All InclusiveU centruBazenWi-FiRestoranBarPreporuka za porodice sa decomKlimaInternet cafeSefPrva pomoćKablovska TV

Hotel Aegean Park, Marmaris

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/marmaris-letovanje-2019  ZA CELOKUPNU PONUDU HOTELA U MARMARISU!!!

Lokacija:
Hotel je udaljen 90 km od aerodroma Dalaman i 600 m od centra grada Marmarisa. Hotel zauzima površinu od 3400 m2.

Plaža:
Gradska peščano-šljunkovita plaža je udaljena 50 m od hotela. Između hotela i plaže je ulica.

Hotelski sadržaj:
Hotel u svom sadržaju ima: bar, glavni restoran, a la carte restoran, bežični internet u lobby-ju, doktora, 2 spoljašnja bazena, tobogan, dečiji bazen, dečije igralište, bilijar, stoni tenis, mini market, frizerski salon i internet kafe.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 200 standardnih soba. Standardne sobe zauzimaju površinu od 16-20 m2 i namenjene su za maksimum 2 odrasle osobe i 2 deteta. Svaka soba ima klima uređaj, telefon, fen za sušenje kose, balkon, mini bar, SAT TV i sef.

Usluga:
Usluga je all inclusive

Kontakt:
http://www.aegeanpark.com

*Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju nestanka interneta usled tehničkih problema turskih operatera.

Ukratko o Marmarisu

Marmaris je smešten u predivnom zalivu, na jugu Male Azije, na obalama Egejskog mora, nedaleko od grčkog ostrva Rodos do kog se može doći pomoću feribota (vožnja traje oko 3 h). Pre izgradnje luksuznih hotela bio je poznat kao jahting centar, a sada je moderan turistički grad, možda i najlepši na jugozapadnoj obali Turske. Okružen je plantažama limuna i borovom šumom. Mini-busem ste povezani sa centrom grada i plažama.

Malo toga se zna o istoriji ovog grada. Po legendi, dobio je ime kada je Sulejman Veličanstveni, nezadovoljan veličinom zamka, naredio da obese arhitektu. (Mimar As – obesite ga). Dvorac je kompletno obnovljen u 16.veku, u vreme Sulejmana Veličanstvenog, i služio  mu je služio kao baza. Tu se nalazi i karavansaraj, koji je izgradila Sulejmanova majka, u periodu kada je izgrađen i dvorac. Sada radi kao muzej koji ima 7 galerija i tu se čuvaju amfore iz grčkog, rimskog i vizantijskog perioda, kovani novac, nakit, grnčarija, ali i tepihe, ornamente i oružje iz otomanskog perioda (radi svakog dana, osim ponedeljka, od 08:30h-12:00h i od 13:00h-17:00h).

Treba posetiti i spomenik Sariane Turbesi, Amos i Nacionalni park ’’Ataturk’’.

Klima je sredozemna, leta su topla i vlažna, a pošto je okružen planinama koje zadržavaju toplotu, prosečna temperatura vode iznosi 27ºC. Temperatura tokom jula i avgusta dostiže i 40 ºC (preporučuje se unošenje što veće količine tečnosti).

Marmaris će Vas sigurno očarati svojim čudesnim peščanim plažama i kristalno čistom vodom, uređenom obalom. Pesak je uglavnom crn, pomalo šljunkovit. Možete iznajmiti ležaljke i suncobrane. Lepih plaža ima i u okolini Marmarisa (udaljene su 30 min od centra).

 

  • USLOVI PLAĆANJA

 

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA, AMERICAN EXPRESS

– Platnim karticama Banca Intesa, odloženo do 12 rata bez kamate

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

BB/19

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova