Putovanje - Beč - Prvi maj 2019. - Praznik rada - 2 noći, autobusom

Putovanje - Beč - Prvi maj 2019. - Praznik rada - 2 noći, autobusom

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/bec-prvi-maj-2019 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA U BEČU ZA PRVOMAJSKE PRAZNIKE 2019. GODINE!

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/putovanja-evropski-gradovi-prvi-maj-2019 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA ZA PRVOMAJSKE PRAZNIKE 2019. GODINE U EVROPSKIM METROPOLAMA!

BEČ – „GRAD MUZIKE” je glavni grad Austrije, razvio se kao keltsko naselje na obali Dunava i postao jedan od najvažnijih rimskih baza centralne Evrope. Jedan je od najlepših gradova u Evropi, podeljen je na 23 okruga i broji oko 1,5 miliona stanovnika. Jedna od mnogobrojnih fascinantnih građevina, palata Šenbrun, nekada korišćena kao letnja rezidencija Habsburgovca, građena je kao rival Versaju.

  • CENOVNIK I PROGRAM PUTOVANJA
  • NAPOMENE

TERMIN: 30.04 – 03.05.

Kalkulacija je rađena za najmanje 50 putnika.

SPECIJALNA CENA ARANŽMANA: – važi za određeni broj kapaciteta

95€ po osobi u 1/2 i 1/2+1 sobi

CENA ARANŽMANA:

109€ po osobi u 1/2 i 1/2+1 sobi

Doplata za 1/1 sobu 40 €

OPIS SMEŠTAJA:

 Hotel 3* (Ibis Wien Mariahilf, Ibis Wien Messe …) se nalazi u širem centru grada na liniji gradskog prevoza. Sobe sa TWC, 1/2 i 1/2 + 1 . Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola. Ime hotela biće poznato 7 dana pred putovanje.

PROGRAM PUTOVANJA: 

1. Dan -Beograd-Novi Sad-Subotica
Polazak iz Beograda autobusom. Vožnja kroz Mađarsku, Austriju do Beča.

2. Dan -Beč
Dolazak u Beč u jutarnjim časovima. Organizovani obilazak Beča u pratnji vodiča na Srpskom jeziku. Obilazak zgrade državne Opere, zgrade Parlamenta, Trga Marije Terezije, zgrade Burgteatra, zgrade dvoraca Hofburg, zatim centrom grada do glavne ulice Kertner strasse i katedrale Stephansdom. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme.Noćenje.

3. Dan -Beč-Bratislava-Beč
Doručak. Nakon doručka, fakultativan obilazak Dunavskog tornja odakle se pruža predivan pogled na Beč i Dunav park. Fakultativni obilazak dvorca Belvedere u kome se nalazi nacionalna galerija Austrije. Fakultativni odlazak na poludnevni izlet do Bratislave. Obilazak uz pratnju vodiča. Povratak u Beč. Slobodno vreme. Noćenje.

4. Dan -Beč-Beograd
Doručak. Fakultativno: uz pratnju lokalnog vodiča odlazak do čuvenog dvorca Schönbrunn , gde posetioci mogu obići 20-40 soba austrijske carske porodice, uređenih po ukusu Marije Tereze u XVIII veku. Šetnja parkom koji okružuje dvorac i poseta vidikovcu iznad dvorca. Slobodno vreme u gradu. Polazak za Srbiju. Vožnja kroz Mađarsku, dolazak u Beograd u večernjim časovima na mesto polaska.

Aranžman obuhvata:
-prevoz autobusima turističke klase (AC, dvd)
-smeštaj u hotelu 2*, usluga – 2 noćenja sa doručkom (švedski sto)
-smeštaj u 1/2 sobama (svaka soba ima twc, tv, tel)
-usluge tehničkog pratioca grupe
-usluge agencije

Aranžman ne obuhvata:
-doplata za 1/1 sobu 40 evra za 2 noći
-međunarodno osiguranje
-individualne troškove
-fakultativni obilasci i ulaznice

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA, AMERICAN EXPRESS

– Platnim karticama Banca Intesa, do 12 rata bez kamate

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

Cene fakultativnih izleta (Minimum za relizaciju 20 osoba):

-Dunavski toranj (ulaznica, vodič, autobuski prevoz) – 20 evra
-dvorac Belvedere (ulaznica, vodič, autobuski prevoz) – 20 evra
-paket : Dunavski toranj i Dvorac Belvedere – 35 evra
-dvorac Schönbrunn (ulaznica, vodič, autobuski prevoz) – 25 evra
-izlet do Bratislava (vodič, autobuski prevoz) – 15 evra

FAKULTATIVNI IZLETI: Izleti se organizuju u saradnji sa lokalnim partnerom. Cene izleta su podložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika, a u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate. Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije…

Doplate:

-Polazak iz Subotice 500,00 dinara

L/19

Minimum za realizaciju fakultativnih programa je 20 osoba.
Minimum za realizaciju putovanja je 50 putnika.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Agencija zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova