HOTEL BEST WESTERN LES PALMERES, Kosta Brava-Kalelja

HOTEL BEST WESTERN LES PALMERES, Kosta Brava-Kalelja

Usluga: polupansion – doručak i večera (buffet servis – samoposluživanje) uz izbor specijaliteta evropske i španske kuhinje

Lokacija: Hotel se sastoji od moderne zgrade sa privatnom zonom koja sadrži park i bazen. Nalazi se na 100 metara od plaže i na nekoliko minuta od gradskog trga. Izlaz na plažu je podzemnim pešačkim prolazom.

Hotelski sadržaji: bazen sa ležaljkama i suncobranima, pool bar, igralište za decu, đakuzi i solarijum na petom spratu gde možete uživati u panoramskom pogledu, unutrašnji klimatizovani bazen sa hidromasažama i saunom, restoran, bar, internet.

Sobe: klima, TV, kupatilo sa fenom, telefon, balkon i po zahtevu mini-bar i sef (uz doplatu) te wi-fi internet (besplatno korišćenje).

 

Ukratko o Kalelji

Ime Kalelja se pojavljuje u starim dokumentima iz XII veka kada na obali počinju da niču prva ribarska naselja. Još 1338 g. Kalelja postaje naselje. U 16 veku se određuje centralni trg, zatim ulice koje su i danas poznate pod istim imenom: Iglesia, Jovara de Mar, Batlle i la Clota, zatim crkve, kapele Sant Quirze i Santa Julita iz XVI veka, parohijska crkva Santa Maria i Sant Nicolau (San Nicolás) koja je u baroknom stilu i datira iz XVIII veka sa očuvanom delovima prethodne crkve iz XVI veka. Kalelja ima Arhivski Muzej koji se nalazi u građevini iz XVII veka i čuva dosta tradicionalnih dela raznih lokalnih umetnika. U 18 veku razvijaju se ribarstvo, kao i izgradnja brodova i radionica za mreže. Tadašnjih 1.500 stanovnika se bavi ribarstvom i proizvodnjom mreža i poseduje flotu od oko 65 velikih ribarskih brodova. 20 vek donosi razvoj turizma, pogotovu šezdesetih godina. Razvoj turizma i snažna imigracija su radikalno promenili tradicionalni izgled grada i okoline, sa pojavom mnogobrojnih hotela i apartmana. Pored spektakularnih promena koje su nastale od šezdesetih godina prošlog veka, Kalelja je uspela da sačuva dobrim delom svoju originalnu gradsku strukturu i četvrtast oblik kvartova sa ravnim, širokim, čistim ulicama i uređenim građevinama. Danas je Kalelja interesantna za porodična letovanja, jer iako ima nekoliko poznatih diskoteka, ipak obezbeđuje miran porodičan odmor sa svojim šetalistima, trgovačkim zonama, kafićima i restoranima.

 

  • CENOVNIK LETO 2013-BL
  • NAČIN PLAĆANJA ARANŽMANA
  • PROGRAM PUTOVANJA
  • NAPOMENE

CENA PO OSOBI: 3.500 rsd (dete 0-12 g. – 2.500 rsd)+ CENA SMEŠTAJA U TABELI U EUR+ CENA PREVOZA AVIONOM (Odrasli 145 EURA,  dete 0-2 godine – besplatno)

Period JUN JUN JUL JUL JUL AVG AVG AVG SEP
18 29 9 20 30 10 20 31 10
Broj noćenja 11 10 11 10 11 10 11 10 11
1/2 standardna soba 589 609 759 789 869 789 799 599 559
III odrasla osoba 529 549 679 709 779 709 719 539 499
I dete 0-7 g. besplatno
I dete 7-12 g. 189 299 379 399 439 389 399 besplatno
II dete 0-12 g. 289 299 379 399 439 389 399 299 279

* Polupansion – doručak i večera – buffet servis (samoposluživanje)

1/2 – dvokrevetna soba

DINARSKI DEO ARANŽMANA: plaćaju svi putnici bez obzira na vrstu usluge.

CENA AVIO PREVOZA: cena je po osobi. Naznačena je u EUR (dinarsko plaćanje). Deca do 2 god. ne plaćaju prevoz i nemaju sedište.

CENA SMEŠTAJNIH USLUGA: cena je po osobi, naznačena je u tabeli u EUR (dinarsko plaćanje), pojedinačno za svaki termin.

CENA AVIO ARANŽMANA OBUHVATA:

–  avio – čarter let na relaciji Beograd – Girona – Beograd
–  izabrane pansionske usluge (10 ili 11 noćenja)
–  servis predstavnika agencije i troškove organizacije programa.

CENA AVIO ARANŽMANA NE OBUHVATA:

– troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja (može se uplatiti u agencij).
–  turističku taksu za boravak u Kataloniji, plaća se po osobi i danu u iznosu od: 1€ za hotele sa 4* i  0,5€ za hotele 3*, ne plaćaju osobe od 0-16g. Plaćanje na recepciji.
– troškove transfera aerodrom – hotel – aerodrom u iznosu od 19€ po osobi (ne plaćaju deca od 0-2 god.).
– aerodromsku taksu u Beogradu i u Gironi. Očekivani iznos je oko 28€ za odrasle i decu. Plaćanje u agenciji. Taksu određuje avio prevoznik 10 dana pre početka realizacije čarter prevoza.
– YQ taksu, kompanijsku taksu za poskupljenje goriva. Očekivani iznos je oko 50€ (ne plaćaju deca od 0-2 god.). Plaćanje u agenciji. Taksu određuje avio prevoznik 10 dana pre početka realizacije charter prevoza.

Cene prevoza i smeštaja su izražene u EUR. Plaćanje je dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Inteza banke na dan uplate. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje i to:

– gotovinski

– čekovima građana sa odloženim plaćanjem do 31. decembra 2013

– platnim karticama (VISA, MASTER, MAESTRO, DINA)

1. dan BEOGRAD – GIRONA

Sastanak putnika dva sata pre poletanja kod šaltera Belvi Travel na beogradskom aerodroma “Nikola Tesla”. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i poletanja aviona.

2.-10./11. dan KALELJA

Boravak u izabranom terminu (10 ili 11 noćenja), u objektu sa izabranim uslugama.

11./12. dan KALELJA-BEOGRAD

Napuštanje objekta, poletanje sa aerodroma u Gironi prema planu letenja. Sletanje u Beograd.

Kraj programa

Organizujemo dodatni prevoz iz Novog Sada i Subotice do/od Beograda (aerodrom Nikola Tesla). Doplata je po osobi, ukupno za odlazak i povratak – 2.000 RSD. Vreme i mesto polaska zavisi od reda letenja i započinje 3-4 sata pre poletanja aviona.

–  Navedeni popusti za treću osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe.
–  Sobe se koriste prvog dana iz tabele od 14:00h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 10:00h. Dodatni, odnosno pomoćni ležajevi su uglavnom manjih dimenzija od standardnog ležaja.
–  Rezervacije hotela se vrše po uplaćenoj akontaciji 40%. Konačna potvrda se dobija do 48 sati po uplati. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća.
– Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na   monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena,   izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
– Oznaka kategorije hotela u programu putovanja je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.
– Usled svetske ekonomske krize može doći do opadanja kvaliteta i servisa hotelskih usluga, na šta agencija ne može imati uticaja.
– Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju   sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, ne dobijanje vize   za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
– Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
– Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika i drugih objektivnih okolnosti otkaže putovanje ili ga realizuje u saradnji sa drugom agencijom o čemu je dužan da   obavesti putnike najkasnije pet (5) dana pre predviđenog početka putovanja. Minimum za realizaciju putovanja je 35 putnika.
– Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.
– Agencija nema odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova