Putovanje - Toskana - Cinque Terre - Uskrs - 2 noćenja, autobusom

Putovanje - Toskana - Cinque Terre - Uskrs - 2 noćenja, autobusom

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/toskana-uskrs-2018 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA U TOSKANI ZA USKRŠNJE PRAZNIKE 2018. GODINE!

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/putovanja-evropski-gradovi-uskrs-2018 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA ZA USKRŠNJE PRAZNIKE 2018. GODINE U EVROPSKIM METROPOLAMA!

Toskanu mnogi smatraju najlepšom regijom Apeninskog poluostrva zbog njenih 120 zaštićenih zona bajkovite prirode, predivnih varošica i sela, a naročito zbog gradova izuzetne arhitekture, među kojima su najpoznatiji – Firenca, Piza, Sijena, San Điminjano, – proglašeni delom svetske kulturne baštine, pod zaštitom UNESCO–a. Sa veličanstvenom Firencom, svojom prestonicom i najpoznatijim simbolom, Toskana je kolevka renesanse; na njenom tlu su se od 14 – 16. veka rađale nove filozofske i naučne misli, a na osnovama antičke kulture stvorena su vrhunska književna, slikarska, vajarska i graditeljska dela, koja su presudno uticala na umetnički i društveni preporod mnogih evropskih zemalja. Ona je zavičaj ili mesto boravka najslavnijih umetnika toga vremena – Dantea, Petrarke, Bokača, Fra Anđelika, Botičelija, Lipija, Učela, Donatela, Bruneleskija, Verokija, Rafaela, Mikelanđela, Leonarda da Vinčija…

  • CENOVNIK I PROGRAM PUTOVANJA
  • NAPOMENE

TERMIN: 05.04. – 09.04.

Aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.

CENA ARANŽMANA: 

*SPECIJALNA PONUDA* – VAŽI ZA OGRANIČENI DEO KAPACITETA

99 € po osobi u 1/2 i 1/2+1 sobi

*REDOVNA CENA*

129 € po osobi u 1/2 i 1/2+1 sobi

DOPLATA  ZA 1/1 SOBU: 80% OD CENE ARANŽMANA

Opis smeštaja:

*NEKI OD HOTELA SA KOJIMA SARAĐUJEMO*

Potpisivanjem Ugovora o putovanju putnik prihvata svaki hotel odgovarajuće kategorizacije i opisa navedenog u Programu putovanja.

Hotel Miro 3*

www.hotelmiro.eu

Hotel ima 63 sobe. Svaka soba ima tus/WC, TV, telefon.

Hotel San Marco 3*

www.sanmarco-hotel.it

Nalazi se nalazi blizu kongresnog centra i autobuske stanice. Svaka soba u hotelu ima tus/WC, TV, telefon.

Golf hotel Corallo 3*

www.golfhotelcorallo.it

Hotel se nalazi u centralnom delu Montekatinija. Svaka soba u hotelu ima tus/WC, TV, telefon.

Hotel Giovanna 3*

http://www.hotelgiovanna.com/default-en.asp

Nalazi se u centralnom delu mesta. Svaka soba ima tus/WC, TV, telefon.

Hotel Byron 3* 

http://www.hotelroyalpalace.it/materiale/depliant/Depliant-Hotel-Byron-Montecatini.pdf

Nalazi se u centralnom delu mesta. Hotel ima restoran, lobby bar. Svaka soba ima tus/WC, TV, telefon.

Hotel Augustus 3*

www.augustus-hotels.it

Hotel ima restoran i bar. Svaka soba ima tus/WC, TV, telefon.

Hotel Florida 3*

http://www.albergo-florida.it/?lang=en

Hotel ima restoran i bar. Svaka soba ima tus/WC, TV, telefon.

Hotel Cavalotti & Giotto 3*

http://www.hotelcavallotti.it

Hotel ima restoran i koktel bar. Svaka soba ima tus/WC, TV.

Hotel Europa 3*

www.hoteleuropaonline.com

Hotel se nalazi nedaleko od centra Montekatinija. Hotel ima 108 soba, restoran i bar. Svaka soba ima tus/WC, TV.

Hotel Crystal Pallace 3*

www.montecatini.it/hotel/crystalpalace/crystal_palace_montecatini.html

Hotel se nalazi nedaleko od centra Montekatinija. Hotel ima 26 soba, restoran i bar. Svaka soba ima tus/WC, TV.

Hotel Barberino 3*

http://www.hotelbarberino.it/index_uk.html

Hotel se nalazi u mestu Barberino di Mugello, na oko 40km od Firence. Hotel ima 78 soba, restoran i bar. Svaka soba ima tus/WC, fen za kosu, SAT TV, telefon, mini frižider, wi fi.

Hotel Maestoso 3*

www.hotelmaestoso.it

Hotel se nalazi nedaleko od centra Montekatinija, u mirnom delu grada. Hotel ima restoran, bar, bazen. Svaka soba ima tus/WC, fen za kosu, TV.

Hotel Miramonti 3*

http://hotel-miramonti-montecatini-terme.montecatinitermehotels.com/en/#main

Hotel se nalazi na 1km od centra Montekatinija, u mirnom delu grada. Hotel ima 40 soba, restoran i bar. Svaka soba ima tus/WC, fen za kosu, SAT TV, balkon.

Hotel Alassio 3*

http://www.hotelalassio.it/

Hotel se nalazi na 10 minita hoda od centra Montekatinija, u mirnom delu grada, u blizini mnogih termi. Hotel ima restoran, bar, baštu. Svaka soba ima tus/WC, fen za kosu, TV, telefon..

Hotel Marrani 3*

http://www.hotelmarrani.it/

Hotel se nalazi u mestu Ronta di Mugello, na oko 40km od Firence. Hotel ima, restoran, bar, vrt, terasu, otvorni bazen, teniski teren. Svaka soba ima tus/WC, TV, telefon, wi fi.

Hotel Brennero & Varsavia 3*

http://www.hotelbrenneroevarsavia.it/?lang=en

Hotel se nalazi u blizini centra Montekatinija i termalnih kupatila. Hotel ima restoran, bar, lift, TV salu, terasu, baštu, parking. Hotel ima 54 sobe. Sobe su udobne i lepo opremljene. Svaka soba ima tus/WC, fen za kosu, TV, telefon, sef, mini bar, klima uredjaj.

Hotel Trieste 3*

http://www.hoteltriestemontecatini.it/

Hotel se nalazi nedaleko od centra Montekatinija, u mirnom delu grada. Hotel ima restoran, bar, lift, klima uredjaj. Svaka soba ima tus/WC, TV, telefon, mini bar, klima uredja..

Hotel Internazionale 3*

www.hotelinternazionalemontecatini.it

Ovaj elegantni hotel se nalazi nedaleko od centra Montekatinija, u mirnom delu grada. Hotel ima restoran, bar. Svaka soba ima tus/WC, SAT TV, telefon, klima uredjaj.

Program putovanja

1. dan (četvrtak) BEOGRAD

Polazak iz Beograda sa parkinga u Bloku 42 (preko puta ulaza na buvlju pijacu) u 18.00 h i vožnja do Novog Sada iz koga je polazak u 19.30h sa parkinga ispred Lokomotive. Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije uz usputna zadržavanja radi odmora i graničnih formalnosti…

2. dan (petak) BOLONJA – MONTEKATINI

Prepodnevni dolazak u Bolonju. Po dolasku obilazak grada: spomenik Neptunu, bazilika San Petronio, univerzitet, Due Tori, palata Banki, palata Notai, palata Akursio, trg Mađore… Slobodno vreme nakon obilaska. Nastavak putovanja za Montekatini – poznate italijanske banje. Po dolasku smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan (subota) MONTEKATINI – SIJENA – PIZA (fakultativno)

Doručak. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativnog odlaska za Sijenu i Pizu. Sijena, grad koji je doživeo svoj procvat tokom XIII i IX veka. Šetnja ulicama Sijene liči na povratak u srednji vek: Piazza del Campo, Palazzo Piccolomini… Nakon posete ovom živopisnom mestu odlazak za Pizu Po dolasku obilazak grada: Krivi toranj, katedrala, krstionica, Kampo Mirakul… Slobodno vreme nakon obilaska. Povratak u hotel. Noćenje.

4. dan (nedelja) MONTEKATINI – FIRENCA (fakultativno)

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme ili mogućnost organizovanja fakultativnog odlaska do Firence, grada u kome su živeli i radili Leonardo, Mikelanđelo, Donatelo, Makijaveli, Dante, Bokačo… Obilazak grada: katedrala Santa Maria del Fiore, krstionica Jovana Krstitelja, Trg Sinjori, Galerija Ufici (nije predviđena grupna poseta), most Vekio na reci Arno… Nakon obilaska slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. U kasnim poslepodnevnim časovima polazak ka Srbiji. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku.

5. dan (ponedeljak) BEOGRAD

Dolazak u mesto polaska u jutarnjim časovima. (Kraj usluge).

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

– prevoz autobusom turističke klase (visokopodni ili duble decker,klima,audio/video oprema) na relacijama navedenim u programu
– smeštaj na bazi 2 noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto) u hotelu sa 3* u Montekatiniju ili nekom drugom mestu u okolini Firence -Barberino di Mugello…, u 1/2 i 1/2+1 sobama
– obilaske prema programu (Bolonja – panorama grada)
– troškove organizacije i vođenja aranžmana
– usluge stručnog pratioca grupe tokom putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

– međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka
– ulaznice i fakultativne izlete
– obaveznu boravišnu taksu u Montekatiniju, plaća se na recepciji 1 € po noći.

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (podložne su promenama, minimum za realizaciju 30 prijavljenih putnika, moguće je realizovati izlete i uz manji broj prijavljenih putnika uz njihovu saglasnost za korekciju cene):

– Cinque Terre / Piza – 35€

– Firenca – 25€

NAPOMENE U VEZI SA FAKULTATIVNIM IZLETIMA:

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije… Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

OK

NAPOMENE U VEZI SA SMEŠTAJEM:

* U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 16:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova.

* Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici www.amostravel.rs

*U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izlged pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine.

* Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata

* Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj…)

Putnik je dužan proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme, mesto polaska i naziv hotela

Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.

Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)

Svaka promena programa putovanja od strane samog putnika u toku putovanja, a uz saglasnost predstavnika agencija ne predstavlja izmenu ugovorenog programa

Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu, koje mu dodeli agencija i naknadne izmene nisu moguće.

Organizator putovanja može promeniti ugovorenu cenu ako je posle zaključenja ugovora došlo do promena u cenama hotela,tarifama prevoznika,poremećaja i promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga.

Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta

Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja

Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne garantujemo mogućnost zadržavanja na granici koja predstavlja izlazak iz Evropske Unije, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (TAX FREE)

Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja

Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi

Ostali smeštaj

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Makenzijeva 44, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
MAPA
amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova