Putovanje - Mala slovačka tura - Bratislava - Prvi maj 2018. - 2 noćenja, autobus

Putovanje - Mala slovačka tura - Bratislava - Prvi maj 2018. - 2 noćenja, autobus

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/slovacka-tura-prvi-maj-2018 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA ZA SLOVAČKU ZA PRVOMAJSKE PRAZNIKE 2018. GODINE!

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/putovanja-evropski-gradovi-prvi-maj-2018 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA ZA PRVOMAJSKE PRAZNIKE 2018. GODINE U EVROPSKIM METROPOLAMA!

Divna zemlja Slovačka tako malo poznata, a toliko toga ima da ponudi! Sem Bratislave, gotovo da nema nikakvih organizovanih tura iz naše zemlje ka prijateljskoj i srdačnoj Slovačkoj. Dugo se ovaj narod borio da ostvarenje svoga sna – oslobođenje od uticaja stranih faktora i konačna gradnja slobode u nezavisnoj državi. Slovački narodni preporod, posle više decenijskih pokušaja, se konačno dogodio kada su Slovaci dobili svoju zemlju nazad.

Njihov položaj u srcu Evrope, na sredokraći puteva, tokom srednjeg veka bio je od presudnog uticaja za izgradnju utvrđenih kaštela i gradova koji su štitili trgovačke karavane. Planinski predeli magičnih Tatri oduzimaju dah, a slovačka nacionalna kultura i istorijska baština ne zaostaje apsolutno iza poznatijih i većih evropskih nacija. Upravo što niko ništa ne očekuje od ove zemlje, ona ga u potpunosti osvoji i oduševi! Pripremili smo jedno kratko i bajkovito putovanje u kojem smo se potrudili da uvrstimo nekoliko najlepših delova Slovačke. Nadamo se da ćete uživati!

  • CENOVNIK I PROGRAM PUTOVANJA
  • NAPOMENE

TERMIN: 28.04.-01.05.

Aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.

CENA ARANŽMANA:

*SPECIJALNA PONUDA – VAŽI ZA OGRANIČENI DEO KAPACITETA*

119 € po osobi u 1/2 i 1/2+1 sobi

*REDOVNA CENA*

129 € po osobi u 1/2 i 1/2+1 sobi

PAKET IZLETA ZA UPLATE U AGENCIJI:

Umesto 20 € – samo 15 €

Navedena cena uključuje sledeće izlete:

– poseta zamku Stara Ljubovna

– Doplatu za jednokrevetnu sobu – 45 €
– Doplatu za dodatno sedište u autobusu – 60 €

Opis smeštaja:

Tačna imena hotela i njihova lokacija biće poznati 10 dana pre polaska na putovanje.

Agencija zadržava pravo zamene ovog hotela sličnim hotelom iste ili više kategorije od navedenog hotela.

HOTEL SATEL 3*, POPRAD

http://www.hotelsatel.com/sk/Default.aspx ili sličan

Hotel se nalazi u centru turističkog centra Poprad. Predstavlja savremen objekat sa solidnom uslugom. Hotel poseduje recepciju otvorenu 24 sata, sef na recepciji (uz doplatu), aperitiv bar, restoran za posluženje obroka, lobi sa dnevnim boravkom,… Smeštaj je u standard sobama, srednje komfornim, sa kupatilom (tuš-WC), TV, besplatan WiFi (spor).

HOTEL JUNIOR 3*, BRATISLAVA

http://www.juniorhotel.sk/ ili sličan

Hotel se nalazi u gradskom kvartu Ružinov, udaljen je oko 4 km od istorijskog centra grada. Hotel poseduje preko 90 soba; poseduje lobi sa velikim dnevnim boravkom, konferencijske sadržaje, recepciju otvorenu 24 sata, “help desk”, info pult, WiFi, aperitiv bar, restoran… Sobe su komforne i sve poseduju kupatilo sa tuš-WC i fenom za kosu, TV Sat, telefon, klima uređaj…

(UKOLIKO U OPISANIM HOTELIMA NEMA MESTA, PUTNICI ĆE BITI SMEŠTENI U DRUGOM HOTELU ISTE KATEGORIJE I KVALITETA)

Program putovanja

1. dan

Polazak iz Beograda oko 22 h i iz Novog Sada oko 23.30h. Noćna vožnja preko Subotice, Horgoša, Kečkemeta, Budimpešte, Miškoljca… Kraća usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

2. dan KOŠICE – POPRAD

Dolazak u KOŠICE u prepodnevnim satima. Po dolasku (oko 9h) kraći obilazak istorijskog centra grada uz razgledanje najvažnijih znamenitosti: katedrala Sv. Elizabete – najveća u Slovačkoj, kapela Svetog Mihajla, sveca zaštitnika Slovačke, stara Gradska kuća, Jakovljeva palata… Slobodno vreme do 13h za šetnju sjajnom pešačkom zonom – Hlavna. Odlazak u poznati turistički centar na Tatrama POPRAD. Smeštaj u hotel oko 15h. Odmor i u dogovoreno vreme sastanak sa vodičem na recepciji hotela i polazak u laganu šetnju do centra grada. Odlazak do trga Sv. Egidija. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i individualni povratak u hotel. Noćenje.

3. dan POPRAD – ZAMAK STARA LJUBOVNJA – BANJSKA BISTRICA – BRATISLAVA

Doručak i odjava iz hotela do 8h. Odlazak iz Poprada i putovanje preko fantastičnog prirodnog ambijenta Nacionalnog parka VISOKE TATRE koji reprezentuje svu lepotu planinske Slovačke. Odlazak do malog tipičnog slovačkog seoca STARA LJUBOVNJA. Slobodno vreme na Glavnom trgu kod znamenite crkve Sv. Nikole. Fakultativna poseta bajkovitom srednjovekovnom zamku Stara Ljubovnja. Poseta zamku uz razgledanje unutrašnjih odaja sa istorijskim eksponatima koji vas vode daleko u prošlost. Zamak potiče iz 14. veka i predstavljao je čuvara puta za Poljsku. U njemu su čak čuvani i poljska kruna i insignije. Mnoštvo drvenih kućica koje su korišćene za stanovanje u zamku su ostale perfektno sačuvane, a zbog specifičnog ambijenta zamak je često korišćen za snimanje filmova sa tematikom srednjeg veka. Nakon posete zamku, poseta i specijalnom Muzeju na otvorenom u podgrađu koji reprezentuje tipično slovačko selo, običaje, graditeljstvo. Prava prilika da se bolje upoznamo sa slovačkim narodom. Nastavak putovanja u 13h. Putovanje podno Tatri ka BANJSKOJ BISTRICI. Dolazak oko 14.30h. Kraća šetnja istorijskim centrom grada koji spada u red najlepših baroknih celina Slovačke. Razgledanje: trg Štefana Mojzesa, Barbikan sa tornjem, parohijska Bogorodičina crkva, Sat toranj… Slobodno vreme (2 sata). Nastavak putovanja ka Bratislavi. Dolazak u BRATISLAVU u kasnim večernjim satima. Smeštaj u hotel. Noćenje.

4. dan BRATISLAVA – SRBIJA

Doručak. Nakon doručka, odjava iz hotela u 9.30h i odlazak u razgledanje slovačke prestonice. Šetnja najužim centrom Bratislave i razgledanje: Novi most sa neobičnim pilonom, Bratislavski Hrad – zamak na brdu, katedrala Sv. Martina, Narodno pozorište, Glavni trg sa starom Gradskom kućom, Primacijalna palata, Rolandova fontana, Mihalska brana – srednjovekovna kapija… Slobodno vreme za uživanje u živopisnom ambijentu grada. Polazak iz Bratislave u 16h. Putovanje preko Mađarske. Povratak u kasnim noćnim satima. Kraj putovanja.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

– prevoz visokopodnim turističkim autobusom na navedenoj relaciji (klima/grejanje, audio-video oprema)
– 1 noćenja sa doručkom (“buffet”/”švedski sto” – samoposluživanje) u hotelu sa 3* u Popradu
– 1 noćenje sa doručkom (“buffet”/”švedski sto” – samoposluživanje) u hotelu sa 3* u Bratislavi
– smeštaj u 1/2 ili 1/2+1 sobe sa kupatilom
– obilaske prema programu uz tumačenja profesionalnog turističkog vodiča
– usluge vodiča
– organizacione troškove

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

– međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka
– Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte
– Ostale nepomenute usluge

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI

PAKET IZLETA ZA UPLATE U AGENCIJI:

Umesto 20 € – samo 15 €

Navedena cena uključuje sledeće izlete:

– poseta zamku Stara Ljubovna

U slučaju da paket izleta nije rezervisan prilikom prijave i plaćen u agenciji, cene fakultativnog programa za uplate na licu mesta su:

– poseta zamku Stara Ljubovna – 20 €

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

NAPOMENE U VEZI SA FAKULTATIVNIM IZLETIMA:

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od  troškova rezervacije, prevoza,parking,  vodiča, ulaznica, organizacije… Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni. Termini fakultativnih izleta su promenljivi  i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

POPUSTI I DOPLATE:

– Doplatu za jednokrevetnu sobu – 45 €
– Doplatu za dodatno sedište u autobusu – 60 €

DOPLATA ZA ORGANIZOVANI PREVOZ IZ UŽICA, POŽEGE, ČAČKA, LAZAREVCA, KRAGUJEVCA: 20 € (minimum 4 osobe; ograničen broj!)

FS

Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 45. Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska.

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova