Putovanje - Madrid - 8. mart - Dan žena - 3 noćenja, avion

Putovanje - Madrid - 8. mart - Dan žena - 3 noćenja, avion

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/madrid-8-mart-dan-zena-2020 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA ZA DAN ŽENA U MADRIDU!

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/putovanja-evropski-gradovi-8-mart-dan-zena-2020 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA ZA DAN ŽENA U EVROPSKIM METROPOLAMA!

Madrid je glavni grad Kraljevine Španije i autonomne pokrajine Madrid. Region (Madrid sa okolinom) se sa oko 5 miliona stanovnika ubraja u najveće evropske metropole. Sam grad Madrid (bez predgrađa) je sa svojih 3,1 milion stanovnika, posle Londona i Berlina, treći najveći grad u Evropskoj uniji.
Madrid je kako od nacionalnog, tako i od internacionalnog značaja za trgovinu i finansije i politički je i kulturni centar Španije. Glavni grad je sedište španske uprave, pa osim kralja, u njemu žive katolički biskup i važni pripadnici vlade i vojske. Ovde je smešteno 6 univerziteta, razne visoke škole, mnoga pozorišta, muzeji i druge kulturne ustanove.

  • CENOVNIK I PROGRAM PUTOVANJA
  • NAPOMENE

TERMIN: 08.03. – 11.03.

Minimum za realizaciju putovanja je 15 putnika.

SPECIJALNA CENA ARANŽMANA: (važi za određeni deo kapaciteta)

435 € po osobi u 1/2 i 1/2+1 sobi

CENA ARANŽMANA:

455€ po osobi u 1/2 i 1/2+1 sobi

• doplata za 1/1 sobu: 100€

SMEŠTAJ U NAVEDENOM HOTELU:

Rafael Ventas 4*
Lokacija: Hotel se nalazi u delu grada koji se zove Alcalá. Metro stanica “El Carmen” je udaljena 100m, odakle se vrlo brzo stiže do
centra grada.
Sadržaj: Hotel raspolaže sa 111 soba, restoranom, barom, WiFi internetom.
Smeštaj: Sobe su dvokrevetne i dvokrevetne sa pomodnim ležajem, opremljene kupatilom sa fenom za kosu, klimom, SAT TV-om,
mini barom, internet konekcijom, I telefonom.
Usluga: Nodenje sa doručkom (doručak je po principu samoposluživanja – švedski sto)
Više informacija o hotelu na www.rafaelhoteles.com

PROGRAM PUTOVANJA:

1.Dan BEOGRAD – MADRID
Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” 2h pre poletanja kod šaltera Plana Tours-a broj 705. Poletanje aviona za Madrid u 05:55h (JU570). Dolazak u Madrid u 09:10h. Panoramski obilazak grada: Španski trg, Spomenik Migelu Servantesu, Gran Via, Kalje Major, Puerta del Sol, Trg Sibeles. Nakon obilaska smeštaj u hotel. Slobodno popodne. Nodenje.

2. Dan MADRID – TOLEDO – MADRID
Doručak. Slobodan dan ili fakultativni izlet u Toledo grad pod zaštitom UNESCO-a. Obilazak crkve sv.Tome i kude – muzeja El Greka, katedrale, sinagoge. Povratak u Madrid. Nodenje.

3. Dan MADRID – SEGOVIA – MADRID
Doručak. Slobodan dan ili poludnevni fakultativni izlet u Segoviu, živopisni gradid koji se nalazi 65 km severozapadno od Madrida, poznat po akvaduktu i dvorcu Alcazar. Pešačko razgledanje sa obilaskom dvorca Alcazar. Povratak u Madrid. Slobodno popodne. Nodenje.

4.Dan MADRID – BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Transfer do aerodroma. Poletanje aviona za Beograd u 21:00h (JU575). Sletanje u Beograd u 23:55h. Kraj programa.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

• avio prevoz na relaciji Beograd – Madrid – Beograd (prevoznik Air Serbia);
• aerodromske takse – 116 € (na dan objavljivanja programa – podložne promeni),
• transfer aerodrom – hotel – aerodrom,
• smeštaj u hotelu sa 4* u Madridu, na bazi 3 nodenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto),
• smeštaj u 1/2 i 1/2+1 standardnim sobama
• razgledanja i obilaske prema programu,
• usluge lokalnih vodiča,
• agencijske usluge

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
• međunarodno zdravstveno osiguranje
• fakultativne programe,
• individualne troškove.

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA, AMERICAN EXPRESS

– Platnim karticama Banca Intesa, odloženo do 12 rata bez kamate

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA:

• Toledo, cena 70 €, obuhvata autobuski prevoz na relaciji Madrid -Toledo – Madrid, usluge vodiča na srpskom jeziku i pratnju obaveznog lokalnog turističkog vodiča u Toledu, ulaznice za 2 objekta: katetdralu Santa Maria, crkvu Svetog Tome.
•Segovia, cena 65 €, obuhvata autobuski prevoz na relaciji Madrid – Segovia – Madrid, usluge vodiča na srpskom ieziku i pratnju obaveznog lokalnog turističkog vodiča u Segovi-i, ulaznicu za dvorac Alcazar
Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 15 putnika (po navedenim cenama). U slučaju manjeg broja prijavljenih, izleti bi mogli da se realizuju uz korigovanje cene. Prijavljivanje za izlete je prilikom prijavljivanja za putovanje, a plaćanje je u Madridu.

POPUSTI I DOPLATE:

• deca 2 – 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju 20€ popusta,
• treda odrasla osoba u 1/2+1 sobi ima 10€ popusta,
• doplata za 1/1 sobu: februar/mart – 100€; maj/jun – 130€.

PL/20

NAPOMENA:

Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Organizator putovanja nije ovlašden i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Preporučuje se putnicima, državljanima Srbije, da se informišu o uslovima ulaska u zemlje u koju putuju (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…). Agencija ne snosi
odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemogude putniku ulaz na teritoriju zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Madrid - 3 noći avion

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova