PolupansionBazenRestoranKlimaBesplatan parkingSefKablovska TV

HOTEL ESPLAI, Kosta Brava-Kalelja

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/kosta-brava-letovanje-2020 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA U KOSTA BRAVI!!!

Opis hotela

Lokacija:
Hotel se nalazi u Kalelji, udaljen oko kilometar od centra mesta i 400 metara od plaže. U blizini se nalazi železnička stanica voza kojim se može doći do Barselone nakon 40ak minuta vožnje. Ima 198 soba.

Hotelska ponuda:
restoran, bar, dva bazena od kojih je jedan za decu, animacija za decu, teretana, đakuzi, bilijar, pikado,wi fi internet (u zajedničkim prostorijama).

Sobe:
klima uređaj, SAT TV, telefon, sef, kupatilo, terasa, wi fi internet.

Ishrana:
Polupansion – doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela) ili pun pansion – doručak, ručak, večera (samoposluživanje, izbor više jela).

Ukratko o Kalelji

Ime Kalelja se pojavljuje u starim dokumentima iz XII veka kada na obali počinju da niču prva ribarska naselja. Još 1338 g. Kalelja postaje naselje. U 16 veku se određuje centralni trg, zatim ulice koje su i danas poznate pod istim imenom: Iglesia, Jovara de Mar, Batlle i la Clota, zatim crkve, kapele Sant Quirze i Santa Julita iz XVI veka, parohijska crkva Santa Maria i Sant Nicolau (San Nicolás) koja je u baroknom stilu i datira iz XVIII veka sa očuvanom delovima prethodne crkve iz XVI veka. Kalelja ima Arhivski Muzej koji se nalazi u građevini iz XVII veka i čuva dosta tradicionalnih dela raznih lokalnih umetnika. U 18 veku razvijaju se ribarstvo, kao i izgradnja brodova i radionica za mreže. Tadašnjih 1.500 stanovnika se bavi ribarstvom i proizvodnjom mreža i poseduje flotu od oko 65 velikih ribarskih brodova. 20 vek donosi razvoj turizma, pogotovu šezdesetih godina. Razvoj turizma i snažna imigracija su radikalno promenili tradicionalni izgled grada i okoline, sa pojavom mnogobrojnih hotela i apartmana. Pored spektakularnih promena koje su nastale od šezdesetih godina prošlog veka, Kalelja je uspela da sačuva dobrim delom svoju originalnu gradsku strukturu i četvrtast oblik kvartova sa ravnim, širokim, čistim ulicama i uređenim građevinama. Danas je Kalelja interesantna za porodična letovanja, jer iako ima nekoliko poznatih diskoteka, ipak obezbeđuje miran porodičan odmor sa svojim šetalistima, trgovačkim zonama, kafićima i restoranima.

  • CENOVNIK
  • USLOVI PLAĆANJA

Cene su izražene u evrima po osobi (smeštaj+ avionski prevoz)

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA, AMERICAN EXPRESS

– Platnim karticama Banca Intesa, odloženo do 12 rata bez kamate

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate

F

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova