Hotel Alegria Fenals Mar, Kosta Brava-Ljoret de Mar

All InclusiveBazenRestoranBarKlimaInternet cafeSefKablovska TV

Hotel Alegria Fenals Mar, Kosta Brava-Ljoret de Mar

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/kosta-brava-letovanje-2019 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA U KOSTA BRAVI!!!

Opis hotela

Lokacija: Hotel se nalazi u mirnom okruženju, 300 m od čuvene plaže Fenals. Centar letovališta Ljoret de Mar je udaljen oko 1 km i do njega se može doći laganom šetnjom ili gradskim prevozom čija stanica se nalazi nedaleko od hotela.

Sobe: Hotel ima 164 sobe. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/wc), fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, wi fi internet i balkon.

Hotelski sadržaj: Hotelski restoran nudi domaću, italijansku i internacionalnu kuhinju, a osvežavajući napici se služe u baru.

Sport i zabava: Hotel ima bazen sa uređenim prostorom za sunčanje. Tokom dana, gosti mogu da se zabave igrajući bilijar, dok oni koji žele aktivniji odmor mogu da uživaju u sportovima kao što su jedrenje na dasci, vožnja kanua, ronjenje ili odbojka na pesku. U večernjim časovima se u organizuju zabave uz muzički program.

www.alegriafenalsmar.com

Ukratko o Kosta Bravi

Kosta Brava je divlja, kamenita obala u severozapadnom delu Katalonije, u blizini granice sa Francuskom. Jedan je od najživopisnijih uglova Sredozemnog mora i Španije koji objedinjuje čarobne plaže sa zonama aktivnog odmora. Turisti u njoj mogu naći sve: golf, vodene sportove, odličan smeštaj, izlete u Barselonu ili u stari manastir Monserat, muzej Salvadora Dalija, peščane plaže… Centar oblasti je Žirona (Gerona) mističan grad, neobične arhitekture koji s ponosom pokazuje svetu svoju Katedralu i Jevrejsku četvrt; Ljoret de Mar je najpopularnija zona omladine a Blanes porodičnog odmora; Tosa de Mar sa mavarskom kulom u okviru utvrdjenja Vila Velja je najlepša znamenitost ne samo Kosta Brave već i cele španske Katalonije.

  • CENOVNIK
  • USLOVI PLAĆANJA

Cene su izražene u evrima po osobi (smeštaj+avionski prevoz)

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA, AMERICAN EXPRESS

– Platnim karticama Banca Intesa, odloženo do 12 rata bez kamate

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

OD PL/18

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova