Ultra All InclusiveNa plažiBazenSopstvena plažaWi-FiSportski sadržajiRestoranBarPreporuka za porodice sa decomShoppingKlimaSefKablovska TVSpa

Amara Sealight Elite, Kušadasi

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/kusadasi-letovanje-2019 ZA CELOKUPNU PONUDU  HOTELA U KUŠADASIJU!!!

Opis hotela

Položaj: nalazi se oko 6km od centra Kušadasija, na samoj plaži. Aerodrom u Bodrumu je na 130km udaljenosti od hotela. Plaža je celom dužinom peščana, ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu (uz kauciju) pored bazena i na plaži – besplatno korišćenje za goste hotela.

Sadržaj: recepcija, lobi, restorani, barovi, otvoreni bazen, zatvoreni bazen, tobogan, a la carte restorani, prodavnice, bežični internet (besplatno u lobiju hotela).

Deci na raspolaganju je dečiji klub (deeca starosti od 04-12 godina), mini disco, mini bioskop, mali dečiji vodeni park

U ceni boravka je animacija (dnevna i večernja), živa muzika, teniski teren, pikado, boćanje, košarka, odbojka, sauna i turski hamam i parno kupatilo (neophodna rezervacija), fitness centar

Uz doplatu vodeni sportovi (mehanički i motorizovani), časovi ronjenja, osvetljenje teniskog terena, upotreba telefona i faks uredjaja, perionica, lekarske usluge, frizer, usluge i proizvodi u prodavnicama, usluge fotografa, Spa deo (svi tretmani), bilijar, Slot uredjaji

Sobe: select standardne sobe su veličine oko 42m² poseduju kupatilo (Tuš WC i fen za sušenje kose), klima uredjaj, mini-bar (jednom dnevno se dopunjava pivom i vodama), set kafa / čaj, sef (besplatno), bežični internet, SAT TV uredjaj, balkon, besplatan bežični internet. Corner suite su veličine oko 70m² namenjene su porodicama, sastoji se od spavaće sobe i dnevnog boravka. Posteljina se menja svakog trećeg dana, peškiri svakodnevno.

Ishrana: ultra all inclusive (doručak, ručak i večera je “švedski sto” – samoposluženje, izbor obroka)

Doručak u glavnom restoranu od 07:00 – 10:00 “švedski sto” – samoposluženje, izbor obroka

Ručak u glavnom restoranu od 12:30 – 14:00 “švedski sto” – samoposluženje

Večera u glavnom restoranu od 19:00 – 21:00 “švedski sto” – samoposluženje

U restoranu “Mid-Aegean elite”

U periodu od 10:00 – 23:00 lokalna alkoholna i bezalkoholna pića

U periodu od 12:00 – 19:00 patiserie – slatke poslastice

U periodu od 14:00 – 17:00 turske palačinke

U periodu od 14:00 – 17:00 vafli

Posluženje u barovima:

U baru “Liquids Bar” od 00:00 – 24:00 posluženje alkoholnih i bezalkoholnih pića

u disco baru “Nr.40 Night Club” od 23:00 – 02:00

U baru “Tea House” od 11:00 – 23:00

U baru pored bazena “Mid-Aegean Pool & Snack Bar” od 10:00 – 23:00

U baru “Mate” od 18:00 – 23:00

Uz doplatu:

Room service; Sva flaširana pića, uvozna alkoholna i premium pića, sva ostala pića van all inclusive liste; A la carte restorani uz neophodnu rezervaciju i uplatu – cena dostupna na licu mesta

Hotel zadržava pravo promene perioda serviranja obroka

Ukratko o Kušadasiju

 

Kušаdаsi (tur. Kuşadası) primorski grаd u Turskoj i veomа populаrno letovаlište nа obаli Egejskog morа. Nekаdа mаlo ribаrsko nаselje, dаnаs je stecište turistа iz Velike Britаnije, Irske, zemаljа Beneluksа i bivše Jugoslаvije. Premа popisu iz 1995. godine, grаd broji 50.000 žiteljа, dok tokom letnje sezone u Kušаdаsiju borаvi do milion turistа.

Poluostrvo dominirа pogledom, аko se Kušаdаsiju prilаzi sа morа, ili аko se isti preleće аvionom. Nа poluostrvu se nаlаze utvrđenje, svetionik i mаli zoološki vrt.
24 kilometrа južno od Kušаdаsijа nаlаzi se nаcionаlni pаrk, iz kogа se pružа pogled kа susednoj Grčkoj i ostrvu Sаmos. U okolini Kušаdаsijа nаlаze se аntički grаdovi Efes (18km), Didim, Prijenа i Milet.
Administrаtivno, opštinа i grаd Kušаdаsi, pripаdаju vilаjetu Ajdin, od čijeg je centrа (istoimeni grаd) Kušаdаsi udаljen sаvremenim аuto-putem 65km. Iаko rаzvijeno letovаlište grаd nemа sopstveni аerodrom, već se koriste аerodromi „Adnаn Menderes“ u Izmiru i „Milаs-Bodrum“ u Milаsu, koji su udаljeni 85km, odnosno 120km. Grаd poseduje mаrinu i luku zа prekookeаnske brodove, koji su svаkodnevni gosti Kušаdаsijа.

  • CENOVNIK AVIO
  • USLOVI PLAĆANJA

Cene su izražene u eur po osobi – prevoz i smeštaj

Zbog učestalih akcijskih ponuda od strane turskih hotelijera i stalnih promena cena u sistemu, molimo Vas da kontaktirate agenciju kako biste dobili tačnu informaciju o raspoloživosti i ceni.

DINARSKI DEO ARANŽMANA – 1990 DINARA, PLAĆAJU ODRASLI I DECA STARIJA OD 2 GODINE – plaćanje u agenciji;

NAPOMENA:

-2 dece GRATIS u hotelu – Deca do 13 godina plaćaju samo avionsku kartu

Aranžman obuhvata:

-Avio prevoz na relaciji Beograd-Bodrum-Beograd, Beograd – Dalaman – Beograd ili Beograd-Antalija-Beograd

-10/11 noćenja u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge

-Transfere aerodrom-hotel-aerodrom

-Usluge predstavnika

-Organizaciju putovanja u celini

Aranžman ne obuhvata:

-Aerodromske takse 37,40 € (aerodrom Beograd –21,42 €, aerodrom Bodrum, Dalaman ili Antalija – 15 €, DCV taksa – taksa direktorijata za civilno vazduhoplovstvo 0,98 € , deca od 0 do 2 god: besplatno)

-doplata za YQ taksu 10 € (taksa za poskupljenje goriva. Njena visina zavisiće od devijacije cene goriva i biće objavljivanja 2 puta mesečno)

-Međunarodno putno zdravstveno osiguranje za sve putnike starosti 6 meseci do 80 godina starosti – za državljane Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalištem u Srbiji;

-Fakultativne izlete i ekskurzije;

-Individualne troškove putnika.

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA, AMERICAN EXPRESS

– Platnim karticama Banca Intesa, odloženo do 12 rata bez kamate

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

OK/19 BB/19

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova