Najam apartmanaU centruWi-FiKlimaKuhinja

Vila Dimitra, Evia-Pefki

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/evia-letovanje-2018 ZA CELOKUPNU PONUDU SMEŠTAJNIH KAPACITETA NA EVIJI!

OPIS VILE

Odlična lokacija vile u centralnom delu mesta. Smeštena je u neprometnoj, drugoj ulici na samo 50 m od mora, okružena izuzetno uređenim dvorištem sa zelenilom. U neposrednoj blizini Vile nalaze se: lekarska ordinacija, apoteka, pekara,bankomat, super market i frizerski salon. Vila raspolaže studijima za smeštaj dve ili tri osobe i apartmanima za smeštaj četiri osobe. Sobe su prostrane i komforne. Svaka smeštajna jedinica ima kompletno opremljenu i zidom odvojenu kuhinju, kupatilo –T/WC sa peškirima, terasu, TV i AC ( klima je uračunata u cenu ). Peškiri i posteljina se menjaju na svakih 5 dana. Francuski ležajevi su širine 150 cm, a singl (standardni) ležajevi su širine 100 cm. Gostima je na raspolaganju internet koji je besplatan.

Struktura smeštajnih jedinica
*STD 1/2 – studio za dve osobe sa dva standardna ležaja i zidom izdvojenom kuhinjom
*STD 1/3 – studio za tri osobe sa francuskim ležajem, jednim standardnim ležajem i zidom izdvojenom kuhinjom
*APP 1/4 duplex – apartman za četiri osobe sa dve spavaće sobe i odvojenom kuhinjom. U jednoj sobi se nalazi francuski ležaj, a u drugoj dva standardna ležaja iz koje se izlazi na terasu.

* Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera.

Ukratko o Eviji

Ostrvo Evia je drugo po veličini ostrvo u Grčkoj. Prostire se uz obalu Beotije i Atike od severnih Sporada pa do ostrva Andros u blizini Kiklada. Prestonica Halkida je jedan od najuticajnijih antičkih gradova. Mesto Pefki se nalazi na severnom rubu Evije, preko puta ostrva Skiatos. Odlikuje se dugom peščano-šljunkovitom plažom dugom 4km, čistim i mirnim morem, povoljnim klimatskim uslovima, bogatom florom i faunom, dugom sezonom. Blizina Atine je prednost za sve one koji žele da upoznaju prestonicu Grčke. Pročitajte još na sajtu  www.grckanadlanu.rs

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova