Putovanje - Prag - Sretenje - Dan državnosti - Dan zaljubljenih - autobus, 2 noćenja

Putovanje - Prag - Sretenje - Dan državnosti - Dan zaljubljenih - autobus, 2 noćenja

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/prag-dan-zaljubljenih-sretenje-dan-drzavnosti-2020 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA U PRAGU ZA DAN DRŽAVNOSTI (SRETENJE) i DAN ZALJUBLJENIH !

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/putovanja-evropski-gradovi-dan-zaljubljenih-sretenje-dan-drzavnosti-2020 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA ZA DAN DRŽAVNOSTI (SRETENJE) I DAN ZALJUBLJENIH U EVROPSKIM METROPOLAMA!

Još od srednjeg veka, Prag se smatra jednim od najlepših evropskih gradova. “Kruna sveta”, “Grad stotinu tornjeva” ili “zlatnih krovova” , “Zlatni grad” samo su neki od naziva kojima se opisuje ovaj veličanstveni grad, često smatran stecištem kulturne elite i srcem Evrope. Sagrađen pokraj reke Vltave, sa bogatom istorijom i 600 godina starom arhitekturom, koje je ostala netaknuta čak i tokom ratova, nikada nije prestao da očarava posetioce.

U njemu su živeli i radili Smetana, Dvoržak, Kafka, Mocart, Betoven, koji su ovde lako nalazili inspiraciju za svoja remek dela. Danas je Prag evropska metropola, grad pun života, spoj kontrasta širokih ulica i malih kaldrmisanih sokaka, prepun mogućnosti za kvalitetan provod- od tržnih centara do bezbroj pivnica i restorana u kojima se služi čuveno češko pivo. Jer, u Prag se ne ide jednom – u Prag se ide uvek!

  • CENOVNIK I PROGRAM PUTOVANJA
  • NAPOMENE

TERMIN: 13.02 – 17.02.

Program je rađen na bazi minimum 40 putnika. Agencija zadržava pravo otkaza putovanja, u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, a najkasnije 5 dana pred put.

CENA ARANŽMANA: 

*SPECIJALNA PONUDA* – VAŽI ZA OGRANIČENI DEO KAPACITETA*

97€ po osobi u 1/2 i 1/2+1 sobi

*REDOVNA CENA*

117€ po osobi u 1/2 i 1/2+1 sobi

Doplata za jednokrevetnu sobu 35 €

Opis smeštaja:

Dobro povezani sa centrom grada metroom, obično oko 8-15km od samog centra grada. Raspolažu dvokrevetnim i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem, TWC, TV, telefonom…Hoteli raspolažu sa recepcijom, restoranom, aperitiv barom…Agencija zadržava pravo zamene hotela istim ili sličnim hotelom minimum 3*.

Hoteli Fortuna City 3*Bečvářova 2081/14,

Hotel Fortuna West 3* Mrkvickova br 2, Prag,

hotel Globus 3* Gregorova 2115/10, Prag,

hotel Juno 3* Štěchovická 2296/2a, Prag,

Hoteč Ošlanka, Žižkov, Hotel Amedia, Četvrt Hodov.

Program putovanja:

1. dan BEOGRAD – NOVI SAD

Polazak iz Beograda, iz Novog Sada sa parkinga kod Lokomotive na železničkoj stanici. Putovanje kroz Mađarsku sa usputnim pauzama, radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.

2. dan PRAG

Putovanje prema Pragu. Dolazak u Prag. Razgledanje grada. Jedinstvena prilika da se upoznate i doživite grad za koji kažu da ima posebnu magiju, grad sa hiljadu tornjeva – zlatni Prag. Obilazak Praškog Dvorca na Hradčanima. Panoramsko razgledanje katedrale Svetog Vita sa kapelom Sv. Venceslava i grobnicama čeških kraljeva, stare Kraljevske Palate, Vladislavove Dvorane, bazilike Sv. Đorđa… Nastavak pešačkog razgledanja kroz Malostranske namesti, Karlov Most, Stara Kula na mostu, spomenik Karlu IV. Dolazak u Staromestske namesti na Starogradski Trg sa čuvenim astronomskim satom “Orloj”, Vaclavske Namesti, Nacionalni Muzej, Pozorište i čuvena Barutna Kula. Slobodno vreme. Smeštaj u hotel. Noćenje.

3. dan DREZDEN

Doručak. Fakultativno odlazak u obilazak Drezdena. Grad koji nazivaju Firenca na Elbi. Po dolasku obilazak grada: opera Zemper, Palata Cvinger, Bogorodičina crkva, Dvorska crkva, Rezidencijalna palata u okviru koje je čuveni „Zeleni trezor“, palata Tašenberg, deo nekadašnih gradskih zidina, Avgustov most. Povratak u Prag u kasnim popodnevnim satima. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativna vožnja po Vltavi. Noćenje.

4. dan KARLOVE VARI

Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativno odlazak na razgledanje Karlovih Vary, poznatog banjskog i turističkog mesta. Šetnja užim gradskim jezgrom, poseta Ruskoj Pravoslavnoj Crkvi, banjskim izvorima i degustacija banjske vode. Povratak za Srbiju.

5. dan SRBIJA

Dolazak u Srbiju u ranim jutarnjim satima.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

– Prevoz autobusom visoke turističke klase (klima/video) na navedenoj relaciji
– smeštaj u Pragu u hotelu sa 3*  na bazi 2 noćenja sa doručkom (švedski sto)
– razgledanje Praga uz pratnju vodiča
– vodič-pratilac grupe
– troškovi organizacije i realizacije aranžmana,

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

– međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka
– ulaznice i fakultativne izlete

Fakultativni izleti (za minimum putnika za realizaciju izleta raspitati se u agenciji)

-Krstarenje Vltavom sa večerom švedski sto 25 €

-Karlove Vary 25 €

-Drezden 30 €

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA, AMERICAN EXPRESS

– Platnim karticama Banca Intesa, odloženo do 12 rata bez kamate

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

DOPLATE:

– Doplata za jednokrevetnu sobu 35 €.

AV/20

Program je rađen na bazi minimum 40 putnika. Agencija zadržava pravo otkaza putovanja, u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, a najkasnije 5 dana pred put

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova