Putovanje - Istanbul - Dan zaljubljenih - Dan državnosti - Sretenje - autobusom, 2 noćenja

Putovanje - Istanbul - Dan zaljubljenih - Dan državnosti - Sretenje - autobusom, 2 noćenja

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/istanbul-dan-zaljubljenih-sretenje-dan-drzavnosti-2020 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA U ISTANBULU ZA DAN DRŽAVNOSTI (SRETENJE)!

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/putovanja-evropski-gradovi-dan-zaljubljenih-sretenje-dan-drzavnosti-2020 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA ZA DAN DRŽAVNOSTI (SRETENJE) U EVROPSKIM METROPOLAMA!

ISTANBUL – jedini grad na svetu koji se prostire na dva kontinenta, nekadašnja prestonica 3 velika carstva: Rimskog, Vizantijskog i Otomanskog. Leži na Bosforu koji odvaja evropski deo Turske od njenog azijskog dela. Prvo je bio poznat kao Vizantion, kasnije kao Konstantinopolis i konačno kao Istanbul. Ne propustite da upoznate najslavniju građevinu Aja Sofiju koju je u 6 veku podigao imperator Justinijan i koja je služila kao najveći hrišćanski hram na svetu. Danas je najpoznatiji muzej u Turskoj.

  • CENOVNIK I PROGRAM PUTOVANJA
  • NAPOMENE

TERMIN: 14.02 – 18.02.

Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.

CENA ARANŽMANA:

* SPECIJALNA PONUDA – VAŽI ZA OGRANIČENI DEO KAPACITETA*

109€ po osobi u 1/2 i 1/3 sobi

*REDOVNA CENA*

129€ po osobi u 1/2 i 1/3 sobi

– doplatu za 1/1 sobu 49 €

Opis smeštaja:

Hoteli poput hotela Sahinler Hotel, Sureyya Hotel, Orient Mintur i sl., locirani na Aksaraju ili Laleiu, blizu svih znamenitosti Istanbula.. Raspolažu dvokrevetnim i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem, TWC, TV, telefonom…Hoteli raspolažu sa recepcijom restoranom, aperitiv barom…Tačno ime hotela biće poznato 7 dana pred put.

Program putovanja:

Prvi dan NOVI SAD, BEOGRAD Polazak grupe iz Novog Sada, ispred lokomotive sa železničke stanice u 14.30h, iz Beograda u 15:10h. Noćnja vožnja kroz Bugarsku sa usputnim pauzama…

Drugi dan ISTANBUL Dolazak u Istanbul u podnevnim časovima. Po dolasku, panoramsko razgledanje grada: Ataturk bulevar, Valensov akvadukt, džamija Sulejmana Veličanstvenog, rezidencijalni kvart Bešiktaš, Dolmabahče palata. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

Treći dan ISTANBUL Doručak. Fakultativna poseta najlepših znamenitosti Itanbula: Plava džamija, Aja Sofija, Topkapi dvorac, Hipodrom. Slobodno vreme. U večernjim satima fakultativni izlazak u jedan od brojnih nacionalnih restorana na “tursko veče” sa tradicionalnom večerom i trbušnim plesom. Noćenje.

Četvrti dan ISTANBUL Doručak. Fakultativni odlazak na dnevno krstarenje Bosforom u trajanju od 2 sata uz razgledanje znamenitosti grada. Nakon krstarenja, odlazak u kvart grada Fener i poseta Vaseljenskoj patrijaršiji. Slobodno vreme za kratak predah. Nakon toga fakultativni obilazak Dolmabahče palate…U popodnevnim satima polazak za Srbiju

Peti dan NOVI SAD, BEOGRAD Dolazak u Beograd, a potom i Novi Sad u jutarnjim satima.

Cena aranžmana uključuje:

Prevoz autobusom turističke klase (klima, audio-video oprema),

Dva noćenja sa doručkom u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama u hotelu kategorije tri zvezdice u Istanbulu (švedski sto),

Razgledanje grada prema programu,

Usluge vodiča i troškovi organizovanja putovanja.

Cena aranžmana ne uključuje:

Troškovi medjunarodnog putnog osiguranja,

Fakultativni izleti:

Poludnevni izlet NAJBOLJI NAČIN DA UPOZNATE ISTANBUL “Aja Sofija”, Plava džamija, palata Topkapi i Antičkog hipodroma”. Cena 45 evra. U cenu je uključeno: Prevoz autobusom, Ulaznice i usluge lokalnog vodiča.

Poludnevni izlet autobusom i brodom sa posetom Vaseljenske patrijaršija i krstarenje Bosforom. Cena:20 evra. U cenu je uključeno: prevoz autobusom, plovidba brodom i usluge lokalnog vodiča.

Poludnevni izlet “Palata Dolmabahče”. Cena: 30 evra. U cenu je uključeno: ulaznica i lokalni vodič na našem jeziku.

”Tursko veče”. Cena: 30 evra. U cenu je uključeno: večera u nacionalnom restoranu sa programom i prevoz autobusom. Minimum za realizaciju fakultativni programa je 25 putnika.

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA, AMERICAN EXPRESS

– Platnim karticama Banca Intesa, odloženo do 12 rata bez kamate

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

 

AV/20

Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova