Noćenje s doručkomBazenWi-FiRestoranBesplatan parkingSefSpa

Hotel All Seasons Club, Bugarska - Bansko

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/bansko-zimovanje-skijanje-2020 ZA CELOKUPNU PONUDU SMEŠTAJNIH KAPACITETA U BANSKOM!

OPIS:

Lokacija: hotel All Seasons Club se nalazi 1,5 km od gondole i 2 km od centra mesta Bansko.

Hotelska ponuda: recepcija, restoran, sef na recepciji, room servis, spa centar, fitnes, sauna, parno kupatilo, masaže, zatvoreni bazen, wi-fi internet, skijašnica, garaža, parking, prevoz do gondole.

Besplatne usluge: korišćenje bazena, saune, parnog kupatila, skijašnice za ličnu opremu, wi–fi interneta kod recepcije, prevoz do gondole, parkinga (sa ograničenim brojem mesta).

Sobe, studiji i apartmani:  TV, telefon, Wi-Fi, mini bar, kupatilo, fen. Sudijo: dva standardna kreveta i pomićni krevet. Apartmani za 4-5 osoba- app2: jedna spavaća soba sa dva standardna kreveta i dnevni boravak sa dvosedom na razvlačenje. Apartmani za 6-7 osoba: dve spavaće sobe sa dva standardna kreveta i dnevni boravak sa dvosedom na razvlačenje.

Ishrana: doručak (samoposluživanje – izbor više jela). Postoji mogućnost doplate za polupansion i pun pansion.

Napomena: Doplata za Božićnu večeru 25.12. nije obavezna, standardna večera će biti poslužena. Doplata za Novogodišnju večeru 31.12. je obavezna, standardna večera neće biti poslužena.
Kuvanje je dozvoljeno u studijima i apartmanima za lagane obroke. Kućni ljubimci su dozvoljeni uz potvrdu hotela i naplatu na licu mesta po tarifniku hotela.

Ukratko o Banskom

Bansko ima preko 70 km staza opremljenih brojnim topovima za veštački sneg. Sezona skijanja traje od polovine decembra do sredine aprila, a snežni pokrivač dostiže srednju visinu od 143 cm. Skijalište se prostire od 960m-2600 m n.v. Skijalište čine dve oblasti: Čalin Valog (1.100-1.600 m) i Šiligarnika (1.700-2.600 m), od grada udaljene oko 10 km. Sa gradom ih povezuje moderna gondola koja, za 20 minuta vožnje, skijaše dovodi do srca skijališta. Najčuvenija je ski staza Tomba, crne kategorije sa dužinom od preko 2,5 km, a nezaboravan događaj predstavlja neprekidan spust u dužini od 16 km od vrha Todorka do početne stanice gondole.

Bansko ima preko 70 km staza opremljenih brojnim topovima za veštački sneg. Sezona skijanja traje od polovine decembra do sredine aprila a snežni pokrivač dostiže srednju visinu od 143 cm. Skijalište se prostire od 960m-2600 m n.v. Skijalište čine dve oblasti: Čalin Valog (1.100-1.600 m) i Šiligarnika (1.700-2.600 m), od grada udaljene oko 10 km. Sa gradom ih povezuje moderna gondola koja, za 20 minuta vožnje, skijaše dovodi do srca skijališta. Najčuvenija je ski staza Tomba, crne kategorije sa dužinom od preko 2,5 km, a nezaboravan događaj predstavlja neprekidan spust u dužini od 16 km od vrha Todorka do početne stanice gondole.

Ovaj moderan turistički centar nudi veliki izbor hotela svih kategorija, po veoma pristupačnim cenama. U većini hotela na raspolaganju Vam je veliki broj besplatnih usluga, poput korišćenja bazena, saune, đakuzija, sale za fitnes… Postoji i čitav niz drugih sadržaja koji upotpunjuju ponudu mesta, kao što je klizalište, staze za sankanje, paraglajding, brojne prodavnice za one koji uživaju u šopingu, diskoteke, pabovi, mehane…

Bansko je romantičan i idiličan gradić, sagrađen u starom balkanskom arhitektonskom stilu. Predstavlja jedinstveno arhitektonsko i prostorno rešenje koje svojim izgledom oponaša tradicionalni izgled starih bugarskih varoši sa karakterističnim planinskim kućicama od drveta sa naglašenim drvenim terasama, uskim kaldrmisanim ulicama, malim slikovitim trgovima, crkvama i mehanama.

  • CENOVNIK 1
  • CENOVNIK 2
  • SKI PAKETI I AUTOBUSKI PREVOZ 2
  • CENOVNIK 3
  • USLOVI PLAĆANJA

Cene sa uključenih 10 % POPUSTA i važe za rezervacije do 10.12.2019.

Cene su izražene u evrima po osobi u SOBI na bazi NOĆENJA SA DORUČKOM

Prvi broj (ispred +) u tabeli označava broj punoplativih osoba. Drugi broj (iza +) označava broj pomoćnih ležajeva.

Doplata za boravišnu taksu iznosi 1 € dnevno po osobi, obavezno plaćanje u agenciji (deca do 2 godine starosti su oslobođena plaćanja boravišne takse).
Doplata za večeru: odrasli 8 eur dnevno; deca do 11,99 god. 4,5 eur dnevno;
Doplata za pun pansion (ručak i večeru): odrasli 14 eur dnevno; deca do 11,99 god. 8 eur dnevno;
Obavezna doplata za novogodišnju večeru (za smenu 28.12./04.01.): odrasli 65 eur; deca od 2 do 11,99 god. 30 eur;

Legenda: std – studio, app – apartman, PL – pomoćni ležaj

Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak: švedski sto – samoposluživanje).

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
– Smeštaj u hotelu/app po izboru;
– Navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge;
– Usluge predstavnika agencije (inopartnera) i organizaciju putovanja.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
– Boravišnu taksu 1 eur dnevno po osobi, obavezno plaćanje u agenciji (deca do 2 godine starosti su oslobođena plaćanja boravišne takse);
– Ski pass;
– Prevoz;
– Međunarodno putno zdravstveno osiguranje – za skijaše preporučujemo doplatu za ski rizik.

Ski Paketi

Cenovnik ski paketa za sezonu 2019./2020.

NAPOMENA za ski pakete:
– Sve rezervacije za ski pakete moraju se izvršiti pismeno. Za ski pakete je neophodno prijaviti se ili poslati najavu i izvršiti uplatu, najkasnije 14 dana pre početka aranžmana. Prlikom rezervacije ski pass-a neophodno je da stranke u agenciji uplate depozit u iznosu od 400 din za karticu ski pass-a. Stranke mogu povratiti depozit u iznosu od 5 leva kada vrate karticu ski pass-a na automatu u glavnoj zgradi gondole nakon isteka ski pass-a.
– Način plaćanja ski paketa: 30 % prilikom rezervacije, ostatak od 70 % najkasnije 14 dana pre početka korišćenja ski paketa. Ukoliko se kompletan ski paket ne uplati do krajnjeg roka, smatra se da je klijent odustao od istog.

AUTOBUSKI PREVOZ (aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika):
Autobuski prevoz na relaciji Beograd – Bansko – Beograd visokopodnim autobusima turističke klase (audio, video, klima);

NAPOMENE ZA PREVOZ:

Prtljag: Putnici u prtljažnik mogu uneti maksimum 2 torbe srednje veličine po putniku. Ova napomena je stavljena kako bismo izbegli neprijatne situacije koje se dešavaju kada pojedini putnici ponesu previše prtljaga i time ograničavaju komfor ostalih putnika u autobusu.
Sedište u autobusu: Ukoliko stranke žele da sede na tačno određenom sedištu u autobusu, doplata je 1.000 din po sedistu. Prilikom rezervacije prevoza obavezno je naglasiti da li stranke žele određeno sedište u autobusu.

***U pojedinim smenama moguće je da će polazak biti pomeren ranije/kasnije kako bi se izbeglo putovanje tokom praznika i proslava.

S&S

CENE SU U EUR PO OSOBI NA BAZI 7 POLUPANSIONA

*Za goste hotela poseban popust za 6. dnevni SKI PASS + najam skija i štapova . Ove cene važe za rezervacije do 15.11.2019. i  uplatu u celosti do 25.11.2019.

Popusti:

Treća i četvrta osoba na pomoćnom krevetu u apt 2+2 i 4+2 plaćaju 65 eur
Deca od 2 do11,99 god na pomoćnom krevetu u 1/2+1 plaćaju 115 eur
Obavezna doplata za Novogodišnju večeru: odrasli – 65 eur, deca od 2 do 11,99 god – 30 eur.

Aranžman obuhvata:

Boravak u izabranom hotelu po osobi u 1/2+2 sobi, a po smeštajnoj jedinici u studiju, family sobi, app 2+2 i app 4+2 za navedeni broj osoba na bazi 7 polupansiona
Upotrebu: bazena, saune i parnog kupatila
Organizaciju putovanja
Pratioca grupe u autobusu.

Aranžman ne obuhvata:

Upotrebu: masaže, fitnes centra i ostalih sadržaja hotela koji nisu navedeni pod stavkom Aranžman obuhvata
Autobuski prevoz. Cena autobuskog prevoza : Beograd – Bansko – Beograd – 50 eur, jedan pravac 30 eur. Polazak iz Beograda je svakog petka (dan ranije u odnosu na datum iz tabele)
Ski pass
Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
Fakultativne izlete
Individualne troškove (mini bar, telefon, parking).

Cena autobuskog prevoza :
-Beograd – Bansko – Beograd 50 Eur, jedan pravac 30 Eur.
-Polazak iz Beograda je svakog petka (dan ranije u odnosu na datum iz tabele) u 21.00h, parking kod sportskog centra Milan Gale Muškatirovid ( bivši sportski centar 25 maj) Dordol. Organizovan je transfer Novi Sad – Beograd – Novi Sad po ceni od 15 eur po osobi, neophodan minimum za za transfer je 4 osobe,za manji broj putnika, cena de biti uvedana. Povratak iz Banskog je u 16.00h po lokalnom vremenu.
Sedište u autobusu: Ukoliko stranke žele da sede na tačno određenom sedištu u autobusu, doplata je 1.000 din po sedištu. Prilikom rezervacije prevoza obavezno je naglasiti da li stranke žele određeno sedište u autobusu.

NAPOMENA:
-Uslovi vezani za rani buking: Rezervacija za rani buking važe samo za osnovnu cenu hotela. Popust se ne odnosi na doplate (PP, AI, BT…). Svaka izmena – imena putnika, promena hotela, termina boravka smatrade se kao nova rezervacija i bide urađena shodno trenutno važedim uslovima ranog bukinga.
-Kategorizacija hotela je izvršena prema bugarskim nacionalnim standardima.
-Cene hotelskog apartmanskog smeštaja zavisi od njegovog kvaliteta i lokacije.
-Postoji mogudnost da neki od sadržaja hotela i apartmana trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, za šta organizator ne snosi odgovornost.
-U hotelima se peškiri menjaju 2 puta u toku smene. Kvalitet, količina i raznovrsnost hrane zavisi od kategorije i cene hotela. U velikom broju bugarskih hotela kupatila su opremljena tušem sa slivnikom bez tuš kabine.
-Ishrana je na bazi švedskog stola. Napomena: U slučaju manjeg broja gostiju, na početku ili na kraju sezone, hotel zadržava pravo da za večeru bude izbor dva jela.
-Ulazak u sobe i apartmane prvog dana boravka je posle 14.00h a napuštanje je poslednjeg dana boravka do 10.00h ujutru.

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Cekovima gradjana

–Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA, AMERICAN EXPRESS

– Platnim karticama Banca Intesa, odloženo do 12 rata bez kamate

– Sve cene su izražene u eurima, a placanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.

F  S&S/20 DT/20 MN/19

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova