Hotel Pine Bay Holiday Resort, Kušadasi

Hotel Pine Bay Holiday Resort, Kušadasi

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/kusadasi-letovanje-2018 ZA CELOKUPNU PONUDU HOTELA U KUŠADASIJU!

Opis Hotela

Lokacija:
Nalazi se na plaži, 6 km od centra Kušadsija, ukupno 655 soba raspoređenih u klubu i glavnoj zgradi.
Hotelska ponuda:
glavni restoran, devet barova, tri otvorena bazena, jedan zatvoreni, četiri bazena za decu, pet tobogana za odrasle i dva za decu, mini klub, igralište za decu, prodavnice, tursko kupatilo, sauna, masaža, košarka, tenis, mini fudbal, igraonica, telefon.
Sportske aktivnosti: odbojka, pet terena za tenis, košarka, mini fudbal, sportovi na vodi, fitnes, pikado, bilijar.
Ponuda za najmlađe: mini klub i klub za tinejdžere, bazen za decu, igralište za decu.
Usluge i aktivnosti uz doplatu: sva uvozna pića, sveže ceđeni sokovi, jakuzzi, osvetljenje za teniske terene,usluge frizera, usluge doktora, radnje i butici, bilijar, disco, masaža, igraonica, sef, sportovi na vodi, uskluge pranja veša, telefon i fax, . Ležaljke, suncobrani i peškiri se ne plaćaju.

Smeštaj:
Sve sobe imaju telefon, TV, sef, minibar (dnevno kola i voda), fen. Sobe u hotelu su sa tepihom, kadom u kupatilu i balkonom, a sobe u klubu imaju tuš u kupatilu i terasu. Porodične sobe imaju dve spavaće, dnevnu sobu i jedno kupatilo.
Ishrana:
all inclusive – „sve uključeno“ do 24:00h – doručak, kasni doručak, ručak, večera, noćni snack od 23:00-00:00h, snack barovi na bazenu, plaži, marini i aquapqrku od 13:30-16:00h, sladoled od 16:00-17:00h, čaj, kafa i kolači, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 24:00h, po hotelskim terminima (samoposluživanje ¬ izbor više jela). A la carte restorani se mogu koristiti besplatno jednom u toku boravka uz prethodnu rezervaciju.

Ukratko o Kušadasiju

Kušаdаsi (tur. Kuşadası) primorski grаd u Turskoj i veomа populаrno letovаlište nа obаli Egejskog morа. Nekаdа mаlo ribаrsko nаselje, dаnаs je stecište turistа iz Velike Britаnije, Irske, zemаljа Beneluksа i bivše Jugoslаvije. Premа popisu iz 1995. godine, grаd broji 50.000 žiteljа, dok tokom letnje sezone u Kušаdаsiju borаvi do milion turistа.

Poluostrvo dominirа pogledom, аko se Kušаdаsiju prilаzi sа morа, ili аko se isti preleće аvionom. Nа poluostrvu se nаlаze utvrđenje, svetionik i mаli zoološki vrt.
24 kilometrа južno od Kušаdаsijа nаlаzi se nаcionаlni pаrk, iz kogа se pružа pogled kа susednoj Grčkoj i ostrvu Sаmos. U okolini Kušаdаsijа nаlаze se аntički grаdovi Efes (18km), Didim, Prijenа i Milet.
Administrаtivno, opštinа i grаd Kušаdаsi, pripаdаju vilаjetu Ajdin, od čijeg je centrа (istoimeni grаd) Kušаdаsi udаljen sаvremenim аuto-putem 65km. Iаko rаzvijeno letovаlište grаd nemа sopstveni аerodrom, već se koriste аerodromi „Adnаn Menderes“ u Izmiru i „Milаs-Bodrum“ u Milаsu, koji su udаljeni 85km, odnosno 120km. Grаd poseduje mаrinu i luku zа prekookeаnske brodove, koji su svаkodnevni gosti Kušаdаsijа.

  • CENOVNIK
  • USLOVI PLAĆANJA
  • PROGRAM PUTOVANJA

Cene su izražene u evrima po osobi (smeštaj+avionski prevoz)

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Platnim karticama Banca Intesa, odloženo do 12 rata bez kamate

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

F/18

1.dan Beograd – Bodrum

Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” – dva sata pred predviđeno poletanje aviona. Poletanje čarter leta za Tursku. Čarter let u trajanju od oko 2h na relaciji Beograd – Bodrum. Po sletanju transfer do izabranog hotela. Smeštaj u hotel posle 14h po lokalnom vremenu. Noćenje.

2.dan – 10.dan – Bodrum/Kusadasi/Marmaris/Didim

Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge u izabranoj destinaciji. Slobodno vreme za odmor, individualne aktivnosti ili fakultativne izlete po želji putnika u pratnji lokalnog vodiča.

11.dan – Bodrum – Beograd.

Izabrana usluga. Napuštanje hotela u jutarnjim časovima, u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika. Transfer do aerodroma u Turskoj. Čarter let za Beograd u trajanju od oko 2h na relaciji Bodrum – Beograd. Sletanje na aerodrom “Nikola Tesla”. Kraj programa.

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova