Putovanje - Venecija - Sretenje 2019. - Dan državnosti - 2 noćenja, autobusom

Putovanje - Venecija - Sretenje 2019. - Dan državnosti - 2 noćenja, autobusom

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/venecija-dan-drzavnosti-sretenje-2019 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA U VENECIJI ZA DAN DRŽAVNOSTI (SRETENJE)!

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/putovanja-evropski-gradovi-sretenje-dan-drzavnosti-2019 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA ZA DAN DRŽAVNOSTI (SRETENJE) U EVROPSKIM METROPOLAMA!

Venecija spada u jedan od najinteresantnijih gradova na svetu. Osim što se nalazi na 0 m nadmorske visine, ona se nalazi na moru i sastavljena je od 118 malih ostrvaca sa vodenim kanalima umesto ulica. Ovaj grad, pristanište u severoistočnoj Italiji na Jadranskom moru u regiji Veneto, čuveni je turistički centar sa prelepom arhitekturom, čudesnim ambijentom punim starih gradjevina, napuštenih palata (Duždeva palata), velikih poznatih crkvi (crkva Sv. Marka i Santa Marija dela Salute), fantastičnih trgova (trg Sv.Marka) i ulica, mostova (most uzdaha,most Rialto), bogatih muzeja, umetničkih galerija. Poznata je po brojnim manifestacijama od kojih su najznačajnije; filmski festival u Veneciji, Venecijanski bijenali, i čuveni Karneval u Veneciji. U njoj se nalazi i nadaleko poznata akademija lepih umetnosti “Accademia di Belle Arti”, čuvena fabrika obojenog stakla na ostrvu Murano, opservatorija i mnoge naučne i kulturne ustanove.

  • CENOVNIK I PROGRAM PUTOVANJA
  • NAPOMENE

TERMIN: 14.02 – 18.02.

Aranžman je rađen na bazi od minimum 70 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.

CENA ARANŽMANA: 

*SPECIJALNA PONUDA* – VAŽI ZA OGRANIČENI DEO KAPACITETA*

79 € po osobi u 1/2 i 1/2+1 sobi

*REDOVNA CENA*

99 € po osobi u 1/2 i 1/2+1 sobi

Opis smeštaja:

Hotel 3* – nalazi se u poznatom letovalištu Lido di Jesolo ili u okolini .Hotel raspolaže restoranom, recepcijom, aperitiv barom… Usluživanje – skroman kontinentalni doručak (slatko – slani).

Hotel MENFI 3* nalazi se u poznatom letovalištu Lido di Jesolo. Razgledanje Venecije i Trsta.

Tačan naziv hotela biće poznat 7 dana pred put.

Program putovanja

1. dan BEOGRAD

Polazak iz Beograda  sa glavne autobuske stanice BAS, ulaz iz Karadjordjeve ulice. Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa usputnim zadržavanjima radi odmora i prelaska granica

2. dan TRST – LIDO DI JESOLO

Dolazak u Trst u jutarnjim časovima. Upoznavanje Trsta (uži centar grada i Srpska pravoslavna crkva Svetog Spiridona).U podnevnim časovima nastavak putovanja do tržnog centra u blizini mesta Palmanova, koji je veoma poznat u Evropi – sklop radnji poznatih robnih marki (ženska, muška, dečija i sportska garderoba, igračke, stvari za kuću, pokloni, cipele, šminka…). U posle podnevnim časovima nastavak putovanja do Lida di Jesola – jedno od najatraktivnijih letovališta na Jadranu. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan VERONA – PADOVA – LIDO DI JESOLO

Doručak. Mogućnost fakultativnog celodnevnog izleta za Veronu i Padovu. Polazak u jutarnjim časovima. Po dolasku u Veronu obilazak grada Romea i Julije: Trga Bra, Julijine Kuće, Trga Erba i Sinjori sa spomenikom Dante Aligijeriju, Rimske Arene, jedna od najvećih i najbolje očuvanih. Polazak za Padovu. Razgledanje grada, Trg Prato dela Vale jedan je od najvećih trgova u Italiji, Bazilike Svetog Antonija u kojoj se nalazi njegov grob i mnogobrojni Donatelovi radovi, spomenik Gatamelata. Slobodno vreme. U večernjim časovima povratak u hotel. Noćenje.

4. dan PUNTA SABIONI – VENECIJA – PUNTA SABIONI – BEOGRAD

Doručak. Napuštanje hotela i fakultativna poseta Veneciji. Odlazak do luke Punta Sabioni i vožnja brodom do Trga Sv. Marka glavnog trga u Veneciji. Razgledanje najužeg centra prestonice nekada moćne Mletačke republike (IX-XVIII vek): Trg Sv. Marka, Bazilika Sv. Marka sa mozaicima, Duždeva palata, Most uzdisaja, Most Rialto. Slobodno vreme. Povratak brodom do Punta Sabioni i nastavak putovanja ka Beogradu. Vožnja preko Slovenije i Hrvatske sa usputnim zadržavanjima radi odmora i prelaska granica.

5. dan BEOGRAD

Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima na mesto polaska.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
-Prevoz autobusom turističke klase (16-87 sedišta) na navedenoj relaciji/mesta se određuju prema prijavi
-Smeštaj u hotelu 3* (po lokalnoj kategorizaciji) u 1/2 i 1/2+1 sobama na bazi 2 noćenja sa doručkom (kontinentalni skromni slatko – slani)
-Usluge vodiča za sve vreme putovanja (predstavnik agencije)
-Troškove organizacije putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

-Fakultativne izlete
-Putno zdravstveno osiguranje
-Individualne troškove
-Boravišnu taksu ukoliko je smeštaj van Lido di Jesolo-a (Oderzo, Trevizo, Koneljano, Noventa di Pjave…) 1,5evra – 2,5evra po danu / po osobi, plaća se na recepciji hotela
-Stanicna usluga 50.00 rsd za polaske iz Beograda, plaća se u agenciji.

Fakultativni izleti (minimum 30 putnika za realizaciju izleta)

– Turistički brod na relaciji Punto Sabioni-Venecija-Punto Sabioni odrasli 20 evra / 15 evra deca
– Obilazak Verone i Padove 25 evra / 20 evra deca

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Platnim karticama Banca Intesa, odloženo do 12 rata bez kamate

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

NAPOMENE U VEZI SA FAKULTATIVNIM IZLETIMA:

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od  troškova rezervacije, prevoza,parking,  vodiča, ulaznica, organizacije…Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni. Termini fakultativnih izleta su promenljivi  i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

SOPSTVENI PREVOZ:

– Cena aranžmana se umanjuje za 20 evra ukoliko se koristi sopstveni prevoz
– pre polaska na put podići u agenciji vaučer, koji mogu tražiti granične vlasti prilikom ulaska u druge zemalje

POPUSTI:

– Cena za dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe (na pomoćnom ležaju) umanjuje se 10 evra
– U zajedničkom ležaju dete do 6 god. ostvaruje popust 40%
– Cena aranžmana se umanjuje za 20 evra ukoliko se koristi sopstveni prevoz
– Doplata za 1/1 sobu 40 EVRA (jednokrevetna soba na upit)

POLASCI IZ DRUGIH MESTA (mora se najaviti prilikom rezervacije aranžmana):

DOPLATA ZA POLAZAK IZ NOVOG SADA 10 evra / minimum 4 putnika za transfer

Polazak iz Užica (gradski stadion), Čačka (železnička stanica), Kragujevca (TC Roda), Batočine – doplata za transfer 20 evra / minimum 4 putnika
Polazak iz Zrenjanina – doplata za transfer 20 evra / minimum 4 putnika

R/19

Minimalni broj za realizaciju programa je 70 putnika.

Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska. Krajnji rok za prijavljivanje je 10 dana pred put. U slučaju promenena monetarnom tržištu, promene u cenama prevoznika, osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana.

Organizator ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije, kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenog Ugovora o putovanju.

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova