HOTEL KUSTUR HOLIDAY VILLAGE, Kušadasi-Kuštur

All InclusiveNa plažiBazenSopstvena plažaWi-FiRestoranBarPreporuka za porodice sa decomKlimaBesplatan parkingSefAqua parkKablovska TVSpa

HOTEL KUSTUR HOLIDAY VILLAGE, Kušadasi-Kuštur

KLIKNITE NAwww.amostravel.rs/aranzmani/kusadasi-letovanje-2019 ZA CELOKUPNU PONUDU  HOTELA U KUŠADASIJU!!!

Opis Hotela

www.kusturclub.com

Lokacija:
Hotel je udaljen 126 km od bodrumskog aerodroma i 3 km od centra Kušadasija. Izgradjen je 1966. godine, a renoviran 2012. godine. Zauzima površinu od 170.000 m².

Plaža:
Sopstvena, peščana plaža. Od plaže ga deli ulica, ispod koje od hotela vodi podzemni prolaz. Ležaljke, suncobrani, madraci i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 102 standardne sobe (površine 29 m2), 318 superior soba (površine 31 m²) i 24 porodične sobe (površine 35 m²). Sve sobe su klimatizovane, imaju balkon ili terasu, sef, mini bar, TV sa sateltskim kanalima i telefon.

Hotelski sadržaji:
Glavni restoran, 2 a la carte restorana, snek restoran, 6 barova, 2 spoljašnja bazena, dečiji bazen, 5 tobogana, teniski teren, stoni tenis, košarka, odbojka na plaži, mali fudbal, mini golf, streljaštvo, sportovi na vodi, aerobik, animacija, pikado, bilijar, video igre, fitnes centar, sauna, tursko kupatilo, masaža, dečiji klub (4-12 godina), čuvanje dece, mini zoo vrt, internet kafe, lekar, hemijsko čišćenje, pranje veša, prodavnica i diskoteka.

Način služenja obroka:
Švedski sto

Napomena:
Hotel se nalazi u velikom kompleksu i u svom sastavu ima veliki broj sadržaja za sve tipove gostiju

Ukratko o Kušadasiju

Kušаdаsi (tur. Kuşadası) primorski grаd u Turskoj i veomа populаrno letovаlište nа obаli Egejskog morа. Nekаdа mаlo ribаrsko nаselje, dаnаs je stecište turistа iz Velike Britаnije, Irske, zemаljа Beneluksа i bivše Jugoslаvije. Premа popisu iz 1995. godine, grаd broji 50.000 žiteljа, dok tokom letnje sezone u Kušаdаsiju borаvi do milion turistа.

Poluostrvo dominirа pogledom, аko se Kušаdаsiju prilаzi sа morа, ili аko se isti preleće аvionom. Nа poluostrvu se nаlаze utvrđenje, svetionik i mаli zoološki vrt.
24 kilometrа južno od Kušаdаsijа nаlаzi se nаcionаlni pаrk, iz kogа se pružа pogled kа susednoj Grčkoj i ostrvu Sаmos. U okolini Kušаdаsijа nаlаze se аntički grаdovi Efes (18km), Didim, Prijenа i Milet.
Administrаtivno, opštinа i grаd Kušаdаsi, pripаdаju vilаjetu Ajdin, od čijeg je centrа (istoimeni grаd) Kušаdаsi udаljen sаvremenim аuto-putem 65km. Iаko rаzvijeno letovаlište grаd nemа sopstveni аerodrom, već se koriste аerodromi „Adnаn Menderes“ u Izmiru i „Milаs-Bodrum“ u Milаsu, koji su udаljeni 85km, odnosno 120km. Grаd poseduje mаrinu i luku zа prekookeаnske brodove, koji su svаkodnevni gosti Kušаdаsijа.

  • CENOVNIK
  • USLOVI PLAĆANJA

Zbog učestalih akcijskih ponuda od strane turskih hotelijera i stalnih promena cena u sistemu, molimo Vas da kontaktirate agenciju kako biste dobili tačnu informaciju o raspoloživosti i ceni.

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA, AMERICAN EXPRESS

– Platnim karticama Banca Intesa, odloženo do 12 rata bez kamate

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

BB/19

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova