HOTEL SELVA MAR, Kosta Brava-Ljoret de Mar

HOTEL SELVA MAR, Kosta Brava-Ljoret de Mar

Usluga: polupansion – doručak i večera (buffet servis – samoposluživanje)

Hotel interesantne arhitekture i svojim prostorima za bazene, terasastim sopstvenim parkom i promenadom sa stoletnim palmama podržava osećaj boravka u raskošnim hotelima prestižnih letovališta francuske rivijere.

Lokacija: udaljen je 600 metara od centralnog dela plaže i 250 metara od centra grada.

Hotelski sadržaji: bazen za odrasle i decu sa suncobranima i ležaljkama, restoran, tri bara u različitim ambijentima, fitnes centar, sauna, đakuzi, više terena za tenis, stoni tenis, boćanje, igralište za decu, bogat animatorski i muzički program, wi-fi internet.

Sobe: Hotel ima 240 soba i sve su opremljene centralnom klimatizacijom, TV-om, telefonom, kupatilom, balkonom i sefom (uz doplatu).

Ukratko o Ljoret de Maru

Ljoret de Mar – ’’Cvet na moru’’ je letovalište u centralnom delu španske turističke regije Kosta Brava (Divlja obala) koja se prostire dužinom od oko 200 km, severno od Barselone prema Pirinejima i francuskoj granici. Njena priroda, klima i istorijsko nasleđe, uz prelepu obalu koju zapljuskuje Sredozemno more, čine je jednom od najatraktivnijih letovališta u Evropi.

Ljoret je udaljen oko 70 km od Barselone sa kojom je spojen redovnim autobuskim i železničkim linijama. Predstavlja jedno od najvećih i najlepših španskih letovališta na Sredozemnom moru. Poseduje nekoliko dugačkih peščanih plaža i preko sto hiljada ležajeva u hotelskim i apartmanskim objektima, mnoštvo restorana, barova, šoping centara, zabavnih parkova. Desetine hiljade turista iz celog sveta, već decenijama, traže u ovoj izuzetnoj atmosferi zabavu i kupanje, a letovalište nudi toplo i podnošljivo sunce, peskovite, čiste i uredne plaže od kojih je najveća gradska plaža Santa Maria, takođe i vrelinu noćne zabave uz sangriju, flamenko (flamenko klub La Siesta) i mnoge druge moderne ritmove (poznata je diskoteka Hollywood).

Dnevna letnja temperatura je 30-35 stepeni Celzijusa, a noću oko 20. Kategorije španskih hotela nisu uporedive sa objektima unutar centralne Evrope. Španci više ulažu u prateće sadržaje za provod gostiju nego u smeštaj. Plaže su javne, zakup ležaljki i suncobrana nije obavezan i dodatno se naplaćuje.

  • CENOVNIK LETO 2013-BL
  • NAČIN PLAĆANJA ARANŽMANA
  • PROGRAM PUTOVANJA
  • NAPOMENE

CENA PO OSOBI: 3.500 rsd (dete 0-12 g. – 2.500 rsd)+ CENA SMEŠTAJA U TABELI U EUR+ CENA PREVOZA AVIONOM (Odrasli 145 EURA,  dete 0-2 godine – besplatno)

Period JUN
18
JUN
29
JUL
9
JUL
20
JUL
30
AVG
10
AVG
20
AVG
31
SEP
10
Broj noćenja 11 10 11 10 11 10 11 10 11
1/2 standardna soba 359 379 449 419 469 419 449 389 359
III odrasla osoba 269 279 339 319 349 319 339 289 269
I dete 0-13g. besplatno
II dete 2-13g. besplatno 149 209 239 209 229 199 189

LEGENDA:

* polupansion – doručak i večera – buffet servis (samoposluživanje)

1/2 – dvokrevetna soba

DINARSKI DEO ARANŽMANA: plaćaju svi putnici bez obzira na vrstu usluge.

CENA AVIO PREVOZA: cena je po osobi. Naznačena je u EUR (dinarsko plaćanje). Deca do 2 god. ne plaćaju prevoz i nemaju sedište.

CENA SMEŠTAJNIH USLUGA: cena je po osobi, naznačena je u tabeli u EUR (dinarsko plaćanje), pojedinačno za svaki termin.

CENA AVIO ARANŽMANA OBUHVATA:

–  avio – čarter let na relaciji Beograd – Girona – Beograd
–  izabrane pansionske usluge (10 ili 11 noćenja)
–  servis predstavnika agencije i troškove organizacije programa.

CENA AVIO ARANŽMANA NE OBUHVATA:

– troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja (može se uplatiti u agencij).
–  turističku taksu za boravak u Kataloniji, plaća se po osobi i danu u iznosu od: 1€ za hotele sa 4* i  0,5€ za hotele 3*, ne plaćaju osobe od 0-16g. Plaćanje na recepciji.
– troškove transfera aerodrom – hotel – aerodrom u iznosu od 19€ po osobi (ne plaćaju deca od 0-2 god.).
– aerodromsku taksu u Beogradu i u Gironi. Očekivani iznos je oko 28€ za odrasle i decu. Plaćanje u agenciji. Taksu određuje avio prevoznik 10 dana pre početka realizacije čarter prevoza.
– YQ taksu, kompanijsku taksu za poskupljenje goriva. Očekivani iznos je oko 50€ (ne plaćaju deca od 0-2 god.). Plaćanje u agenciji. Taksu određuje avio prevoznik 10 dana pre početka realizacije charter prevoza.

Cene prevoza i smeštaja su izražene u EUR. Plaćanje je dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Inteza banke na dan uplate. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje i to:

– gotovinski

– čekovima građana sa odloženim plaćanjem do 31. decembra 2013

– platnim karticama (VISA, MASTER, MAESTRO, DINA)

1. dan BEOGRAD – GIRONA

Sastanak putnika dva sata pre poletanja kod šaltera Belvi Travel na beogradskom aerodroma “Nikola Tesla”. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i poletanja aviona.

2.-10./11. dan LJORET DE MAR

Boravak u izabranom terminu (10 ili 11 noćenja), u objektu sa izabranim uslugama.

11./12. dan LJORET DE MAR-BEOGRAD

Napuštanje objekta, poletanje sa aerodroma u Gironi prema planu letenja. Sletanje u Beograd.

Kraj programa

Organizujemo dodatni prevoz iz Novog Sada i Subotice do/od Beograda (aerodrom Nikola Tesla). Doplata je po osobi, ukupno za odlazak i povratak – 2.000 RSD. Vreme i mesto polaska zavisi od reda letenja i započinje 3-4 sata pre poletanja aviona.

–  Navedeni popusti za treću osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe.
–  Sobe se koriste prvog dana iz tabele od 14:00h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 10:00h. Dodatni, odnosno pomoćni ležajevi su uglavnom manjih dimenzija od standardnog ležaja.
–  Rezervacije hotela se vrše po uplaćenoj akontaciji 40%. Konačna potvrda se dobija do 48 sati po uplati. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća.
– Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na   monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena,   izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
– Oznaka kategorije hotela u programu putovanja je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.
– Usled svetske ekonomske krize može doći do opadanja kvaliteta i servisa hotelskih usluga, na šta agencija ne može imati uticaja.
– Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju   sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, ne dobijanje vize   za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
– Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
– Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika i drugih objektivnih okolnosti otkaže putovanje ili ga realizuje u saradnji sa drugom agencijom o čemu je dužan da   obavesti putnike najkasnije pet (5) dana pre predviđenog početka putovanja. Minimum za realizaciju putovanja je 35 putnika.
– Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.
– Agencija nema odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova