMANA:

285 € za 1/2 i 1/2+1 sobu

OPIS SMEŠTAJA:

Smeštaj u navedenom hotelu ili sličnom:

Hotel Slavia 3*www.slaviahotel.com
Hotel Slavia se nalazi u ulici Vladivostočka pored stadiona i sportskog centra Slavia. Do centra Praga se stiže za oko 20 min odličnom tramvajskom vezom. Hotel raspolaže sa dva restorana, snack barom i prostranim lobijem. Sobe imaju kupatilo, wc, telefon, sat tv i wifi internet priključak. Doručak – buffet servis (samoposluživanje).

Hotel Fortuna west 3*www.hotelfortunawestprague.com
Hotel Fortuna west 3* udaljen je 5 minuta hoda od tramvajske stanice Hlušičkova, odakle se do centra Praga može stići za oko 25 minuta. Hotel ima restoran, loby bar, 5 konferencijskih sala, parking. Broj smeštajnih jedinica je 159. Sobe imaju TV, telefon, kupatilo, wifi internet. Doručak – buffet servis (samoposluživanje).

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan BEOGRAD – PRAG
Dolazak putnika dva sata pre poletanja, na beogradski aerodrom „Nikola Tesla”, na šalteru za čekiranje. Poletanje aviona za Prag. Sletanje na aerodrom u Pragu. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.
2.dan PRAG – HRADČANI
Doručak, posle doručka polazak na razgledanje grada uz pratnju lokalnog vodiča na srpskom jeziku. Obilazamo dvorac na Hradčanima sa monumentalnom katedralom Sv.Vida iz X veka sa kapelom Sv.Venceslava i grobnicom čeških kraljeva, staru Kraljevsku palatu, baziliku Sv.Đorđa, zatim nastavljamo razgledanje kroz Malu Stranu, prelazimo Vltavu Karlovim mostom, Staru kulu na mostu, spomenik Karlu IV i Karlovom ulicom dolazimo u Staromjestske namjesti na Starogradski Trg sa astronomskim satom “Orloj” i Tinskom crkvom.
Nakon razgledanja predviđen je (fakultativno) odlazak na vožnju brodom po Vltavi (panorama Praga) sa ručkom. Slobodno popodne u centru Praga. Noćenje.
3.dan PRAG – DRESDEN
Doručak, slobodan dan u Pragu ili (fakultativno) odlazak na celodnevni izlet u Dresden, grad na istoku Nemačke koji je zbog svog izuzetnog kulturnog značaja nazvan i Firencom na Elbi. Povratak u Prag. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
4.dan PRAG – KARLOVE VARI
Doručak, posle doručka (fakultativno) odlazak na izlet u Karlove Vari. Obilazak i razgledanje Karlovih Vari, najpoznatijeg srednjoevropskog banjskog i turističkog mesta i jednog od najlepših srednjoevropskih gradova. Obilazmo čuvene banjske lekovite izvore termalne vode i kolonade (Termal Spring, Market Collonade…), grand hotel Pupp, crkvu Sv.Marije Magdalene, rusku pravoslavnu crkvu Sv.Petra i Pavla uz priču o čuvenim piscima, kompozitorima, istorijskim ličnostima koje su boravile u ovoj banji (Karlo IV, Gete, Mocart, Petar Veliki…), kao i većina holivudskih glumaca koji svake godine posećuje Karlove Vari povodom filmskog
festivala. Uz to nećemo propustiti da probamo čuvenu Becherovku otkrivenu pre 200 godina, karlovarske oblande, vodu sa lekovitih izvora… Povratak u Prag u popodnevnim satima. Slobodno popodne i veče u centru Praga. Noćenje.
5.dan PRAG – BEOGRAD
Doručak. Napuštanje soba. Transfer od hotela do aerodroma. Poletanje iz Praga. Sletanje na aerodrom „Nikola Tesla” .

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

• avio prevoz na relaciji Beograd-Prag-Beograd, redovnom linijom Air Serbia (cena uključuje samo jedan ručni prtljag do 8 kg po osobi – važi za sve polaske od 07.03.2018.)
• transfer aerodrom-hotel-aerodrom u Pragu
• smeštaj u hotelu 3* u 1/2 ili 1/2+1 standardnim sobama na bazi 4 noćenja sa doručkom – buffet (samposluživanje)
• razgledanje Praga uz pratnju stručnog vodiča na srpskom jeziku
• troškove organizacije i vođenja aranžmana

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

• troškovi aerodromskih i avio sigurnosnih taksi u Beogradu i Pragu – oko 114€ (plaćanje u agenciji)
• doplata za čekirani prtljag (kofer) do 23kg – 40€ po osobi za povratno putovanje, isključivo prilikom rezervacije (važi za sve polaske od 07.03.2018.)
• troškovi čekiranja na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu – 30€ po osobi
• troškovi pića i hrane na letu
• međunardno zdravstveno osiguranje, fakultativni izleti, individualni troškovi putnika
• doplata za jednokrevetnu sobu – na upit.

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Platnim karticama Banca Intesa, odloženo do 12 rata bez kamate

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA:
– Krstarenje Vltavom uz buffet ručak u trajanju od 2h – 20€ (obavezno prijavljivanje u agenciji, plaćanje na licu mesta)
-Drezden – 30€
-Karlove Vari – 25€.
Minimum 25 prijavljenih putnika je potrebno da bi se ostvarilo izvodjenje fakultativnih izleta (zajedno sa autobuskom grupom), u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije – ino partnera.

BV/19

• Za realizaciju putovanja je potrebno minimum 2 putnika po polasku.
• Minimum 25 prijavljenih putnika je potrebno da bi se ostvarilo izvodjenje fakultativnih izleta (zajedno sa autobuskom grupom), kao i razgledanje Praga sa stručnim vodičem 2.dan programa. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije – ino partnera.
• Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika na autobuskom programu (minimum 40 prijavljenih putnika), realizuje individulano razgledanje Praga sa stručnim vodičem (2.dan programa) za avio program.
• Neprihvatanje realizacije putovanja po gore navedenim uslovima bice smatrano odustajanjem od putovanja od strane putnika. Za program putovanja pod navedenim uslovima, a vezano za prodaju najpovoljnijih tarifa avio karata kod avio kompanije, primenjuju se posebni uslovi otkazivanja u slučaju odustajanja putnika. Avio karta kupljena po najpovoljijoj tarifi ne može se refundirati, kao ni iznos aerodromskih taksi, niti se može menjati datum putovanja uz doplatu.
• Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
• Smeštajni objekti u ovom programu su kategorisani od strane Turističke Asocijacije Češke Republike.
• Putnik za putovanje u inostranstvo je dužan da se pre zaključivanja ugovora o putovanju informiše kod nadležnog konzulata o viznim, carinskim, zdravstvenim i drugim uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju, kao i da sam putnik blagovremeno i uredno obezbedi potrebne uslove i isprave.
• Putnik za putovanje u inostranstvo mora imati važeću putnu ispravu sa rokom važenja još najmanje 3 meseca od dana završetka putovanja ili više, a u skladu sa
informacijom koju je dobio od nadležnog konzulata.
• Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
• Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
• Organizator ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova