BEST MEDITERRANEO, Kosta Dorada-Salou

PolupansionPun pansionBazenRestoranBarKlima

BEST MEDITERRANEO, Kosta Dorada-Salou

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/kosta-dorada-letovanje-2019 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA U KOSTA DORADI!!!

Opis hotela

Lokacija: Best Mediterraneo hotel se nalazi nedaleko od centra letovališta, oko 450 m od plaže. Oko 3 km je udaljen od zabavnog parka Portaventura, a od aerodroma u Barseloni oko 100 km.

Sobe: Sve sobe imaju kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, klima uređaj i balkon.

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela je restoran, 2 bara, sa ponudom osvežavajućih napitaka, internet centar, a dostupna je i usluga rent a bike.

Sport i zabava: Gostima su na raspolaganju 2 bazena, od kojih je 1 dečiji, sa uređenim prostorom za sunčanje, kao i sala za bilijar. U toku dana i večeri se organizuju raličiti zabavni programi, a za najmlađe je uređeno i igralište. U brojnim restoranima i barovima u neposrednoj blizini hotela, zabava traje tokom večernjih časova.

Ukratko o Kosta Doradi

Kosta Dorada (katalonski Costa Daurada) ili Zlatna obala je oblast u španskoj pokrajini Kataloniji, koja se prostire južno od Barselone, u dužini od 216 km, sve do ušća reke Ebro u Sredozemno more.
Ime je dobila po dugim peščanim plažama, koje pokrivaju oko 800 ha (hektara) obale i zajedno sa Kosta Bravom (severno od Barselone) predstavlja turističku regiju koja je po količini smeštajnih kapaciteta na drugom mestu u Španiji, odmah posle Balearskih ostrva.
Katalonske planine, koje se pružaju paralelno sa obalom, štite primorje od provale hladnih vazdušnih masa, te se tako ova oblast odlikuje prijatnom mediteranskom klimom, pogodnom za boravak tokom cele godine.
Pitomi pejzaži ispunjeni šumama, maslinjacima, vinogradima, pitoresknim gradovima sa značajnim kulturno-istorijskim vrednostima i kristalno čisto more, razlog su što ovu regiju godišnje poseti preko 3 miliona turista.

  • CENOVNIK
  • USLOVI PLAĆANJA

Cene su izražene u evrima po osobi (smeštaj+avionski prevoz)

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA, AMERICAN EXPRESS

– Platnim karticama Banca Intesa, odloženo do 12 rata bez kamate

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

OD

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova