Putovanje - Sarajevo - Mostar - Prvi maj 2019. - Praznik rada - 1 noćenje, autobusom

Putovanje - Sarajevo - Mostar - Prvi maj 2019. - Praznik rada - 1 noćenje, autobusom

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/sarajevo-mostar-prvi-maj-2019 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA ZA SARAJEVO I MOSTAR ZA PRVOMAJSKE PRAZNIKE 2019. GODINE!

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/putovanja-evropski-gradovi-prvi-maj-2019 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA ZA PRVOMAJSKE PRAZNIKE 2019. GODINE U EVROPSKIM METROPOLAMA!

Asocijacija na ovaj grad sa najvećim srcem na Balkanu, obično su muzika i raja. Behar što je jednom Bosnom probeharao, Miljacka što tiho teče i uvek isto pitanje – jel Sarajevo gdje je nekad bilo… A onda Trebević, Bjelašnica, Igman i Jahorina koje štite ovaj večni grad i čuvaju njegovu dušu zbog koje su ga umetnici oduvek najviše voleli I stvarali svoja velika dela na obe obale Miljacke… Grad u kojem ćete naučiti da malo zastanete, zaboravite na prebrzi tempo života, popijete i pojedete lagano, uživajući u kafi i sarajevskim ćevapima, pitama ispod sača, baklavama…

  • CENOVNIK I PROGRAM PUTOVANJA
  • NAPOMENE

TERMIN: 30.04. – 02.05.

PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 45 PUTNIKA

SPECIJALNA CENA ARANŽMANA: – važi za određeni deo kapaciteta

39€ po osobi

CENA ARANŽMANA:

79 € po osobi

Doplata za 1/1 sobu 10 evra

OPIS SMEŠTAJA:
Hotel  3* (Saraj,   , …) se nalazi u širem centru grada na liniji gradskog prevoza. Sobe sa TWC, 1/2 i 1/2 + 1. Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola. Ime hotela biće poznato 7 dana pred putovanje.

PROGRAM PUTOVANJA:

1.DAN – Beograd

Sastanak putnika na parkingu kod Sava Centra u Beogradu. Noćna vožnja kroz Srbiju prema Sarajevu sa usputnim pauzama radi odmora.

2. DAN – Sarajevo

Dolazak u Sarajevo u jutarnjim časovima. Po dolasku obilazak grada uz pratnju vodiča: Baščaršija, mostovi na Miljacki, Alipašino polje, Grbavica, Marijin dvor, Skenderija, Narodno pozorište, Gradska većnica, Inat kuća,Trg Sebilj, Kazandžiluk ulica, Baščaršijska džamija iz XVI veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga. Odlazak u hotel . Smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje.

3. DAN – Sarajevo – Mostar – Beograd

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti – fakultativno odlazak u Mostar. Obilazak grada (stari most, kriva ćuprija, kujundžiluk-stara čaršija, tursko kupatilo…) Slobodno vreme. Povratak u Sarajevo i nastavak putovanja ka Beogradu. Dolazak na mesto polaska oko ponoći.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

– prevoz turističkim autobusom – 16 do 90 sedišta, na datoj relaciji (AC, CD-DVD oprema),
– smeštaj u gradu, u hotelu 3 *, 1 noćenje sa doručkom (doručak-švedski sto)
– smeštaj u 1/2 i ½+1 1/3+1 klasičnim sobama, (svaka soba sadrži: kupatilo-tuš/wc, telefon i TV),
– vodič
– turistički pratilac tokom putovanja,
– agencijske usluge

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

– fakultativni programi
– boravišna taksa 2 marke(oko 1.25 e)
– doplata za 1/1 sobu – 10 eur,
– individualni troškovi,
– putno osiguranje

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA, AMERICAN EXPRESS

– Platnim karticama Banca Intesa, do 12 rata bez kamate

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

FAKULTATIVNI IZLETI:

– Izlet do Mostara 15 eur

NAPOMENA: Izleti se organizuju u saradnji sa lokalnim partnerom. Cene izleta su podložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika, a u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate. Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije…

L/19

Minimum za realizaciju fakultativnih programa je 30 putnika.

Minimum za realizaciju putovanja je 45 putnika.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Organizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.

Sarajevo - Mostar - 1 noćenje autobus

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova