Putovanje - Provansa - Prvi maj - autobusom, 3 noćenja

Putovanje - Provansa - Prvi maj - autobusom, 3 noćenja

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/provansa-prvi-maj-2018 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA U PROVANSI ZA PRVOMAJSKE PRAZNIKE 2018. GODINE!

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/putovanja-evropski-gradovi-prvi-maj-2018 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA ZA PRVOMAJSKE PRAZNIKE 2018. GODINE U EVROPSKIM METROPOLAMA!

Za Provansu kažu da njeni pejzaži bude snove i čula. Pod ljubičastom bojom lavandinih cvetova, srebrnastosivom bojom stabala masline, narandžastim i cvetnim tonovima zemlje i makova, žutom bojom suncokreta i plavom bojom neba mešaju se mirisi divlje majčine dušice i ruzmarina, žalfije, origana i lavande. U ovom slikovitom delu južne Francuske svakom će srce zaigrati kada vidi predeo i oseti sve opojne mirise. U Provansi su pravi predeli iz mašte koji svojim mirisima bude sva čula. Tu su čuvena nepregledna polja pod lavandom, koja predele u Provansi posebno čine lepim leti. Veliki slikari, kao što su Sezan, Van Gog i Pikaso bili su očarani pejzažima i svetlošću koje pruža Provansa…

  • CENOVNIK I PROGRAM PUTOVANJA
  • NAPOMENE

TERMIN: 27.04 – 02.05.

Program je rađen na bazi minimum 50 putnika. Agencija zadržava pravo otkaza putovanja, u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, a najkasnije 5 dana pred put.

CENA ARANŽMANA: 

*SPECIJALNA PONUDA* – VAŽI ZA OGRANIČENI DEO KAPACITETA*

229 € po osobi

*REDOVNA CENA*

289 € po osobi

Doplata za jednokrevetnu sobu 40 %

Opis smeštaja:

Putnici će biti smešteni u navedenim ili sličnim hotelima na osnovu raspoloživosti. Potpisivanjem Ugovora o putovanju stranka prihvata svaki hotel odgovarajuće kategorizacije i opisa navedenog u Programu putovanja. Organizator odmah po zvaničnoj potvrdi rezervacije od strane partnera, obaveštava putnike o nazivu hotela.

Hotel National 3*

Nalazi se u centru Nice, na 10 min od Engleskog šetališta. Sobe su 1/2 i 1/3 sadrže kupatilo ( sa tuš kabinom),tv.Usluga je na bazi noćenja sa doručkom –kontinentalni (slatki doručak).

Hotel Apartcity Nice Acropolis 3*

http://www.appartcity.com/fr/appart-hotel/nice-acropolis-a-nice.html

Nalazi se  u centru Nice, na 15 minuta od Starog grada i na 20 minuta hoda od Engleskog šetališta. Sobe su 1/2 i 1/3 moderno opremljene svaka ima kupatilo, tv. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom –kontinentalni (slatki doručak).

Hotel Campanile Nimes Caissargues 3*

http://www.campanile.com/en/hotels/campanile-nimes-sud-caissargues

Nalazi se na idealnoj lokaciji za obilzak regije Provansa, 20 min. pešice od centra Aix-a. Hotel sadrži restoran, Sobe su 1/2 i 1/3, svaka poseduje kupatilo (sa tuš kabinom), tv. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom –kontinentalni (slatki doručak).

Agencija zadržava pravo zamene ovih hotela sličnim hotelima iste ili više kategorije od navedenih.  

Program putovanja

1.DAN BEOGRAD

Polazak sa parkinga Sava centra u 17:00h. Skup u 16:30h. Noćna voznja kroz Srbiju, preko Hrvatske i Slovenije  sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2.DAN NICA 

U podnevnim časovima dolazak u Nicu. Smeštaj u hotel. Posle odmora razgledanje grada sa vodičem: Promenade des Anglais, Place Masséna, Palais du gouverment, Chateau.., šetnja slikovitim ulicama grada s mnogobrojnim tipičnim lokalima i živopisnom pijacom cveća…. Slobodno vreme.Noćenje.

3. DAN NICE –SAINT PAUL DE VENCE- AIX EN PROVENCE -NIMES

Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet u Saint Paul de Vence.Odlazak na izlet do obližnjeg šarmantnog srednjovjekovnog mesta Saint Paul de Vence. Ovo srednjevekovno selo bajkovite lepote, sagradjeno na stenovitom grebenu, i utvrdjeno starim bedemima nudi predivan pogled na očaravajući okolni predeo koji čine brda i doline prekriveni cvećem, voćnjacima i borovim šumama. Svojom neobičnom svetlošću inspirisalo je brojne čuvene pisce, pesnike i umetnike, poput Pikasa, Renoara, Šagala, Matisa, koji su u njemu boravili. Povratak u Nicu inastavak puta za Aix En Provence.Dolazak u popodnevim časovima. Obilazak nezvanično najlepšeg grada Provanse , njegovu nekadašnju prestonicu i rodno mesto čuvenog slikara Pola Sezana. Obilazak starog dela grada koji svojom atmosferom vraća na prohujale vekove i koji svojom lepotom opija ( brojne fontane, šetaliste Mirabo, Trg Albertas, Gradska kuća, katedrala Sv. Spasitelja …Nastavak putovanja ka Nimesu.Smeštaj u hotel.Noćenje.

4.DAN NIMES- AVIGNON – ST.REMY – ARLES

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili odlazak na celodnevni fakultativni izlet “DUŠA PROVANSE” ka najpoznatijim provansalskim mestima: Avinjonu – “gradu papa”, St.Remy i Arlu. Povratak u hotel. Noćenje.

Izlet “DUŠA PROVANSE” obuhvata vožnju bajkovito živopisnim predelima Provanse i posetu mestima, koja se nikada ne zaboravljaju. Poseta srednjevekovnim provansalskim selima usrcu stare Provanse i 27 polja lavande su prva asocijacija na Provansu, jer lavanda je odraz duše regije. AVINJON je danas glavni grad Provanse sa starim gradskim jezgrom; u prošlosti, Avinjon je tokom perioda 14. veka bio i sedište papa, zahvaljujući čemu gradom dominira moćna Papska palata gotičkog stila… Nastavak do ST.REMY-a gradića u kome se rodio prorok Nostradamus i u kome je Van Gog stvorio 143 slike uključujući “maslinjak”. Obilazak njegove kuće….ARLESse takodje može pohvaliti i bogatom rimskom baštinom, ostaci rimskog cirkusa i arene iz Arla na UNESCO-voj su listi Svetske baštine. Arl čuva i dušu srednjevekovne Provanse, koja je privukla i Vinsenta Van Goga, koji je tokom boravka u ovom gradu naslikao svoju možda najpoznatiju sliku “Suncokreti”.

5.DAN NIMES-MARSEILLE

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme ili celodnevni fakultativni izlet do Marseilla najveće luke Mediterana. Nakon obilaska glavne gradske arterije u starom delu grada Canebière, na kojoj je 1934. ubijen jugoslovenski kralj Aleksandar I Karadjordjević i zone Stare luke Le Vieux Port u samom istorijskom centru, sa tvrdjavama Svetog Nikole I Sv. Jovana.Slobodno vreme.Nastavak putovanja ka Srbiji.

6.DAN BEOGRAD

Dolazak u poslepodnevnim časovima.Kraj putovanja.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

– Prevoz komfornim turističkim autobusom (tv,dvd,klima, audio oprema) po programu putovanja,
– Obilaske, prema programu (Nica, Aix En Provence)
– Smestaj na bazi 1 noćenja sa doručkom u Nici (ili okolini) i
– Smeštaj 2 noćenja u regiji Provanse (Nimes ili Aix-en Provanse) u nekom od hotela iz lanca Ibis budžet-a Premiere Classe, Campanille ili sličnog, kategorije 2* 3*.
– Usluge predstavnika agencije/vodiča,
– Troškove realizacije programa.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

– Eventualnu turističku taksu koja se plaća na licu mesta na recepciji; u momentu objavljivanja ovog programa komunalne vlasti u Provansi je nisu uvele; ukoliko se do realizacije programa eventualno uvede turistička taksa, putnici će pre polaska o tome biti obavešteni, kao i o tačnom iznosu koji se na to ime plaća na recepciji hotela.
– međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka
– ulaznice i fakultativne izlete

Fakultativni izleti (cene su podložne promenama, minimum putnika za realizaciju izleta je 30)

– Saint Paulde Vence- 15e odrasli/10e deca 2-12 god.
– Marseille- 20e odrasli/ 10e deca 2-12 god.
– “Duša Provanse”: Avinjon, St.Remy i Arles – 40 e odrasli/ 25e deca 2 – 12 god. (minimum 30 prijavljenih putnika ).

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

NAPOMENE U VEZI SA FAKULTATIVNIM IZLETIMA:

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od  troškova rezervacije, prevoza,parking,  vodiča, ulaznica, organizacije… Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 30 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate, te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete. Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta ( ino-partnera) naknadno odustajanje već prijavljenih putnika ne podleže povraćaju uplaćenih sredstava.

DOPLATE:

– Doplata za jednokrevetnu sobu 40 %.

ETA

Program je rađen na bazi minimum 50 putnika. Agencija zadržava pravo otkaza putovanja, u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, a najkasnije 5 dana pred put.

NAPOMENE U VEZI SA SMEŠTAJEM:

U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC.Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata. Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela. Organizator će proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogućnosti da garantuje za iste. Hoteli pružaju uslugu kontinentalnog doručka na bazi švedskog stola. Kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja.

OPŠTE NAPOMENE:
– Agencija pravi raspored sedenja , uzimajući u obzir starija lica , porodice sa malom decom, trudnice kao i vreme uplate.Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu koje mu dodeli agencija. Naknadne izmene nisu moguće.
– Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 30 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate,te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete.Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta ( ino-partnera) naknadno odustajanje već prijavljenih putnika ne podleže povraćaju uplaćenih sredstava.
-Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska…)
-Putnici koji imaju za cilj putovanja i posetu pojedinim institucujama, savetujemo da se putem internet informišu o radnom vremenu istih kao i o tome da li je potrebna rezervacija termina za posetu.
-Predviđeni raspored privremenog zaustavljanja: zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3-4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteteta stajališta i uslova na putu.
– Organizator putovanja zadržava pravo promene sadržaja programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta, radovi na putu….
-Za sve ove slučajeve, ukoliko na strani putnika dođe do bilo kakve štete i/ili nepredviđenih troškova usled nepoštovanja navedenih uputstava i napomena, organizator putovanja ne snosi odgovornost već celokupan iznos štete i/ili dodatnih troškova snosi putnik.
– Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Od momenta prijavljivanja, stvaraju se administrativni troškovi organizatora putovanja. Agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.
-Organizator zadržava pravo da putem PROMOCIJA i LAST MINUTE ponuda proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u redovnom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.
– Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja na punoletno lice –pratioca.
-Pogranične službe prilikom pasoške kontrole mogu zatražiti od putnika da pokaže novčana sredstva (kartice , gotovina…), kao i međunarodno zdravstveno osiguranje.
-U slučaju uvođenja viza za državljane Republike Srbije, svi putnici su u obavezi da organizatoru dostave na vreme potrebnu dokumentaciju, a o uslovima i palćanju viziranja će naknadno biti obavešteni.
-Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa.
– Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Za državljane Srbije ne postoji vizni režim za navedene zemlje u program.
– U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
-Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Ostali smeštaj

Google PlusInstagram
YUTA

0113446880
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova