PolupansionBazenWi-FiKlimaBesplatan parkingKuhinja

Delphi Resort, Skopelos - Neo Klima

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/skopelos-letovanje-2018  ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA NA SKOPELOSU!

OPIS

Položaj:
Hotel, koji je u porodičnom vlasništvu, nalazi se u mirnom i živopisnom ambijentu u mestu Neo Klima. Hotelski kompleks je okružen borovom šumom koja i u letnjim mesecima doprinosi da boravak u hotelu bude prijatan. Poznate plaže ostrva Mila i Kastani se nalaze na oko 4 km od hotela i do njih saobraća lokalni autobus. Na pešačkoj udaljenosti su do centra mesta gde se nalaze tavarne, mala marina i gradska plaža. Na 350 metara od peščano – šljunkovite plaže “Elios” koja se nalazi u Neo Klimi i isto toliko od peščane plaže Hovolo, jedne od najlepših plaža ostrva.

Sadržaj:
Pažljivo negovani vrt sa puno zelenila i cveća daje hotelu poseban šarm. Lepo uređeno dvorište sa otvorenim bazenom, ležaljkama i suncobranima, barom pored bazena, restoranom, i malim dečijim igralištem pruža osećaj domaće atmosfere. U sklopu hotela su još i recepcija, besplatan parking za goste hotela. Wi-Fi interent je dostupan u svim javnim delovima hotela.

Smeštaj:
Hotel ima 48 soba. Sve sobe imaju pogled na bazen. Sve sobe imaju balkon ili terasu, mini kuhinju, klimu, direktnu telefonsku liniju, mini frižider, kupatilo, TV. Studiji se nalaze u prizemlju, na prvom i na drugoom spratu. U studijima koji su u prizemlju se mogu smestiti dve odrasle osobe i jedno det ili tri odrasle osobe. Treći krevet je standardne veličine. U studijima na prvom i na drugom spratu se mogu smestiti 2 odrasle osobe.

Usluga:
polupansion, doručak i večera na bazi švedskog stola

Napomena:
Dodatna prednost hotela je što će tokom sezone postojati oragnizovana animacija za decu na srpskom jeziku. Hotel preporučujemo porodicama sa decom.

Ukratko o Skopelosu

Skopelos jedno od 4 ostrva koje zajedno sa Skiatosom, Alonisosom i Skirosom čine grupaciju ostrva Severni Sporadi.

Ostrvo se prostire na 96 km2 borove šume, maslinjaka, palmi, vionograda i ostalih egzotičnih biljnih vrsta i zajedno sa tirkizno zeleno plavim kristalno čistim morem peščanim plažama daje idealnu preporuku za vaš odmor. Na 67 km duge peščane obale nalaze se mnoge plaže ali i mirne uvale sa borovim šumama koje se spuštaju skroz do mara i tako daju idilican prikaz mesta idealnog za odmor. Skopelos je drugo po veličini ostrvo ove grupacije i posle Skiatosa najnaseljenije. Infrastruktura ostrva je dosta dobra i zadovoljava sve potrebe turista koji dolaze na ovo ostrvo. Na Skopelosu se nalazi nekoliko naseljenih mesta, od kojih su najveća grad Skopelos, Panormos, Lutraki, Stafilos.

Grad Skopelos je glavni grad (naselje) ostrva Skopelos, po kome je i dobio ime, mada je u lokalnom stanovništvu jos poznat pod nazivom Hora (Chora) ili “mesto”. Nalazi se na jugoistočnom delu ostrva i u njemu je i glavna luka. U mestu danas živi oko 3500 stanovnika od ukupno 5000 koliko ima celo ostrvo. U gradu se nalaze minimarketi, restorani i ribarnice, taverne i kafici i vizantijse pravoslavne crkve a smatra se jednim od najlepših (i kako lokalci kažu najlepšim) mestom u celoj ostrvskoj Grčkoj.

Panormos je letovalište u zalivu Panos, 15 km jugozapadno od Skopelos grada i okruženo je borovinom. U samom mestu se nalazi očuvan akropolj iz antičkog vremena koji su koristili lokalni stanovnici pri svojim ritualima i molitvi bogu Panu. Plaža Panormos je jedna od najlepših plaža na Skopelosu, zlatni pesak, bujna borova vegetacija i tirkizno more do kojih se dolazi prelazeći jedan mali fjord. Pročitajte još o Skopelosu na našem sajtu http://www.grckanadlanu.rs/

  • CENOVNIK
  • USLOVI PLAĆANJA

Cene su izražene u evrima po osobi za 10 noćenja (smeštaj + prevoz)

*Dinarski deo aranžmana 1.990 RSD po osobi (deca 0-2 godine ne plaćaju)

CENA PUTOVANJA UKLJUČUJE:
-povratnu avio kartu na relaciji Beograd – Skijatos– Beograd čarter letom kompanije AirSerbia,
-hotelske usluge prema programu, od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 12:00 h ) ili od vremena leta aviona (u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova putnici ne mogu tražiti umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u hotelu). Ukoliko je aranžmanom predviđen organizovani avio-prevoz, kao prvi i poslednji obrok računaju se oni koji budu posluženi u avionu, i smatra se da ti obroci zamenjuju hotelske obroke uobičajene za to doba dana. Takođe se ne može tražiti umanjenje cene ili refundacija za hotelske usluge koje nisu korišcene zbog fakultativnih izleta
– Grupni transfer autobusom od aerodroma na Skijatosu do luke na Skijatosu, u odlasku i povratku,
-brodske karte Skijatos – Skopelos (Neo Klima) – Skijatos
-transfer luka u Neo Klimi (Skopelos) – hotel – luka (u koliko je hotel udaljen do 500 metara od luke u Neo Klimi organizuje se transfer prtljaga, dok putnici do svojih smeštajnih objekata idu pešice u pratnji vodiča)
– Uslugu predstavnika i vodiča na srpskom jeziku
-Troškove organizacije i pripreme aranžmana.

CENA PUTOVANJA NE UKLJUČUJE:
-aerodromske takse u ukupnom iznosu od 31,80 evra (A/P BEG TAXA 16,72€ , RF TAXA 0,98€, A/P JSI TAXA 14,10€). Plaćanje se vrši u agenciji. YQ taksa (doplata za gorivo) 10 EUR po osobi. Iznos YQ takse je podložan promeni do dana polaska i zavisi od cene na tržištu nafte. Deca 0-2 godine nemaju zasebno mesto u avionu,
-dinarski deo aranžmana 1.990 RSD po osobi(deca 0-2 godine ne plaćaju),
-međunarodno zdravstveno osiguranje,
-fakultativne izlete,
-lične troškove i ostale nepomenute usluge pod „Cena putovanja uključuje“
Boravišne takse će se računati kao fiksni iznos po danu i po sobi, u zavisnosti od vrste smeštaja i iznosiće: 4 € za hotele sa 5*, 3 € za hotele sa 4*, 1,5 € za hotele sa 3*, 0,5 € za hotele sa 1-2*, 0.5 € dnevno za privatne sobe, studija i apartmane, plaćaju se na licu mesta.

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Platnim karticama Banca Intesa, odloženo do 12 rata bez kamate

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

BB/18

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova