Hotel Club Cactus Paradise, Kušadasi

All InclusiveNa plažiBazenSopstvena plažaWi-FiSportski sadržajiRestoranBarPreporuka za porodice sa decomKlimaSefAqua parkKablovska TVSpa

Hotel Club Cactus Paradise, Kušadasi

KLIKNITE NAwww.amostravel.rs/aranzmani/kusadasi-letovanje-2019 ZA CELOKUPNU PONUDU  HOTELA U KUŠADASIJU!!!

Opis Hotela

Lokacija: Udaljen je od aerodroma u Bodrumu 170 km a 45 km od centra Kušadasija. Počeo je sa radom 2004. godine, poslednji put renoviran 2012. godine i zauzima površinu od 2.500 m2.

Plaža: Nalazi se na privatnoj, peščanoj plaži na kojoj su ležaljke i suncobrani besplatni za goste dok se korišćenje hotelskih peškira za plažu naplaćuje.

Sobe: U 5-ospratnoj zgradi raspoređeno je 166 standardnih (max 3 osobe, 25 m2) i 44 family sobe (dnevna i spavaća soba odvojene vratima, max 4 osobe, 35 m2). Sve sobe imaju centralni klima uređaj, sef (plaća se), telefon, fen, mini bar (plaća se), TV, balkon.

Hotelski sadržaj: Restoran sa dijetalnim i vegetarijanskim menijem, 3 bara, 2 bazena, akva park (Yali Castle Aquapark je udaljen 1 km od hotela i gosti ga mogu koristiti besplatno svakog dana osim vikendom), 2 konferencijske sale, mini golf, odbojka na plaži, mali fudbal, stoni tenis, teretana, tursko kupatilo, dečiji bazen, dečiji klub (4-12 godina). Plaća se: motorni sportovi na vodi, masaže, sauna, usluge frizera i doktora, WiFi u lobiju, diskoteka (u Club Yali hotelu).

Način služenja obroka: Švedski sto.

Napomena: Gostima je na raspolaganju besplatan prevoz dva puta dnevno do akva parka koji pripada lancu hotela Cactus. Odlična usluga, raznovrsna ishrana i izuzetna plaža su dovoljna preporuka za izbor ovog hotela.

www.cactushotels.com

Ukratko o Kušadasiju

Kušаdаsi (tur. Kuşadası) primorski grаd u Turskoj i veomа populаrno letovаlište nа obаli Egejskog morа. Nekаdа mаlo ribаrsko nаselje, dаnаs je stecište turistа iz Velike Britаnije, Irske, zemаljа Beneluksа i bivše Jugoslаvije. Premа popisu iz 1995. godine, grаd broji 50.000 žiteljа, dok tokom letnje sezone u Kušаdаsiju borаvi do milion turistа.

Poluostrvo dominirа pogledom, аko se Kušаdаsiju prilаzi sа morа, ili аko se isti preleće аvionom. Nа poluostrvu se nаlаze utvrđenje, svetionik i mаli zoološki vrt.
24 kilometrа južno od Kušаdаsijа nаlаzi se nаcionаlni pаrk, iz kogа se pružа pogled kа susednoj Grčkoj i ostrvu Sаmos. U okolini Kušаdаsijа nаlаze se аntički grаdovi Efes (18km), Didim, Prijenа i Milet.
Administrаtivno, opštinа i grаd Kušаdаsi, pripаdаju vilаjetu Ajdin, od čijeg je centrа (istoimeni grаd) Kušаdаsi udаljen sаvremenim аuto-putem 65km. Iаko rаzvijeno letovаlište grаd nemа sopstveni аerodrom, već se koriste аerodromi „Adnаn Menderes“ u Izmiru i „Milаs-Bodrum“ u Milаsu, koji su udаljeni 85km, odnosno 120km. Grаd poseduje mаrinu i luku zа prekookeаnske brodove, koji su svаkodnevni gosti Kušаdаsijа.

  • CENOVNIK
  • USLOVI PLAĆANJA

Zbog učestalih akcijskih ponuda od strane turskih hotelijera i stalnih promena cena u sistemu, molimo Vas da kontaktirate agenciju kako biste dobili tačnu informaciju o raspoloživosti i ceni.

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA, AMERICAN EXPRESS

– Platnim karticama Banca Intesa, odloženo do 12 rata bez kamate

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

BB/19

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova