HOTEL MARTI RESORT, Marmaris-Ičmeler

HOTEL MARTI RESORT, Marmaris-Ičmeler

KLIKNITE NAwww.amostravel.rs/aranzmani/marmaris-letovanje-2019ZA CELOKUPNU PONUDU HOTELA U MARMARISU!

www.marti.com.tr

Opis Hotela

Lokacija:
Udaljen je 105 km od aerodroma Dalaman i 140 km od bodrumskog aerodroma. Nalazi se 8 km od Marmarisa i 1 km od centra Ičmelera. Obuhvata površinu od 31.134 m².

Plaža:
Sopstvena. Peščano-šljunkovita plaža, koja ima plavu zastavicu. Ležaljke, suncobrani, madraci i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 130 superior soba (površine 28-33 m²), 106 deluxe soba (površine 28-36 m²), 2 Executive Deluxe suite (površine 81 m²), 5 Superior Deluxe Suite (površine 81 m²), 4 Deluxe suite (površine 58 m²) i 12 vila (površine do 160 m²). Sve sobe su klimatizovane, imaju balkon, telefon, sef, satelitski LCD TV, mini bar i fen.

Hotelski sadržaji:
Glavni restoran, 3 a la carte restorana (kineski, turski i italijanski), 5 barova, 2 spoljašnja bazena, unutrašnji bazen, dečiji bazen, animacija, 2 teniska terena, stoni tenis, bilijar, pikado, boćanje, aerobik, košarka, odbojka na plaži, sportovi na vodi, tursko kupatilo, masaža, sauna, internet kafe, frizer, lekar, servis za pranje veša i hemijsko čišćenje.

Način služenja obroka:
Švedski sto

Ukratko o Marmarisu

Marmaris je smešten u predivnom zalivu, na jugu Male Azije, na obalama Egejskog mora, nedaleko od grčkog ostrva Rodos do kog se može doći pomoću feribota (vožnja traje oko 3 h). Pre izgradnje luksuznih hotela bio je poznat kao jahting centar, a sada je moderan turistički grad, možda i najlepši na jugozapadnoj obali Turske. Okružen je plantažama limuna i borovom šumom. Mini-busem ste povezani sa centrom grada i plažama.

Malo toga se zna o istoriji ovog grada. Po legendi, dobio je ime kada je Sulejman Veličanstveni, nezadovoljan veličinom zamka, naredio da obese arhitektu. (Mimar As – obesite ga). Dvorac je kompletno obnovljen u 16.veku, u vreme Sulejmana Veličanstvenog, i služio  mu je služio kao baza. Tu se nalazi i karavansaraj, koji je izgradila Sulejmanova majka, u periodu kada je izgrađen i dvorac. Sada radi kao muzej koji ima 7 galerija i tu se čuvaju amfore iz grčkog, rimskog i vizantijskog perioda, kovani novac, nakit, grnčarija, ali i tepihe, ornamente i oružje iz otomanskog perioda (radi svakog dana, osim ponedeljka, od 08:30h-12:00h i od 13:00h-17:00h).

Treba posetiti i spomenik Sariane Turbesi, Amos i Nacionalni park ’’Ataturk’’.

Klima je sredozemna, leta su topla i vlažna, a pošto je okružen planinama koje zadržavaju toplotu, prosečna temperatura vode iznosi 27ºC. Temperatura tokom jula i avgusta dostiže i 40 ºC (preporučuje se unošenje što veće količine tečnosti).

Marmaris će Vas sigurno očarati svojim čudesnim peščanim plažama i kristalno čistom vodom, uređenom obalom. Pesak je uglavnom crn, pomalo šljunkovit. Možete iznajmiti ležaljke i suncobrane. Lepih plaža ima i u okolini Marmarisa (udaljene su 30 min od centra).

PROČITAJTE JOŠ…

  • CENOVNIK
  • USLOVI PLAĆANJA

Zbog učestalih akcijskih ponuda od strane turskih hotelijera i stalnih promena cena u sistemu, molimo Vas da kontaktirate agenciju kako biste dobili tačnu informaciju o raspoloživosti i ceni.

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA, AMERICAN EXPRESS

– Platnim karticama Banca Intesa, odloženo do 12 rata bez kamate

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

BB/19

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova