Hotel Korumar Ephesus Spa & Beach Resort, Kušadasi

Hotel Korumar Ephesus Spa & Beach Resort, Kušadasi

KLIKNITE NAwww.amostravel.rs/aranzmani/kusadasi-letovanje-2019ZA CELOKUPNU PONUDU HOTELA U KUŠADASIJU!

Opis Hotela

Lokacija:
Nalazi se na sopstvenoj plaži, otvoren je 2017. godine. Udaljen je od aerodroma Bodrum oko 140 km i 12km od Kušadsija. Hotel se sastoji od 2 zgrade na po tri sprata.

Hotelska ponuda:
Glavni restoran, pet a la carte restorana od kojih se Teppanyaki plaća, 5 barova, otvoreni bazen, dva unutrašnja bazena, wi-fi, hamam, sauna, masaže, fitness centar, teren za odbojku na plaži, mini fudbal, košarka, stoni fudbal, teniski teren, razne društvene igre, disco.
Sadržaji za decu: mini club za uzrast od 0-3 godine i od 4-12 godina, mini disco, dečiji restoran, igrališta na otvorenom i zatvorenom, dečije stoličice, čuvanje dece (plaća se).

Usluge i aktivnosti uz doplatu: specijalna uvozna pića, flaširana pića, sveži voćni sokovi, nargile, sobna usluga, telefon, fax, masaže, osvetljenje za teniski teren, stoni fudbal, bilijar, perionica veša, usluge doktora, video igre, sportovi na vodi uz upotrebu motora.
Ležaljke, suncobrani,dušeci i peškiri za plažu su besplatni.
Smeštaj:
Standardne sobe u hotelu (34m2), imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, klimu, direktnu telefonsku liniju, sef , mini bar (bezalkoholna pića, voda i pivo), set za kuvanje čaja i kafe, SAT TV i muzičke kanale, laminat , balkon.

Swim up sobe se nalaze u relax delu iste su površine kao i standardne ali imaju i izlaz na bazen. Sobe su ili u prizemlju ili na spratu.
Porodične sobe u hotelu (45m2) se sastoje od dve prostorije i imaju vrata između, ostala oprema je ista kao i u standardnim sobama.
Ishrana:
ultra all inclusive-sve uključeno- samoposluživanje, izbor više jela : doručak, kasni doručak, ručak, večeru, dečju večeru od 18:30 – 20:00h, snekovi od 11:00-16:00h na nekoliko lokacija u hotelu, kasna noćna užina od 23:00 – 00:30h, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 00:00 do 24:00h u nekom od barova, sladoled od 11:00-16:00h.

Ukratko o Kušadasiju

Kušаdаsi (tur. Kuşadası) primorski grаd u Turskoj i veomа populаrno letovаlište nа obаli Egejskog morа. Nekаdа mаlo ribаrsko nаselje, dаnаs je stecište turistа iz Velike Britаnije, Irske, zemаljа Beneluksа i bivše Jugoslаvije. Premа popisu iz 1995. godine, grаd broji 50.000 žiteljа, dok tokom letnje sezone u Kušаdаsiju borаvi do milion turistа.

Poluostrvo dominirа pogledom, аko se Kušаdаsiju prilаzi sа morа, ili аko se isti preleće аvionom. Nа poluostrvu se nаlаze utvrđenje, svetionik i mаli zoološki vrt.
24 kilometrа južno od Kušаdаsijа nаlаzi se nаcionаlni pаrk, iz kogа se pružа pogled kа susednoj Grčkoj i ostrvu Sаmos. U okolini Kušаdаsijа nаlаze se аntički grаdovi Efes (18km), Didim, Prijenа i Milet.
Administrаtivno, opštinа i grаd Kušаdаsi, pripаdаju vilаjetu Ajdin, od čijeg je centrа (istoimeni grаd) Kušаdаsi udаljen sаvremenim аuto-putem 65km. Iаko rаzvijeno letovаlište grаd nemа sopstveni аerodrom, već se koriste аerodromi „Adnаn Menderes“ u Izmiru i „Milаs-Bodrum“ u Milаsu, koji su udаljeni 85km, odnosno 120km. Grаd poseduje mаrinu i luku zа prekookeаnske brodove, koji su svаkodnevni gosti Kušаdаsijа.

  • CENOVNIK
  • USLOVI PLAĆANJA

Cene su izražene u evrima po osobi (smeštaj+avionski prevoz).

Zbog učestalih akcijskih ponuda od strane turskih hotelijera i stalnih promena cena u sistemu, molimo Vas da kontaktirate agenciju kako biste dobili tačnu informaciju o raspoloživosti i ceni.

 

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA, AMERICAN EXPRESS

– Platnim karticama Banca Intesa, odloženo do 12 rata bez kamate

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

F/18 BB/19

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova