Putovanje - Madrid - 8. mart - Dan žena - 3 noćenja, avionom

Putovanje - Madrid - 8. mart - Dan žena - 3 noćenja, avionom

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/madrid-8-mart-dan-zena-2020 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA ZA DAN ŽENA U MADRIDU!

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/putovanja-evropski-gradovi-8-mart-dan-zena-2020 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA ZA DAN ŽENA U EVROPSKIM METROPOLAMA!

Madrid je glavni grad Kraljevine Španije i istoimene autonomne pokrajine i nalazi se u srcu Pirinejskog poluostrva. Godine 1561. je kralj Felipe II Madrid proglasio prestonicom onog što će ubrzo zatim postati najveća svetska imperija. Danas o tim vremenima svedoče muzeji, velelepne građevine,crkve,palate i parkovi. Osvojiće Vas šarmom i energijom, vrlo tipičnom i neodoljivom. Nezaobilazne znamenitosti Madrida su Kraljevska palata, Plaza Mayor – centralni trg iz vremena Habzurga, koji je danas mesto okupljanja i stanovnika i posetilaca grada, sa brojnim kafeima, restoranima, prodavnicama, uličnim zabavljačima, muzej Prado koji sadrži jednu od najelitinijih postavki umetničkih dela na svetu čiji su autori Goja, Velaskez, El Greko… Madrid je takodje poznat po svojoj modernoj arhitekturi, neboderima, noćnom zivotu…Zato se kaže da nigde drugde u svetu prošlost nije tako blizu sadašnjosti.

  • CENOVNIK I PROGRAM PUTOVANJA
  • NAPOMENE

TERMIN: 08.03. – 11.03.

Minimum za realizaciju programa je 20 putnika

CENA ARANŽMANA:

499 € po osobi u 1/2 sobi

* 1/1 soba 629€
* dodatni krevet 479€
* Infant 0-2 god 25€
* Dete 2-12 godina 479€

***Infant placa sigurnosnu taksu

OPIS HOTELA:

RAFAEL VENTAS 4* www.hotelsterlingmadrid.com Hotel se nalazi u jednoj od najpoznatijih avenija Madrida, calle Alcala, poznatoj i po mnogobrojnim prodavnicama i restoranima. U neposrednoj blizini je i čuvena zgrada Las Ventas, arena u kojoj se održavaju koride. Od glavnog gradskog trga Sol, hotel je udaljen nekoliko stanica vožnje metroom, direktnom linijom. Metro stanica El Carmen je udaljena svega 100 m od hotela. Sobe: Hotel raspolaže sa 111 soba, svaka ima kupatilo, klima uređaj, SAT TV, mini bar, internet konekciju (uz doplatu), sef i fen. Hotelski sadržaj: U sastavu hotela je El Capote restoran u kome se poslužuju tradicionalna španska i internacionalna jela i bar. Na raspolaganju su i parking i WI FI internet uz doplatu.
***Organizator putovanja agencija Ponte travel zadrzava pravo zamene ovih hotela slicnim hotelima iste kategorizacije

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN – 08.03. NEDELJA – BEOGRAD – MADRID – Sastanak grupe na aerodromu 2 sata pre poletanja aviona. Let za madrid JU570 u 06:00 kompanijom Air Serbia. Sletanje u Madrid u 09:15. Odlazak na panoramsko razgledanje grada: Španski trg, Gran Via, Puerta del Sol (Sunčana kapija), Plaza Mayor (Glavni trg), Puerta de Toledo (slavoluk), park Retiro, Trg Sibeles, Salamanka, stadion Santiago Bernabe…Transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.

2. DAN – 09.03. PONEDELJAK – MADRID – TOLEDO – Dorucak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet u Toledo. Toledo je srednjovekovna prestonica Španije, udaljen 70km od Madrida. Prema legendi, osnovali su ga jevrejski kolonisti koji su mu i ime dali. Zanimljiva istorija i narodi koji su ga osvajali ostavili su trag u razvoju grada. Španska prestonica je ostao sve do 1561. godine, kada je slavu i značaj preuzeo Madrid. Toledo je poznat i kao grad u kom je živeo i stvarao čuveni slikar, vajar, arhitekta i književnik El Greko (poreklom Grk sa Krita), krajem XVI i početkom XVII veka…Povratak u Madrid. Noćenje.

3. DAN – 10.03. UTORAK – MADRID – SEGOVIJA – Dorucak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet za Segoviju, grad koji se nalazi u regiji Kastilja i Leon, udaljen oko 180 km od Madrida. Glavna obeležja grada su najbolje očuvani rimski akvadukt, katedrala i dvorac, zbog kojih je Segovija uvršćena na listu svetske kulturne baštine pod zastitom Unesko-a. Karakteristična panorama ovog grada čije su zgrade izgrađene od terakote i krečnjaka, smeštena je na brda Kastilje koja okružuje Sijera de Guadarama. Obilazak starog dela grada: Plasa Major, panorama Katedrale, Trg Sv. Martina, plemićka četvrt sa palatama i crkvama. Obilazak dvorca Alkazar i pauza za individualni obilazak i šetnju. Povratak u Madrid. Noćenje.

4. DAN – 11.03. – SREDA – MADRID – BEOGRAD – Dorucak. Napustanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Transfer do aerodroma za let JU 575 u 21:00 za Beograd. Sletanje u Beograd u 23:55. Kraj programa.

CENA ARANZMANA UKLJUČUJE:

•3 nocenja u hotelu Rafael Ventas 4* na bazi nocenja sa doruckom
• avionski prevoz na relaciji Beograd – Madrid – Beograd • aerodromske takse – u visini od oko 120eur -na dan objavljivanja programa, čiji je iznos podložan promeni i koje se placaju u dinarima u poslovnicama
• rucni prtljag do 8kg po osobi
• prtljag 23kg po osobi
• transferi aerodrom-hotel-aerodrom
• panoramsko razgledanje Madrida
• usluge vodica na srpskom
• troskove organizacije putovanja

CENA ARANZMANA NE UKLJUČUJE:

• fakultativni izleti
• medjunarodno putno osiguranje – mogucnost kupovine u agenciji
• individualni troskovi putnika

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA, AMERICAN EXPRESS

– Platnim karticama Banca Intesa, odloženo do 12 rata bez kamate

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

FAKULTATIVNI IZLETI:

Toledo – cena izleta: 69 € po osobi
Segovija – cena izleta: 60 € po osobi
Lokalna turistička agencija (organizator fakultativnih izleta) zadržava pravo promene cene, dana realizacije i minimalnog broja putnika za
realizaciju izleta. *Sve cene su informativnog karaktera, za minimum 15 prijavljenih putnika. Prijavljivanje za izlete se vrsi u agenciji, placanje izleta na licu mesta.

P/20

 

 

CENE ZA DECU:
Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman obavezno je navesti datum rođenja deteta koji se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika

OSIGURANJE:
Prodavac na ovlašćenom prodajnom mestu dužan je da ponudi putniku zdavstveno osiguranje i informiše ga o postojanju osiguranja od otkaza aranžmana prema uslovima i tarifama osiguranja. Ovim osiguranjem putnik , odnosno osiguranik je pokriven za sve nepredviđene i hitne medicinske intervencije, kao i troškove medicinske evakuacije i repatrijacije. U slučaju nastanka osiguranog slučaja, u toku putovanja, dovoljno je prezentovati pasoš i pomenutu polisu za pokriće svih troškova u roku utvrđenom uslovima zdravstvenog putnog osiguranja. Ukoliko putnik poseduje neku drugu individualnu polisu zdravstvenog putnog osiguranja, molimo da se kod te osiguravajuće kompanije informiše o proceduri aktiviranja iste.

NAPOMENA:
U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste ORGANIZATORA PUTOVANJA prvog dana boravka. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda,…) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa.

Madrid - 3 noći avion

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova