HOTEL LA PISCINE ART, Skiatos-Grad Skiatos

Noćenje s doručkomU centruBazenWi-FiRestoranBarKlimaInternet cafeSefKablovska TVSpa

HOTEL LA PISCINE ART, Skiatos-Grad Skiatos

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/skiatos-letovanje-2017 ZA CELOKUPNU PONUDU NA SKIATOSU!

OPIS HOTELA

Hotel se nalazi u samom centru grada Skijatosa. Od polularne pešačke zone Papadijamanti je udaljen 100 metara. Hotel je potpuno renoviran 2014. godine. Od poznate plaže Megaliamos hotel je udaljen oko 1km, od aerodroma 3 km , a od autobuske stanice sa koje saobraća lokalni autobus oko 200 metara.

Plaža : Megali Amos (veliki pesak), je prva u nizu na koju se stiže izlazeći iz grada Skiatos i smatra se gradskom plažom jer se na nju može stići i peške. Megali Amos je uzana plaža sa mešavinom šljunka i peska uz mnoštvo ležaljki i suncobrana.

Hotelski sadržaj – U sklopu hotela se pored recepcije i restorana nalaze i : otvoreni bazen, ležaljke i suncobrani, peškiri za bazen, bared pred bazena, snek bar, a la card restoran i bar, sala sa TV-om, mini biblioteka i besplatan parking za goste hotela. Besplatan Wi-Fi internet je dostupan u svim javnim delovima hotela.

Sobe : Hotel ima nekoliko tipova smeštajnih jedinica u svom sastavu. Standard sobe (oko 20m2) imaju : zajedinički balkon, klimu, sef, direktnu telefonsku liniju, flat SAT TV, minibar, kupatilo (tuš / fen za kosu), papuče, peškire za bazen , besplatni Wi-Fi internet. Delux sobe (oko 25m2) imaju pogled na planinu ili baštu, sopstveni balkon, klimu,sef, direktnu telefonsku liniju, slat SAT TV, minibar, kupatilo (tuš / fen za kosu), sobne papuče, peškire za bazen, besplatni Wi-Fi internet. Superior sobe (oko 25m2) imaju pogled na bazen i privatni balkon, klimu, sef, direktnu telefonsku liniju, flat SAT TV, CD i DVD player, mini bar, kupatilo (tuš / fen za kosu), bademanil, sobne papuče, peškire za bazen, besplatan Wi-Fi internet. Junior suite (oko 35m2) imaju pogled na planinu i privatni balkon. U sklopu svakog junior suit-a se nalazi jedan francuski ležaj i 2 sofe. U junior suite se mogu smestiti četiri odrasle osobe. Opremljenost je ista kao i u superior sobi.

Usluga : noćenje sa doručkom , švedski sto po principu samoposluživanja.

Napomena : Dobar izbor za sve koji žele da budu smešteni u gradu

* Agencija nije odgovorna za jačinu signala ili nestanak interneta usled tehničkih problema grčkih operatera.

Ukratko o gradu Skiatosu

Grad Skiatos (Σκιάθος) je glavni grad i najveće naselje na ostrvu. Izgrađen je amfiteatralno oko zaliva u kome nema vetrova. Ulica Papadiamantis i okolne ulice su pune malih, jednostavnih, belih kuća, izgrađenih jedna uz drugu, uglavnom dvospratnih, s malim verandama i dvorištima. I naravno, sa vratima i prozorima u plavoj boji. Ulice grada se uske. Okružen borovinom, grad se izdvaja svojom tradicionalnom arhitekturom i živopisnim noćnim životom. Izgrađen je na “plaži” ali je proširen do niskih okolnih brda. Prvi deo grada koji vidite pri ulasku u luku je malo poluostrvo Burtzi puno borovine i sa jedva primetnim ostacima starog utvrđenja. Velika prirodna luka ima idealan oblik i mesto i bila je osnovni element u regulisanju života na ostrvu, kako u starim tako i u ovim modernim vremenima.

Skiatos ima bogatu istoriju i baštinu pošto je bio osvajan od strane raznih neprijatelja tokom vekova. To je isti grad još od antičkog perioda u kome se živelo sve do vizantijskih vremena kada se stanovništvo preselilo u utvrđeno selo Kastro na severu u potrazi za sigurnošću. U ranom 19. veku su napustili Kastro i vratili se u grad Skiatos, 1829. godine i od tada je njihov broj porastao a grad se proširio tako da se može reći da je naselje relativno novo. Pročitajte još o gradu Skiatosu na našem sajtu www.grckanadlanu.rs/grcka/grad-skiatos-skiathos

  • CENOVNIK
  • USLOVI PLAĆANJA

Cene su izražene u evrima po osobi na 1o noći na bazi izabrane usluge

*Dinarski deo aranžmana 1.990 RSD po osobi (deca 0-2 godine ne plaćaju)

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
– povratnu avio kartu na relaciji Beograd – Skijatos– Beograd čarter letom kompanije AirSerbia,
– hotelske usluge prema programu, od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 12:00 h ) ili od vremena leta aviona (u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova putnici ne mogu tražiti umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u hotelu). Ukoliko je aranžmanom predviđen organizovani avio-prevoz, kao prvi i poslednji obrok računaju se oni koji budu posluženi u avionu, i smatra se da ti obroci zamenjuju hotelske obroke uobičajene za to doba dana. Takođe se ne može tražiti umanjenje cene ili refundacija za hotelske usluge koje nisu korišcene zbog fakultativnih izleta
– grupni transfer autobusom od aerodroma na Skijatosu do izabranog hotela, u odlasku i povratku,
– uslugu predstavnika i vodiča na srpskom jeziku,
– troškove organizacije i pripreme aranžmana.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

– aerodromske takse u iznosu od 38,58 evra (A/P BEG taxa 15,30 EUR , RF taxa 0,98 eur, A/P JSI taxa 22,30 EUR). Deca do 5 godina ne plaćaju A/P JSI taksu od 22,30 evra. Plaćanje se vrši u agenciji. Aerodromske takse i eventualne doplate za gorivo nisu sastavni deo paket aranžmana, samim tim je i njihova promena dozvoljena do momenta polaska, deca 0-2 godine nemaju zasebno mesto u avionu,
– Doplata za gorivo YQ 10 evra po osobi, deca do 2 godine starosti ne plaćaju doplatu za gorivo. Iznos doplate za gorivo je podložan promeni do momenta polaska na put.
– dinarski deo aranžmana 1.990 RSD po osobi(deca 0-2 godine ne plaćaju),
– međunarodno zdravstveno osiguranje,
– fakultativne izlete,
– lične troškove i ostale nepomenute usluge pod „Cena putovanja uključuje“

 

 

 

 

 

 

 

*

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

BB/17/

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova