Putovanje - Istanbul - Dan zaljubljenih - Sretenje - Dan državnosti - autobusom, 3 noćenja

Putovanje - Istanbul - Dan zaljubljenih - Sretenje - Dan državnosti - autobusom, 3 noćenja

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/istanbul-dan-zaljubljenih-sretenje-dan-drzavnosti-2020  ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA U ISTANBULU ZA DAN ZALJUBLJENIH I DAN DRŽAVNOSTI (SRETENJE)!

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/putovanja-evropski-gradovi-dan-zaljubljenih-sretenje-dan-drzavnosti-2020  ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA ZA DAN ZALJUBLJENIH I DAN DRŽAVNOSTI (SRETENJE) U EVROPSKIM GRADOVIMA!

Sa preko 3.000 godina bogate istorije, Istanbul, nekada nazivan Konstantinopolj, ima zaista mnogo toga da ponudi turistima. U vreme Otomanskog Carstva, grad je bio na vrhuncu i za vreme vladavine Sulejmana Veličanstvenog (1520.-1566.), doživljava procvat, tako da mnoge građevine, nenadmašne lepote potiču iz ovog doba. Godine 1923. Turska je proglašena Republikom, a Ankara za glavni grad. Međutim, Istanbul je mnogo značajnija metropola, važan poslovni, trgovački i kulturni centar. Predstavlja središte Islamske kulture, pravi je raj za kupovinu, a posebna zanimljivost za turiste su turska kupatila.

  • CENOVNIK I PROGRAM PUTOVANJA
  • NAPOMENE

TERMIN: 13.02. – 18.02.

Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.

SPECIJALNA CENA ARANŽMANA: (važi za određeni broj kapaciteta)

1/2 soba  129 eur

CENA ARANŽMANA: 

1/2 soba  149 eur

-doplata za 1/1 sobu 75 evra

OPIS SMEŠTAJA:

Hoteli poput hotela Sahinler Hotel, Sureyya Hotel, Orient Mintur i sl., locirani na Aksaraju ili Laleiu, blizu svih znamenitosti Istanbula.. Raspolažu dvokrevetnim i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem, TWC, TV, telefonom…Hoteli raspolažu sa recepcijom restoranom, aperitiv barom…Tačno ime hotela biće poznato 7 dana pred put.

PROGRAM PUTOVANJA: 

1. dan NOVI SAD –  BEOGRAD

Polazak grupe iz Novog Sada, ispred lokomotive sa železničke stanice, iz Beograda sa usputnim pauzama.

2. dan ISTANBUL

Dolazak u Istanbul u podnevnim časovima. Po dolasku, panoramsko razgledanje grada: Ataturk bulevar, Valensov akvadukt, džamija Sulejmana Veličanstvenog, rezidencijalni kvart Bešiktaš, Dolmabahče palata. Prelazak na azijsku stranu Istanbula, preko Zlatnog roga i mosta Galata do vidikovca Čamlidža sa koga se pruža veličanstven pogled na grad…. Slobodno popodne. Smeštaj u hotel. Noćenje.

3. dan ISTANBUL

Doručak. Fakultativna KLASIČNA TURA -poseta najlepših znamenitosti Istanbula: Plava džamija, Aja Sofija, Topkapi dvorac, Hipodrom. Slobodno vreme. Odlazak do hotela. Odmor. U večernjim satima fakultativni izlazak u jedan od brojnih nacionalnih restorana na “tursko veče” sa tradicionalnom večerom i trbušnim plesom. Noćenje.

4. dan ISTANBUL

Doručak. Fakultativni odlazak na dnevno krstarenje Bosforom u trajanju od 2 sata uz pogled na znamenitosti glavne znamenitosti grada. Nakon krstarenja, odlazak u kvart grada Fener i poseta Vaseljenskoj patrijaršiji. Slobodno vreme za kratak predah. Povratak u hotel. Noćenje

5. dan ISTANBUL

Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, šoping i uživanje u gradskoj atmosferi ili fakultativni izlet do Dolamabahče palate koja je izgrađena kraj Bosfora sredinom 19. veka, u kombinaciji baroka, rokokoa i turskog imperjalnog stila. U popodnevnim satima polazak ka Srbiji. Noćna vožnja preko Bugarske.

6. dan NOVI SAD – BEOGRAD

Dolazak u Beograd potom i Novi Sad u ranim podnevnim satima.

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

-Prevoz autobusom turističke klase (klima, audio-video oprema)

-Tri noćenja sa doručkom u dvokrevetnoj sobi u hotelu kategorije 3***u Istanbulu na Laleiu ili Aksaraju (švedski sto)

-Razgledanje grada prema programu

-Usluge vodiča

-Troškovi organizovanja putovanja.

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

-Troškovi medjunarodnog putnog osiguranja

-Fakultativni izleti

-Individualni troškovi

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA, AMERICAN EXPRESS

– Platnim karticama Banca Intesa, odloženo do 12 rata bez kamate

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.

FAKULTATIVNI IZLETI (Minimum za realizaciju fakultativnih programa je 25 putnika):

Šestočasovni izlet uz tumačenja vodiča – NAJBOLJI NAČIN DA UPOZNATE ISTANBUL “Aja Sofija”, Plava džamija, palata Topkapi i Antičkog hipodroma”. Cena 45 evra. U cenu je uključeno: ulaznice i usluge vodiča.

Poludnevni izlet autobusom i brodom sa posetom Vaseljenske patrijaršije i krstarenje Bosforom. Cena:20 evra. U cenu je uključeno: prevoz autobusom, plovidba brodom i usluge lokalnog vodiča.

Poludnevni izlet “Palata Dolmabahče”. Cena: 30 evra. U cenu je uključeno: ulaznica za palatu sa haremima i lokalni vodič na našem jeziku.

”Tursko veče”. Cena: 30 evra. U cenu je uključeno: večera u nacionalnom restoranu sa programom i prevoz autobusom.

NAPOMENE U VEZI SA FAKULTATIVNIM IZLETIMA:

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, parkinga, vodiča, ulaznica, organizacije… Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica na lokalitetima. Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa. U slučaju nedovoljnog broja putnika, organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Izvršilac usluga na odredištu je inopartner.

AV/20

Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova