Najam apartmanaWi-FiKlimaBesplatan parkingKuhinja

Vila J&J Kalitea, Kalitea

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/kalitea-apartmani-letovanje-2018 ZA CELOKUPNU PONUDU APARTMANA U KALITEI!

OPIS VILE:

Vila “J&J Kalitea” se nalazi u neposrednoj blizini centra Kalitee, na oko 250m udaljenosti od stepeništa koje vode na plažu. Sastoji se od dvokrevetnih i trokrevetnih studija i šestokrevetnih apartmana, smeštenih u prizemlju, na prvom i drugom spratu. Studiji sadrže kuhinju, kupatilo, deo za spavanje sa dva ili tri kreveta i terasu sa garniturom za sedenje. Apartmani poseduju još i odvojenu spavaću sobu sa tri kreveta. Sve smeštajne jedinice su opremljene TV-om, sefom i klima uređajem (uračunat u cenu). Veličina studija je cca 20m² + terasa, a apartmana cca 40m² + terasa. Vila “J&J Kalitea” ima sopstveni parking.
WiFi internet – DA
*Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera.
Privatan parking – DA
Peškiri – DA
Klima uređaj – DA

Ukratko o Kalitei

Izgrađeno u središtu poluostrva Kasandra, na njegovoj istočnoj strani, Kalitea (Kallithea, Καλλιθέα) je kosmopolitsko turističko naselje, vrlo popularno u letnjim mesecima. Udaljena 84 kilometara južno od Soluna, Kalitea se nalazi na putu ka Haniotiju od koga je udaljena nešto malo manje od 16 kilometara. Prelepo mestašce Afitos na severu udaljeno je 3 km, dok je naselje Kriopigi na jugu na svega 5 kilometara. Kalitea je i mesto iz koga polazi put za zapadnu obalu Kasandre, pa je glavni grad ovog poluostrva, Kasandria, udaljena 4,5 km, a letovalište Siviri 9 kilometara.

Kalitea ima oko 800 stanovnika koji se pretežno bave turizmom, dok ga višestruko veći broj turista posećuje u toku leta. To je moderan centar, sedište istoimenog okruga, koji krase veliki hoteli i tradicionalne kuće, prodavnice suvenira, taverne i restorani, a može se pohvaliti i značajnim arheološkim nalazištima. Zaštitni znak mesta je park sa prelepim vidikovcem, odakle počinju stepenice koje vode do plaže. Tim putem se izlazi na hotel Amon Zeus koji ima i verovatno najlepšu plažu u mestu. Pročitajte još o Kalitei na našem sajtu www.grckanadlanu.rs/grcka/kalitea-kallithea

 

  • CENOVNIK
  • USLOVI PLAĆANJA

Cene su izražene u eurima po osobi i uključuju smeštaj na bazi 10 noćenja i autobuski prevoz.

Precrtane cene su redovne cene za uplatu akontacije 30%, ostatak do 15 dana pred put.

FIRST MINUTE POPUSTI:

Cene ispod precrtanih (niže cene) su sa uključenim popustom za uplatu u celosti prilikom rezervacije. 

*Umanjenje za sopstveni prevoz iznosi 30€ po osobi od cene iz tabele, umanjenje ne važi za smene obeležene ** i za cene koje su na popustu.

NAPOMENE:

– Doplata za 1/1: dve cene iz tabele sa umanjenjem za jedan prevoz od 30€ (osim u terminima obeleženim **).
– Deca od 0-2 godine borave besplatno u apartmanima bez ležaja, ako putuju autobusom plaćaju povratni prevoz 30€.
– Dete od 2-7 godina u zajedničkom ležaju boravi besplatno, ako putuje autobusom plaća povratni prevoz prema cenovniku prevoza.
– U bilo kom smeštajnom objektu, apatmanu, studiju ili mezoneti ne može boraviti više od jednog deteta na zajedničkom ležaju.
– Rezervacija sedišta u autobusu nije moguća, sedišta se određuju prema datumu uplate aranžmana po sitemu punjena autobusa od broja 1 pa nadalje.

ARANŽMAN OBUHVATA:

– Najam na bazi 10 noćenja u studiju ili apartmanu.
– Autobuski prevoz.
– Troškove organizacije.
– Troškove predstavnika na destinaciji.
– Troškove pratioca grupe ( za putnike koji koriste prevoz).

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

– Međunarodno putno zdravstveno osiguranje.
– Izlete i individualne troškove.

 

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

S/18

YUTA

011/77-041-87
011/77-010-19
011/77-000-60
011/77-000-50
011/34-468-80
060/30-336-25
060/30-336-24
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-14 časova