Putovanje - Istanbul - Uskrs 2019. - 3 noćenja, autobusom

Putovanje - Istanbul - Uskrs 2019. - 3 noćenja, autobusom

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/istanbul-uskrs-2019 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA U ISTANBULU ZA USKRŠNJE PRAZNIKE 2019. GODINE!

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/putovanja-evropski-gradovi-uskrs-2019 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA ZA USKRŠNJE PRAZNIKE 2019. GODINE U EVROPSKIM METROPOLAMA!

Istanbul je jedini grad na svetu koji se nalazi na dva kontinenta. U ukupnoj svetskoj istoriji zauzima jako važno mesto. Dovoljno je reći da je bio prestonica tri velikacarstva: Vizantije, Rimskog i Otomanskog carstva. Retko koji grad na svetu je svoje ime menjao toliko puta. Štaviše, verovatno nikada nije imao samo jedno ime koje je poštovao ceo svet. Tako je i danas. Iako je zvanično ime grada Istanbul u mnogim jezicima grad se i danas zvanično zove drugačije (Konstantinopolis, Carigrad, Bolis, Kušta). Istanbulske znamenitosti je teško nabrojati a da se ne napravi neki propust. Baš zato, ovo je grad koji vas privlači da mu se uvek i iznova vraćate a da Vam svaka poseta bude jedinstvena i drugačija od prethodne.

  • CENOVNIK I PROGRAM PUTOVANJA
  • NAPOMENE

TERMIN: 25.04. – 30.04.

Aranžman je rađen na bazi od minimum 55  prijavljenih putnika.

SPECIJALNA CENA ARANŽMANA: – važi za određeni broj kapaciteta

105€ po osobi u 1/2 i 1/2+1 sobi 

CENA ARANŽMANA:

135€ po osobi u 1/2 i 1/2+1 sobi 

-Doplata za 1/1 sobuje 50 eur

OPIS SMEŠTAJA:

Hotel  3* (Grand Oral, Grand Emin, Emin, Hivas , Metro, …) se nalazi u istorijskom delu grada ,Laleli, Aksaraj, Fatih, Taksim… Sobe sa TWC, 1/2 i 1/2 + 1 . Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola. Ime hotela biće poznato 7 dana pred putovanje.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. Dan -Beograd-Niš
Polazak grupe sa parkinga perko puta Sava Centra. Polazak iz Niša kod Tempa. Noćna vožnja kroz Bugarsku sa kraćim pauzama za odmor.

2. Dan -Istanbul
Dolazak u Istanbul u prepodnevnim časovima. Fakultativni odlazak na panoramsko razgledanje grada (Galata most, Taksim, Zlatni rog. Silazak na Bosfor, Palata Dolma Bahče, povratak u istorijski deo Istanbula). Smeštaj u hotel. Fakultativni odlazak u akvarium Florya, u sklopu konpleksa je i tržni centar. Slobodno vreme. Noćenje.

3. Dan -Istanbul
Doručak. Slobodno vreme. Fakultativno odlazak na krstarenje Bosforom i obilzak Fener-Vaseljenske Carigradske Patrijaršije uz pratnju vodiča. Fakultativni izlet izlet do Dolmabahce palate. Fakultativni izlet do Devojačke kule. Slobodno popodne ili odlazak u tržni centar. Fakultativni odlazak na Tursko veče u restoranu Gar ili Tursko veče na brodu uz krstarenje Bosforom. Noćenje.

4. Dan -Istanbul
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti. Fakultativni obilazak znamenitosti Istanbula – Plato Topkapi ( Plava Džamija, Aja Sofija, Dvorac Topkapi). Slobodno vreme. Fakultativno- Tursko veče. Noćenje.

5. Dan – Istanbul-Beograd
Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativni izleti: obilazak na Prinčevska ostrva. Slobodno vreme u gradu. Polazak za Srbiju. Vožnja kroz Bugarsku sa kraćim pauzama za odmor.

6. Dan -Beograd
Dolazak u Beograd u jutarnjim satima.

Aranžman obuhvata:

-prevoz turističkim autobusom-16 do 90 sedišta, na datoj relaciji prema programu (AC, dvd)
-smeštaj u hotelu 3*, usluga na bazi tri noćenja sa doručkom (doručak-švedski sto); smeštaj u 1/2, 1/3 sobama
-stručno vođstvo puta
-troškovi organizacije putovanja

Aranžman ne obuhvata:

-doplatu za 1/1 (jednokrevetnu ) sobu 50 evra
-individualne troškove
-medjunarodno putno osiguranje
-fakultativne izlete

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA, AMERICAN EXPRESS

– Platnim karticama Banca Intesa, odloženo do 12 rata bez kamate

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA:

– Aja Sofija + Plava Džamija + Hipodrom+ Topkapi palata – 45 evra( cena obuhvata ulaznice i usluge vodiča)
– Krstarenje Bosforom i Carigradska Patrijaršija – 20 evra (cena obuhvata vožnju brodom i usluge vodiča)
– Obilazak Dolmabahče palate -25 evra (cena obuhvata ulaznice za palatu i usluge vodiča )
– Panoramski obilazak grada 10 evra
– Tursko veče u restoranu Gar- (cena obuhvata večeru i 2 lokalna pića po izboru, zabavni program uz trbušne plesačice ) 30 evra
– Tursko veče na brodu- (cena obuhvata- transfer, krstarenje Bosforom u trajanu oko 2 časa, večeru i 2 lokalna pića po izboru, zabavni program uz trbušne plesačice ) 30 evra
– Prinčevska ostrva 20 evra (cena obuhvata vožnju brodom i usluge vodiča)
– Devojačka kula 10 evra (cena obuhvata vožnju brodom i usluge vodiča)
– Avarium Florya – 15 eura (cena obuhvata prevoz, ulaznice i usluge vodiča)

– Paket: obilazak grada+ Aja Sofija+ Plava Džamija+Hipodrom+Topkapi Palata- 50 evra

FAKULTATIVNI IZLETI: Izleti se organizuju u saradnji sa lokalnim partnerom. Cene izleta su podložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika, a u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate. Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije…

VAŽNA NAPOMENA: Prtljag putnika sme da sadrži isključivo  stvari za ličnu upotrebu, i jedan kofer po osobi. Svi dodatni koferi, veće kese se naplaćuju po tarifi prevoznika.

L/19

Minimum za realizaciju fakultativnih programa je 25 putnika.
Minimum za realizaciju putovanja je 55 putnika.

Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.Organizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.

Ostali smeštaj

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova