Putovanje - Venecija - Dan državnosti - Sretenje 2019. - autobus, 2 noćenja

Putovanje - Venecija - Dan državnosti - Sretenje 2019. - autobus, 2 noćenja

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/venecija-dan-drzavnosti-sretenje-2019 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA U VENECIJI ZA DAN DRŽAVNOSTI (SRETENJE)!

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/putovanja-evropski-gradovi-sretenje-dan-drzavnosti-2019 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA ZA DAN DRŽAVNOSTI (SRETENJE) U EVROPSKIM METROPOLAMA!

Venecija je čudesna i jedinstvena, jedna je od najbogatijih riznica italijanske i evropske kulture i umetnosti. Izgrađena je tokom V veka u prostranoj laguni, na ušću reke Brente u venecijanski zaliv, na preko 100 malih ostrva koje razdvaja oko 180 kanala i spaja preko 400 mostova. Venecija je grad raskošne arhitekture i neke posebne svetlosti. Njene kupole, zvonici, palate i trgovi, veličanstveni su dekor mnogobrojnih remek-dela poput Ticijana, Tintoreta i  drugih velikih majstora čuvene venecijanske slikarske škole. Kompletno gradsko jezgro Venecije sa nekoliko stotina palata i preko 90 crkava deo je svetske kulturne baštine, pod zaštitom UNESCA.

  • CENOVNIK I PROGRAM PUTOVANJA
  • NAPOMENE

TERMIN PUTOVANJA: 14.02. – 18.02.

Aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.

CENA ARANŽMANA: 

79€ po osobi u 1/2 i 1/2+1 sobi

Opis smeštaja:

HOTEL CAPITOL 3*

Više informacija  o hotelu na www.hotel-capitol.it/eng/index.html
Nalazi se u centru Lida, u neposrednoj blizini plaže. A na oko 100 m od glavnog šetališta. Hotel ima restoran, bar, panoramsku terasu. Sobe su dvokrevetne sa kupatilom, standardno opremljene, sa telefonom i TV – om, fenom. Doručak – samoposluživanje.

Agencija zadržava pravo zamene ovog hotela sličnim hotelom iste ili više kategorije od navedenog hotela.

Program putovanja

1. dan (četvrtak, 14.februar 2019.) BEOGRAD

Sastanak grupe, polazak. Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Italiji.

2. dan (petak, 15.februar 2019.) TRST-PALMANOVA-LIDO DI JESOLO

Dolazak u Trst u jutarnjim časovima. Panoramsko razgledanje Trsta i poseta crkvi St. Spiridona. Polazak prema tržnom centru Palmanova. Slobodno vreme za šoping i nastavak puta za Lido di Jesolo, primorsko mesto preko puta Venecije. Smeštaj u hotel. Noćenje.

3. dan (subota, 16. februar 2019.) LIDO DI JESOLO – PADOVA – VERONA

Doručak. Polazak na fakultativni izlet u Padovu i Veronu. Razgledanje Padove: Trg Prato dela Vale, Bazilike Svetog Antonija u kojoj se nalaze mnogobrojni Donatelovi radovi, spomenik Gatamelata. Slobodno vreme za individualna razgledanja. Polazak za Veronu. Obilazak Verone, grada Romea i Julije: Trg Bra, Julijina Kuća, Trg Erba i Sinjori sa spomenikom Dante Aligijeriju, Rimska Arena – jedna od najvećih i najbolje očuvanih. Slobodno vreme za individualna razgledanja. U večernjim časovima povratak u Lido Di Jesolo. Noćenje.

4. dan (nedelja, 17.februar 2019.) LIDO DI JESOLO – VENECIJA

Doručak. Odlazak do luke Punto Sabioni i vožnja brodom do Trga Sv.Marka, glavnog trga u Veneciji. Razgledanje najužeg centra prestonice nekada moćne Mletačke republike (9-18 vek ): Trg sv. Marka, Bazilika sv. Marka sa mozaicima, Duždeva palata, Most uzdisaja, Most Rialto, crkva Santa Maria della Salute u kojoj se nalaze dela Ticijana i Tintoretija. U večernjim časovima polazak za Beograd. Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa usputnim zadržavanjima radi odmora i prelaska granica.

5. dan (ponedeljak, 18.februar 2019.) BEOGRAD

Dolazak u Beograd u ranim jutranjim časovima.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

– Prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker sa audio i video opremom) na navedenoj relaciji
– Dva noćenja sa doručkom u hotelu kategorije tri zvezdice
– Razgledanja grada po programu
– Usluge vodiča
– Troškovi organizovanja putovanja.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

– međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka
– ulaznice i fakultativne izlete

FAKULTATIVNI IZLETI (potrebno je najmanje 30 učesnika za realizaciju izleta)

– Vožnja brodom do Venecije (povratna karta, plaća se na licu mesta) – 20 €

– Padova i Verona – 25 €

 

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Platnim karticama Banca Intesa, odloženo do 12 rata bez kamate

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

POPUSTI I DOPLATE:

– Umanjenje za treću odraslu osobu u dvokrevetnoj sobi sa trećim (pomoćnim) ležajem je 10%. (isključivo na upit)
– Umanjenje za dete do 12 godina u dvokrevetnoj sobi sa trećim (pomoćnim) ležajem je 15%. (isključivo na upit)

OPCIONE DOPLATE

– Željeni red sedišta u autobusu 8 evra po sedištu, minimalna uplata za dva sedišta
– Doplata za dodatno sedište: 40 evra

F/19

Aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.

Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje. U okviru razgledanja gradova ili lokaliteta navedenih u programima putovanja organizatora putovanja, nisu predviđene posete ni obilasci enterijera javnih građevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznačeno. Za putovanje u inostranstvo putnik treba da poseduje važeći pasoš sa rokom važenja od najmanje šest meseci od dana završetka putovanja. Putnik je lično odgovoran za ispravnost i važenje svog pasoša.

Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne garantujemo mogućnost zadržavanja na granici koja predstavlja izlazak iz Evropske Unije, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije TAX FREE).

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova