Putovanje - Istanbul - Uskrs 2019. - autobusom, 3 noćenja

Putovanje - Istanbul - Uskrs 2019. - autobusom, 3 noćenja

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/istanbul-uskrs-2019 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA U ISTANBULU ZA USKRŠNJE PRAZNIKE 2019. GODINE!

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/putovanja-evropski-gradovi-uskrs-2019 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA ZA USKRŠNJE PRAZNIKE 2019. GODINE U EVROPSKIM METROPOLAMA!

Istanbul je jedini grad na svetu koji se nalazi na dva kontinenta. U ukupnoj svetskoj istoriji zauzima jako važno mesto. Dovoljno je reći da je bio prestonica tri velikacarstva: Vizantije, Rimskog i Otomanskog carstva. Retko koji grad na svetu je svoje ime menjao toliko puta. Štaviše, verovatno nikada nije imao samo jedno ime koje je poštovao ceo svet. Tako je i danas. Iako je zvanično ime grada Istanbul u mnogim jezicima grad se i danas zvanično zove drugačije (Konstantinopolis, Carigrad, Bolis, Kušta). Istanbulske znamenitosti je teško nabrojati a da se ne napravi neki propust. Baš zato, ovo je grad koji vas privlači da mu se uvek i iznova vraćate a da Vam svaka poseta bude jedinstvena i drugačija od prethodne.

  • CENOVNIK I PROGRAM PUTOVANJA
  • NAPOMENE

TERMIN: 26.04. – 01.05.

Aranžman je rađen na bazi od minimum 60 prijavljenih putnika.

SPECIJALNA CENA ARANŽMANA: – važi za određeni broj kapaciteta

129 € po osobi u 1/2 i 1/2+1 sobi 

CENA ARANŽMANA:

159 € po osobi u 1/2 i 1/2+1 sobi 

-Doplata za 1/1 sobu je 60 eur

OPIS SMEŠTAJA:

Hotel 3* – nalazi se u centru starog istorijskog dela Istanbula (Laleli), u blizini Kapali čaršije, Aja Sofije, Plave džamije, Topkapi palate. Hotel raspolaže sa restoranom i aperitiv barom. Svaka soba ima svoje kupatilo (Tuš /WC), TV, telefon. Doručak je na bazi švedskog stola. Opis hotela dat ilustrativno. Tačan naziv hotela biće poznat 7 dana pre puta.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan BEOGRAD – ISTANBUL
Polazak autobusa iz Beograda. Vožnja u pravcu Niša i Dimitrovgrada, preko Bugarske i Turske sa kraćim pauzama po potrebi. Noćna vožnja.

2.dan ISTANBUL
Dolazak u Istanbul u prepodnevnim satima. Po dolasku panoramsko razgledanje grada autobusom Starog jezgra Istanbula, Zlatni rog, Galata most, obilazak modernih kvartova Istanbula: Taksim i Bejolu… Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3.dan ISTANBUL
Doručak. Fakultativno: razgledanje OSMANLIJSKİH spomenika sa vodičem i uključenim ulaznicama – Aja Sofija, Topkapi palata, Nemačka fontana, Plava džamija. Slobodno vreme za šoping i druge individualne aktivnosti. Povratak u hotel. Noćenje.

4.dan ISTANBUL
Doručak. Dan za individualni obilazak grada i šoping. Fakultativni odlazak na izlet Prinčevska ostrva – arhipelag od devet ostrva koji se nalazi u Mramornom moru, danas se tu nalaze poznate plaže Istanbula a u vreme Vizantije su ostrva korišćena za slanje u egzil pretendenata na carski presto. Slobodno vreme za obilazak jednog od ostrva. Poslepodne povratak u centar grada i slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje.

5.dan ISTANBUL
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme ili fakultativno obilazak Vaseljenske patrijaršije, a potom odlazak na krstarenje Bosforom: Zlatni rog, kula Galata, vojna akademija, bosforski most, Rumeli i Anadolu hisar, Bilerbei palata, princezino ostrvo… Odlazak do Dolmabahče palate – poslednja razidencija Osmanlijskih Sultana, sagrađena u stilu apsolutističkih imperatorskih palata, koja je po bogatstvu nadvisila i svoj uzor, Versaj. Polazak za Srbiju u posle podnevnim časovima. Vožnja kroz Tursku i Bugarsku sa kraćim pauzama radi odmora…. Noćna vožnja.

6.dan BEOGRAD
Dolazak u Srbiju u mesto polaska u prepodnevnim satima.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

– prevoz visokopodnim autobusom sa audio i dvd opremom, klimom, na navedenoj relaciji
– 3 noćenja sa doručkom /švedski sto/ u hotelu sa 3* po lokalnoj kategorizaciji u 1/2 sobama
– razgledanje Istanbula u pratnji lokalnog vodiča
– usluge stručnog vodiča tokom puta
– troškove organizacije putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

– putno zdravstveno osiguranje
– individualne troškove
– doplatu za 1/1 sobu 60 €

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA, AMERICAN EXPRESS

– Platnim karticama Banca Intesa, odloženo do 12 rata bez kamate

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA:

– Poseta Aja Sofiji sa ulaznicom i lokalnim vodičem …. 20 eur
– Razgledanje osmanlijskih spomenika – u trajanju od oko 4,5 h sa stručnim vodičem i ulaznicom za Topkapi palatu …. 25 eur
– Izlet Prinčevska ostrva – vožnja brodom, kočijama – trajanje 6 h …. 30 eur
– Poseta Patrijaršiji i krstarenje Bosforom u trajanju od oko 1,5 h sa stručnim vodičem … 20 eur
– Dolmabahče palata u trajanju od oko 2 h sa stručnim vodičem … 30 eur

NAPOMENE:

-Obezbeđen transfer iz Novog Sada uz doplatu 17 € (minimum 2 osobe).Mogućnost transfera iz Užica, Požege, Čačka.

-Za termin 26.april doći će do promene redosleda obilazaka zbog Uskrsa, kada je predvidjeno prisustvovanje  Uskršnjoj liturgiji u Vaseljenskoj patrijaršiji.

M/19

Putnici su u obavezi da dostave lične podatke zbog hoteskih propisa i putnih lista. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU ( potrebna novčana sredstva za boravak , zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju…) informišu na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuje.Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
Za ulazak u Tursku minimalna važnost pasoša je 6 meseci.
Turistička agencija organizator, odnosno posrednik ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja /redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti.
Aranžman je rađen na bazi minimuma 60 osoba. Ukoliko se prijavi manji broj putnika agencija može spojiti polazak sa nekom drugom grupom.

Ostali smeštaj

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova