Hotel Bologna, Kronplatz

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/kronplatz-zimovanje-skijanje-2020 ZA CELOKUPNU PONUDU SMEŠTAJNIH KAPACITETA U KRONPLATZU!

OPIS

Lokacija: Hotel se nalazi na odličnoj lokaciji, pored glavne pešačke ulice, 3 km od Kronplatza. Udaljenost od ski staza u mestu Riscone je 3 km, a ski bus stanica se nalazi na oko 20m od hotela.

Sobe: Hotel ima 25 soba, sve imaju kupatilo (tuš/wc), fen, TV, telefon i mini bar. Pojedine četvorokrevetne sobe su sa krevetima na sprat.

Hotelski sadržaj: Hotel ima restoran, bar, skijašnicu, TV salu, Wi-Fi (u zajedničkim prostorijama), centralni sef, malu saunu i parking (zavisno od raspoloživih mesta)

Novogodišnja večera uključena u cenu. WiFi u celom hotelu uključen u cenu (brzina zavisi od broja aktivnih korisnika). Boravišna taksa 1,7 eur po osobi po noći za starije od 14 godina, plaća se na recepciji hotela.

Ukratko o Kronplatzu

Kronplatz (italijanski – Plan de Corones) je poznato skijalište u Južnom Tirolu, najsevernijoj regiji Italije. Dobio je ime po obliku planina koje dominiraju krajolikom, a koje podsećaju na petlovu krestu pa je petao i zaštitni znak skijališta.
Nalazi se na nadmorskoj visini od 835m i ima oko 15.000 stanovnika. a 2009. godine je proglašen najboljim malim gradom u Italiji za život. Celo područje je dvojezično i predstavlja idealnu mešavinu italijanskog šarma i austrijske uređenosti.

  • CENOVNIK
  • USLOVI PLAĆANJA

Cene su izražene u eurima po osobi

Uslovi placanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Cekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA, AMERICAN EXPRESS

– Platnim karticama Banca Intesa, odloženo do 12 rata bez kamate

– Sve cene su izražene u eurima, a placanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.

OD

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova