Hotel Krone, Italija - Kronplatz

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/kronplatz-zimovanje-skijanje-2020 ZA CELOKUPNU PONUDU SMEŠTAJNIH KAPACITETA U KRONPLATZU!

OPIS

Hotel Krone nalazi se u samom cenru grada Brunico u regionu Trentino – Alto Adige, na 2,65 km od polaznih stanica žičara skijališta Kronplatz. Stanica besplatanog ski busa na 200 m od hotela. Hotel ima skijašnicu – prostor za odlaganje ski opreme.

Hotel poseduje terasu za sunčanje, zatvoreni bazen i saunu. U objektu se nalazi recepcija otvorena 24 sata oko koje je dostupan besplatan bežični internet. Besplatno privatno parkiralište je udaljeno 200m. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

Lokacija: u centru Brunica; 3 km od skijaških staza

Sadržaj hotela: recepcija, besplatan Wi-Fi u predvorju, restoran, besplatan parking 200 m od hotela, besplatan ski bus (200 m od hotela).

Ishrana: buffet doručak; večera – meni izbor više jela; božićna i novogodišnja večera uključene u cenu

Ukratko o Kronplatzu

Kronplatz (italijanski – Plan de Corones) je poznato skijalište u Južnom Tirolu, najsevernijoj regiji Italije. Dobio je ime po obliku planina koje dominiraju krajolikom, a koje podsećaju na petlovu krestu pa je petao i zaštitni znak skijališta.
Nalazi se na nadmorskoj visini od 835m i ima oko 15.000 stanovnika. a 2009. godine je proglašen najboljim malim gradom u Italiji za život. Celo područje je dvojezično i predstavlja idealnu mešavinu italijanskog šarma i austrijske uređenosti.

  • CENOVNIK
  • USLOVI PLAĆANJA

Uslovi placanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Cekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA, AMERICAN EXPRESS

– Platnim karticama Banca Intesa, odloženo do 12 rata bez kamate

– Sve cene su izražene u eurima, a placanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.

SN/20

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova