60€

Najam apartmanaWi-FiKlimaBesplatan parking

Grcka- Skiatos- apartmani- Noula- 2- s
Grcka- Skiatos- apartmani- Noula- 6- s
Grcka- Skiatos- apartmani- Noula- 9- s
Grcka- Skiatos- apartmani- Noula- 3- s
Grcka- Skiatos- apartmani- Noula- 1- s
Grcka- Skiatos- apartmani- Noula- 2- s
Grcka- Skiatos- apartmani- Noula- 6- s
Grcka- Skiatos- apartmani- Noula- 9- s
Grcka- Skiatos- apartmani- Noula- 3- s
Grcka- Skiatos- apartmani- Noula- 1- s
VILA NOULA, Skiatos-Grad Skiatos

Opis vile

Vila Noula se nalazi u lepom mediteranskom vrtu, na idealnoj lokaciji, oko jedan kilometar od centra grada, pored plaže Megali Amos (Velika plaža). Od kraja Megali Amos plaže (jedne od najlepših na ostrvu) deli je samo bašta – dvorište i glavni put. Do centralnog dela ove prelepe plaže je oko 250 metara.

Studiji vile Noula su smešteni na prvom spratu a apartmani su na drugom spratu i svi su sa pogledom na more i plažu, opremljeni klima uređajem (uračunat u cenu) i bežičnom internet konekcijom sa ograničenim brojem korisnika (uračunato u cenu) i TV – om.

Trokrevetni studiji sadrže opremljenu malu kuhinju sa delom za spavanje sa dva ili tri standardna ležaja ili francuski i standardni, kupatilo i lepu terasu sa garniturom za sedenje. Veličina studija je cca 18 – 20 kvm + terasa.

Četvorokrevetni apartman se sastoje od kuhinje u kojoj se nalaze jedan ležaja i sofa, spavaće sobe sa dva ležaja, kupatila i velike terase. Veličina apartmana je cca 28 kvm + terase.

Vila Noula je B kategorije, ima peškire i mogućnost sopstvenog parkinga. Najbliži mini market je udaljen oko 250 metara, a restoran oko 650 metara.

Vila je idealna za mlade zbog blizine grada, ali i za porodice, jer je plaža u neposrednoj blizini, a veliki vrt i dvorište na raspolaganju deci.

Skiatos

Grad Skiatos (Σκιάθος) je glavni grad i najveće naselje na ostrvu. Izgrađen je amfiteatralno oko zaliva u kome nema vetrova. Ulica Papadiamantis  i okolne ulice su pune malih, jednostavnih, belih kuća, izgrađenih jedna uz drugu, uglavnom dvospratnih, s malim verandama i dvorištima. I naravno, sa vratima i prozorima u plavoj boji. Ulice grada se uske. Okružen borovinom, grad se izdvaja svojom tradicionalnom arhitekturom i živopisnim noćnim životom. Izgrađen je na “plaži” ali je proširen do niskih okolnih brda. Prvi deo grada koji vidite pri ulasku u luku je malo poluostrvo Burtzi puno borovine i sa jedva primetnim ostacima starog utvrđenja. Velika prirodna luka ima idealan oblik i mesto i bila je osnovni element u regulisanju života na ostrvu, kako u starim tako i u ovim modernim vremenima. Pročitajte još na našem sajtu www.grckanadlanu.com…

  • CENOVNIK 2014. VANSEZONA-SB
  • CENOVNIK SEZONA 2014.
  • PLAĆANJE ARANŽMANA
  • PROGRAM PUTOVANJA
  • NAPOMENE

Grcka- Skiatos- Noula- vansezonski cenovnikGrcka- Skiatos- Noula- vansezonski cenovnik-1

AGENCIJSKI POPUSTI ZA RANE UPLATE (ne odnose se na doplate i dodatne usluge):
- uplate samo akontacije, od 16. DECEMBRA do 14. JANUARA: 10% POPUST
- uplate u celosti, od 16. DECEMBRA do 20. DECEMBRA: 20% POPUST
- uplate u celosti, od 21. DECEMBRA do 28. FEBRUARA: 15% POPUST
- uplate u celosti, od 01. MARTA do 31. MARTA: 10% POPUST
(popusti se odnose na deviznu cenu aranžmana, osim u vansezonskim paket aranžmanima, gde se popusti odnose na ceo paket (i dinarski i devizni deo))

ARANŽMAN OBUHVATA:
- smeštaj u odabranoj vili na bazi najma apartmana, za odabrani broj noćenja
- autobuski prevoz (za sopstveni prevoz umanjenje je iskazano u tabeli)

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
- zdravstveno putno osiguranje – može se uplatiti u agenciji
- osiguranje od otkaza aranžmana i osiguranje prtljaga
- održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu
- fakultativne izlete – iz ponude i po cenovniku lokalnog partnera
- ostale nepomenute troškove

10 NOĆENJA

Grcka- Skiatos- Noula- 10 noćenjaGrcka- Skiatos- Noula- 15 noćenja- 1

15 NOĆENJA

Grcka- Skiatos- Noula- 15 noćenjaGrcka- Skiatos- Noula- 15 noćenja- 1

5 NOĆENJA

Grcka- Skiatos- Noula- 5 noćenja- 1Grcka- Skiatos- Noula- 5 noćenja- 2

AGENCIJSKI POPUSTI ZA RANE UPLATE (ne odnose se na doplate i dodatne usluge):
- uplate samo akontacije, od 16. DECEMBRA do 14. JANUARA: 10% POPUST
- uplate u celosti, od 16. DECEMBRA do 20. DECEMBRA: 20% POPUST
- uplate u celosti, od 21. DECEMBRA do 28. FEBRUARA: 15% POPUST
- uplate u celosti, od 01. MARTA do 31. MARTA: 10% POPUST
(popusti se odnose na deviznu cenu aranžmana, osim u vansezonskim paket aranžmanima, gde se popusti odnose na ceo paket (i dinarski i devizni deo))

ARANŽMAN OBUHVATA:
- smeštaj u odabranoj vili na bazi najma apartmana, za odabrani broj noćenja
- autobuski prevoz (za sopstveni prevoz umanjenje je iskazano u tabeli)

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
- zdravstveno putno osiguranje – može se uplatiti u agenciji
- osiguranje od otkaza aranžmana i osiguranje prtljaga
- održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu
- fakultativne izlete – iz ponude i po cenovniku lokalnog partnera
- ostale nepomenute troškove

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po prodajnom kursu poslovne banke

- uplata u celosti ili 30% akontacije, ostatak 15 dana pred put (gotovinski, čekovima na rate)

- administrativnom zabranom na platu

- platnim karticama: Visa, Dina, Master, Maestro

Autobus polazi DAN RANIJE u odnosu na datum iz tabele. Iz Kikinde (Dr. Zorana Djindjića 19) u 12.00, iz Novog Sada (parking hotela Sajam) u 12.30 časova, iz Zrenjanina (OMV pumpa na autobuskoj stanici) u 12.30, iz Beograda (veliki parking ispred hotela Continental – savska strana) u 14.30 i iz Niša (parking kod Narodnog pozorišta – u slučaju manjeg broja od 8 putnika, organizovan transfer do benzinske pumpe Nais; putnici koji nisu iz Niša, u tom slučaju polaze sa Naisa (ne dolaze u Niš)) u 17.30. U Volosu (Ahiliu ili Plataniji) se napušta autobus, putnici unose svoj prtljag na trajekt ili brod, odlažu ih u za to obezbedjeni prostor, a po dolasku na Skiatos ili Skopelos, iznose ih u prevozno sredstvo koje vrši transfer od luke do vile/hotela (uobičajena procedura kod svih agencija). Povratak putnika sa Skiatosa je poslednjeg dana boravka ispred odabrane vile. Vile u gradu, iz praktičnih razloga (osim u slučaju posebnih potreba putnika), nemaju povratni transfer putnika (sami dolaze do luke), već samo transport prtljaga. Tačno vreme transfera i isplovljavanje trajekta ili broda će objaviti predstavnik putem info table u vili, usmeno telefonom ili putem SMS-a, s obzirom da je ono promenljivo i zavisi od reda plovidbe.U slučaju manjeg broja putnika od 35 moguće spajanje putnika sa grupom za olimpsku regiju ili Pargu i Lefkadu i organizovani transfer manjim vozilom sa presedanjem na odmorištu Korinos pre Paralije ili kod naplatne rampe za Paraliju.

Polasci iz Novog Sada, Kikinde i Zrenjanina su garantovani, bez obzira na broj putnika. Za polaske iz Novog Sada, Kikinde i Zrenjanina postoji mogućnost presedanja u drugi autobus u Beogradu. Marš ruta transfera, mesta polazaka, pauza i vrsta vozila za transfer je u isključivoj nadležnosti agencije. Marš ruta ne mora biti najkraćim putem -  direktno, (na primer Zrenjanin – Beograd ili Novi Sad – Beograd, već može ići preko Novog Sada, odnosno Zrenjanina i obrnuto i slično). Način transfera i marš ruta ne mogu biti predmet naknadnog prigovora i žalbe.
Polasci iz Niša su garantovani. Uslučaju manjeg broja od 8 putnika, organizuje se transfer do benzinske pumpe Nais. Način transfera i marš ruta ne mogu biti predmet naknadnog prigovora i žalbe.
Vremena (tj. vremenske razlike u odnosu na vreme polaska iz Beograda) su okvirna i zavise od predviđenih pauza i usputnih stajanja u toku putovanja.
Postoji mogućnost ulazaka i na usputnim stanicama na autoputu koje nisu navedene u tabeli, ali isključivo na mestima predviđenim za stajanje (parking, pumpa, motel, restoran). Zabranjeno  je zaustavljanje autobusa na petljama ili u zaustavnoj traci autoputa zbog ukrcaja putnika!
Organizator putovanja zadržava pravo da vrši transfer drugim/manjim vozilom (po potrebi agencije) od međustanice ili krajnje autobuske stanice do odredišta iz aranžmana ili od polazišta autobusa ili odredišta iz aranžmana, do među stanice gde se ulazi u autobus do krajnje stanice. Postoji mogućnost čekanja (do 60 minuta) do ili od mesta transfera (tokom presedanja).
TOKOM SEZONE, MOGUĆA JE PROMENA MESTA I VREMENA POLASKA!
Putnik je DUŽAN da se LIČNO informiše u agenciji o mestu i vremenu polaska, jedan dan pred put. Putnik je u obavezi da na dogovorenom mestu polaska bude 30 minuta pre ugovorenog vremena polaska.

NAPOMENA ZA VIZNI REŽIM:

-  Za putnike koji imaju novi (crveni) biometrijski pasoš,  nije potrebna grčka šengen viza.

- Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.

- Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju …) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju ili kroz koje prolaze. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

VAŽNE NAPOMENE:

- Navedeni popusti za treću, četvrtu… osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe.
- Doplata za jednokrevetnu smeštajnu jedinicu je 100% na devizni deo paket aranžmana i nije moguća u svim studijima ili apartmanima (informacije su   dostupne u agenciji).  U okviru vansezonskih paket aranžmana, boravak jedne osobe u studijima i apartmanima je bez doplate (nije moguć u svim studijima i apartmanima).
- Na dodatne usluge (doplata za klimu, polupansion, transfer iz Novog Sada itd.), iskazane u cenovniku, ne odobravaju se popusti.
- Troškovi promene već potvdjenih rezevacija su 990 dinara po rezervaciji. Promena datuma putovanja, kao i promena vile, računa se kao otkaz putovanja.
- Oznaka kategorije vile/hotela u programu putovanja je zvanično utvrđena, i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

Minimalan broj putnika za realizaciju aranžmana ili prevoza je 35 putnika.

Krajnji rok za otkaza aranžmana ili prevoza zbog nedovoljnog broja prijavljenih putnika je 5 dana pre puta.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja organizatora

YUTA

011/24-38-604
060/30-33-623
060/30-33-624
060/30-33-625
Kursulina 19, BG
(kod Kalenić pijace)